Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-8% Weldtite Snow Foam Bike Cleaner penový čistič bicykla, 500 ml
10,89 €
-8%
MOC 11,99 €
savings Muc-Off Bike Cleaner Concentrate čistič, koncentrát, 1 l
31,99 €
savings
MOC 47,99 €
Akcia -19% Cyclon Bike Care BIKE CLEANER odstraňovač nečistôt, 500 ml
10,49 €
-19%
MOC 12,99 €
budeš spokojný...
By ma zaujimalo, ze kolko fabrik vlastne vyraba tie bicyklove tlmice a vidly. Marzocchi zazilo najvacsi kvalitativny upadok ked presunuli vsetku vyrobu do SR Suntour (Taiwan). Par rokov dozadu sa so Suntour rozisli (asi nie v dobrom, kedze cast ludi z Marzocchi USA zalozilo DVO, ktore vyraba nadalej Suntour) ale stale sa vyrabaju na Taiwane.
Kazdopadne aj ja so zvedavy na priame porovnane s RS Monarch RT3 Debonair. Pocit po obchytani - packa na prepinanie medzi 3 rezimami ma neporovnantelne lepsi chod na MZ (na RS je to dost katastrofa aky odpor to kladie a aku drahu treba pretocit), otocne nastavovanie (odskok na RS, odskok a kompresie na MZ) idu vyrazne lepsie na RS (MZ nema pekne zrozumitelne a presne klikanie..). Takze zaztial 1:1
Ked to bude na biku uplne blbe, vychvalim to a predam.
odkial si bral?
Rano som si ich skusal, sedeli paradne, ale zdali sa mi drahe. Vecer doma som nad nimi rozmyslal, reku objednam ich teda cez ich web a na druhy den vyzdvihnem a ono ich mali este o 22€ lacnejsie ako v predajni. Tak som nevahal.
Ale aj tak su celkom drahe...ale zase veelmi pohodlne
to je divne ze aj na tieto ramy s vyssim zdvihom pchaju tie miniaturne tlmice
Rano som si ich skusal, sedeli paradne, ale zdali sa mi drahe. Vecer doma som nad nimi rozmyslal, reku objednam ich teda cez ich web a na druhy den vyzdvihnem a ono ich mali este o 22€ lacnejsie ako v predajni. Tak som nevahal.
Ale aj tak su celkom drahe...ale zase veelmi pohodlne
ceny ktore maju na eshope zodpovedaju viac-menej cenam v predajniach po zlave na ich vernostnu karticku - tj ak ju mas, za rovnake ceny to kupis aj na predajni
Co je na nom miniaturne ?
tak ty stakym prislusenstvom to asi nebudes vyuzivat len na biku ale mozno aj indoor?