Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Co to je vecer? Mne takto niekedy davno blbli platby ktore som posielal medzi 22:00 a polnocou. Neviem cim to bolo, kedze akonahle som na to prisiel tak som zacal platit inokedy (a neskor zmenil banku)
Hazard
peniaze sú len blokované, reálne ešte neodídu...tiež som platil kartou a peniaze zostali na účte... predajca si ich stiahol z účtu.až keď bike išiel na expedíciu kuriérovi.
No hej ale nejaký pohyb musí na účte byť viditeľný. Pracovníčka v banke povedala, že tam nič nevidí. Dnes som skúsil ešte raz cez link čo mi poslali mailom. Na účte to síce v obratoch ešte nebolo, ale suma bola odčítaná z celkovej sumy na účte...
Nie, pohyb tam nieje - peniaze sú zablokované, takže ich nemôžeš použiť ale stále sú u teba a nie u nich na účte. Takže majú istotu že sú pripravené, ale strhnú ich až to budú odosielať.
Tak som možno včera niečo zle zadal. Lebo inak by som dnes tie peniaze použiť nemohol. Internet Banking ukazuje aj aktuálny zostatok a aj disponibilný zostatok. Včera boli sumy rovnaké. Dnes, keď som to zadal znova, tak aktuálny zostatok je síce rovnaký, ale disponibilný odčítal tú sumu...
miesas tu dve rozne veci - peniaze na ucte a kreditnu kartu. Ak si platil kreditkou, tak ta zaujima zostatok uveroveho ramca a nie peniaze na ucte, ak platis vlastnymi peniazmi z uctu, tak platis debetnou kartou, nie kreditnou.
Po zadani platby (a je to jedno ci kreditnou alebo debetnou kartou) sa peniaze najskor zablokuju, a zuctuju sa az ked transakcia prejde clearingovym centrom. Pri Diners/Amex to trva niekedy aj 4-5 dni, Visa/Mastercard zuctuju rychlejsie, ale tiez to niekedy moze trvat ten 1-2 pracovne dni. Podstatne je ze v internet bankingu tu platbu vidis medzi blokaciami.
Treba len cakat.
Zdravím. Som rozhodnutý pre Grand Canyon AL 6.9. Mám ale už hlavu ako melón, akú veľkosť vybrať. Na priloženom obrázku mi to vyhodilo veľkosť M. Neviem či to nebude skôr menšie. L by aj sadla (na starej 26tke som mal top tube pri 48 cm až 620mm), ale ten standover je až 841 mm, čo je dosť na hrane...
Mas tie iste rozmery ako ja.. 177/84/70 takze chapem tvoj problem .
Mam Ghosta Lko s horno trubkou 610 a je to ok (predstavec 75mm) a sedadlo viac v predu. U mna hlavne vyuzitie na maratony.
Ale aj s Mkom 590mm by som bol spokojny - predstavec 90-110 a sedadlo mozno s ofsteom a mozno nie..takto by si mal trosku obratnejsi bajk, ale to skor pri XCO by som riesil.
Na tvojom mieste by som siel do Lka.
Zmeral som si este pre zaujimavost na mojom standover, je presne 760mm podla tabulky.. az sa mi nechce verit, ze ten canyon ma 840mm ... skus zistit u niekoho ci to sedi tento rozmer..
MajkyF: Tiež mám takmer rovnaké rozmery ako Lolitka. Rovnaký inseam, aj telo a ruky podobné. Aj tento užívateľ na b-f má proporcie ako ja. Asi o 1 cm dlhšie ruky. A Mko mu je skoro malé. musel tam dať 110tku predstavec, pozri ako má vysoko sedlo a všimlo si to viac ľudí. Ja som objednal Lko. Stanover bude 1 cm manší ako rozkrok naboso, ale tak v tretrách to spraví ešte nejaký cm navyše...
Zmeral som si este pre zaujimavost na mojom standover, je presne 760mm podla tabulky.. az sa mi nechce verit, ze ten canyon ma 840mm ... skus zistit u niekoho ci to sedi tento rozmer..
Ak nezabudnem tak vecer zmeram na mojej 6.9 standover....
Ahojte, moj Strive 2015 konecne predvcerom dorazil. Bez akejkolvek notifikacie o odoslani zo strany Canyon. Ale nevadi, hlavne ze je doma bez vyraznejsich poskodeni Dorazil napriek tomu, ze mi SK/CZ support 16.12.2015 mailom oznamil, ze sa mi bike neujde a ponukli zlavu 5% na modely 2016. Nasledne kontaktovanie DE supportu cez web chat pravdepodobne pomohlo vec vyriesit k mojej spokojnosti.
Dobrý deň, prvý krát som objednával bicykel od Canyonu a preto by som na vás mal niekoľko otázok:
1) Zatiaľ mi prišli 3 e-maily (potvrdenie objednávky, payment notice, order confirmation), termín doručenia mám 4.1.- 8.1. , mám čakať ešte na nejaký ďalší e-mail, alebo mám sumu za bicykel rovno uhradiť?
2) Na aký účet by som mal danú sumu uhradiť? V e-mailoch od canyonu je uvedené číslo účtu vedeného v SPARKASSE KOBLENZ, ale na slovenskej verzií stránky canyon je uvedené číslo účtu vedeného v slovenskej sporiteľni.
Nechodila zalohova faktura s platobnymi udajmi , tak som zavolal na SK/CZ podporu,a oni mi obratom poslali mailom cislo uctu v SLSP, var. symbol je c.objednavky.
Ahojte, moj Strive 2015 konecne predvcerom dorazil. Bez akejkolvek notifikacie o odoslani zo strany Canyon. Ale nevadi, hlavne ze je doma bez vyraznejsich poskodeni Dorazil napriek tomu, ze mi SK/CZ support 16.12.2015 mailom oznamil, ze sa mi bike neujde a ponukli zlavu 5% na modely 2016. Nasledne kontaktovanie DE supportu cez web chat pravdepodobne pomohlo vec vyriesit k mojej spokojnosti.
Uvidime...Podla toho co som sa docital, tak okrem prvej problemovej verzie SS existuje aj nejaka updatovana, ktora by uz mala mat ten problem vyrieseny. Snad je tam ta novsia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
peniaze sú len blokované, reálne ešte neodídu...tiež som platil kartou a peniaze zostali na účte... predajca si ich stiahol z účtu.až keď bike išiel na expedíciu kuriérovi.
Po zadani platby (a je to jedno ci kreditnou alebo debetnou kartou) sa peniaze najskor zablokuju, a zuctuju sa az ked transakcia prejde clearingovym centrom. Pri Diners/Amex to trva niekedy aj 4-5 dni, Visa/Mastercard zuctuju rychlejsie, ale tiez to niekedy moze trvat ten 1-2 pracovne dni. Podstatne je ze v internet bankingu tu platbu vidis medzi blokaciami.
Treba len cakat.
Mas tie iste rozmery ako ja.. 177/84/70 takze chapem tvoj problem
Mam Ghosta Lko s horno trubkou 610 a je to ok (predstavec 75mm) a sedadlo viac v predu. U mna hlavne vyuzitie na maratony.
Ale aj s Mkom 590mm by som bol spokojny - predstavec 90-110 a sedadlo mozno s ofsteom a mozno nie..takto by si mal trosku obratnejsi bajk, ale to skor pri XCO by som riesil.
Na tvojom mieste by som siel do Lka.
http://www.bike-forum.cz/foto/detail/39637-grand-canyon-al-service-pack-4
Ak nezabudnem tak vecer zmeram na mojej 6.9 standover....
1) Zatiaľ mi prišli 3 e-maily (potvrdenie objednávky, payment notice, order confirmation), termín doručenia mám 4.1.- 8.1. , mám čakať ešte na nejaký ďalší e-mail, alebo mám sumu za bicykel rovno uhradiť?
2) Na aký účet by som mal danú sumu uhradiť? V e-mailoch od canyonu je uvedené číslo účtu vedeného v SPARKASSE KOBLENZ, ale na slovenskej verzií stránky canyon je uvedené číslo účtu vedeného v slovenskej sporiteľni.
budes spokojny ale vela stastia so shapeshiftrom