Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftlto napísal:
delarosa: na nic nenarazam ... proste tak nejak airbag povazujem za zakernu vec, schopnu cloveka zabit (nemyslim teraz bez pasov, tam je to jasne), preto sa pytam na zazitky. A v autach najlepsie by bolo, keby boli 4bodove pasy, chvilu som s takym jazdil a parada. Nevystreli ta do plafonu, nepotrebujes airbat a mozes sa autom kotulat :lol:

no tak zas takto, ja airbag vnímam ako dobrú vec, ak je použitý správne.. to použitý správne znamená že normálne sedím v aute pripútaný, na sedadle, opretý, ruky na volante atď.. vtedy ten airbag zachraňuje.. ak robíš v aute kadejaké iné kraviny (ako utieraš sklo, šmátraš v priehradke u spolujazdca a podobne) a vtedy ti strelí tak môže zraniť.. ale to máš aj s pásom tak, ak ho nemáš nastavený výškovo tak ťa kľudne uškrtí/obesí, prípadne si zapneš len spodnú časť na páse a tú hrudnú krížom si prehodíš za chrbát, alebo opačne tak ti domagá orgány, alebo sa z pod neho vyšmykneš dakam..
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 09:44:01
00
bolo by zvláštne aby veci fungovali ako bolo zamýšlané ak sú používané úplne inak ... všeobecne :) netreba sa nad tým nijako pozastavovať a to napriek tomu že ľudský druh je často tak prešpekulovaný až to pekné nie je
imho lto by mal žiť v amerike, čítať návody a hľadať možnosti ako niečo pokaziť naoko v zmysle toho návodu a potom vyhrávať súdy
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 09:52:32
05
arrow_leftlapaloma napísal:
bolo by zvláštne aby veci fungovali ako bolo zamýšlané ak sú používané úplne inak ... všeobecne :) netreba sa nad tým nijako pozastavovať a to napriek tomu že ľudský druh je často tak prešpekulovaný až to pekné nie je ...

Toto by sa hodilo napísať do vlákna o zimných tretrách :)
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 10:11:07
00
arrow_leftlto napísal:
delarosa: na nic nenarazam ... proste tak nejak airbag povazujem za zakernu vec, schopnu cloveka zabit (nemyslim teraz bez pasov, tam je to jasne), preto sa pytam na zazitky. A v autach najlepsie by bolo, keby boli 4bodove pasy, chvilu som s takym jazdil a parada. Nevystreli ta do plafonu, nepotrebujes airbat a mozes sa autom kotulat :lol:

Mnohí majú problém a sú leniví si zapnúť aj štandardný pás. Už vidím ako by sa navliekali do štvorbodových. Hlavne teraz v zime v hrubých bundách ;)
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 10:12:41
00
človek čo sa zapína pásom v aute v hrubej bunde si koleduje o problém tak ako ten čo šmátra v priehradke pri airbagu :P
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 10:40:26
02
Keby škrupinová sedačka neobmedzovala využiteľnosť auta (nocovanie), už by som ju tam mal. Teraz, so zmenou auta, budem musieť aspoň 3-bodové pásy kúpiť, lebo sedačky majú slabšie bočné vedenie, čo mi prekáža. Už to nie je tak, že sadnem a ani sa nehnem...
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 10:52:30
01
tmax skus pribrat par kil :) bude sa ti lepsie sediet a aspon ti budem stihat na bajku :lol: :P
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 10:58:03
05
arrow_lefttodam napísal:
lto ty sa na co chystas? planujes karieru kaskadera? :-D

Nie, ale mam skusenost, ze pri rychlom prejazde hrbolom, s normalnym pasom je neprijemne az nebezpecne. Na tych pasoch co som raz mal, tak to drzalo, nenadhodilo ta, mal si omnoho lepsi pocit z ovladania auta. Tmax mi urcite rozumie :)
A v takychto pasoch sa neda smatrat po priehradke .. takze su aj takto bezpecnejsie :D
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 11:13:03
01
arrow_lefttmax napísal:
Teraz, so zmenou auta, budem musieť aspoň 3-bodové pásy kúpiť...

Ale ved v tom Peugeote musis mat trojbodove pasy.
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 11:41:27
00
Samozrejme, ale myslel som športové.

www.vyvond.sk
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 12:19:50
02
A toto sa ako montuje do auta s klasickym trojbodovym pasom s navijacim bubnom upevnenym vlavo dole na stlpiku a vedenym k sedadlu zlava zhora od stlpika? Nerozumiem ako dosiahnes symetriu pri ramenach.
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 12:51:09
00
Montuješ to do uchytenia zadného pásu.
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 12:53:01
01
Chudak ten co sedi za Tebou. :rofl:
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 12:55:11
00
kam do zadného pásu? nemáš foto namontovaného? lebo veď zadné pásy sú tiež mimo tvoju stredovú os
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 13:00:52
00
arrow_lefttmax napísal:
Už to nie je tak, že sadnem a ani sa nehnem...

Nestačilo by strieknut trochu laku na vlasy pod zadok?
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 13:01:59
05

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Nosiče na auto)
keyboard_arrow_up