dnes Vretenička a Anakonda v čerstvom snehu...luxus...hore Višňovskou dolinou sme dobehli chalanov na 26tkách, jeden tlačil a druhý sa tiež celkom trápil...29ina s prstom v nose
Nadherny pojazd dneska. Slapalo sa dobre a pad bol len jeden. Aj to ked som stlacal jednu az moc strmu pasaz. Takze ponaucenie znie - mal som sa radsej zdrbat na biku.
úplne v pohode, prešlo to tam nejaké auto a haldy turistov ušlapali, tlačil som len pár metrov pod cestou. zajtra doobeda si to dám asi znova, ak bude priaznivé počasie
Luki.11 ja keby dám bike k radiátoru, asi spím na dvore ... teraz v zime mám problém, že biky držím v pivnici a nie v garáži
To bolo len v rámci čistenia a ich oschnutia. Už sú zase na chodbe.
Dnešné pojazdenie okolo Hradského Potoka a Šiancov.
*DST: 29,00km *TIME: 1:41min. *AVG: 17,19km/h *MAX: 44,21km/h *UP: 481m * od-2°c do +4,1°C a fúúúúúkalo
ako píšem, je tá návnada na líšky, kedysi som našiel presne rovnakú u nás, sťažoval som sa a takú som dostal odpoveď, samozrejme je to absolútne mimo zákon. ideálne je zavolať tam spravodajstvo TV, keď to odvysielajú tak ten poľovný revír nebude z toho nadšený..
nie som nejaký odborník, ale tak sa to určite nerobí a tobôž nie niekde v lese.. čoby potom robili s tým zamrznutým mäsom v celku? je to tak otvorené aby to tie líšky cítili, nie je tam niekde na blízku posed? v mojom prípade to bolo kus od posedu.. to bude najskôr diviak čo im niekde postrelený zabehol alebo také niečo a už ho nikto nechcel na mäso potom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
post1044922.html#p1044922
Dnešný pojazd *DST: 39,49 km *TIME: 1:58 min. *AVG: 20,13 km/h *MAX: 48,33 km/h *UP: 378 m * 3,5°C na slniečku
Dnes veľa asfaltu (veľa)
tak sme sa teda blatu úspešne vyhli
To bolo len v rámci čistenia a ich oschnutia. Už sú zase na chodbe.
Dnešné pojazdenie okolo Hradského Potoka a Šiancov.
*DST: 29,00km *TIME: 1:41min. *AVG: 17,19km/h *MAX: 44,21km/h *UP: 481m *
ďalší revír kde flitoši takýmto úchvatným spôsobom vábia líšky... a samozrejme si dali tú prácu a umiestnili to mimo dosahu pohybu ľudí