Lokalizácia
Formulár sa odosiela
nemyslím si, že zverejnenie voľby prinesie zodpovednosť sa voľbu
Zobraziť komentár 22.01.2016 - 09:27:30
00
mozno zrážka napr 50 e z nejakej davky od statu by priniesla disciplinu ...
ako je to niekde (aj v demokratickom) svete
a zakaz prispievat na mtbiker pre "nevoličov"
Zobraziť komentár 22.01.2016 - 09:32:34
00
keď nepôjdem voliť tak mi zrazia z mojej sociálnej dávky, teda platu? :) akože strašíš zvyšovaním daní?
Zobraziť komentár 22.01.2016 - 09:34:12
00
nieee
zražka by bola priamo urcena (viazaná) napriklad na volne pohostenie kazdeho bajkera ktory prejde do tyzdna 33.33 km
Zobraziť komentár 22.01.2016 - 09:37:59
00
arrow_leftTesak napísal:
muffin .... a zase strach..... len nevybocit z radu a nepovedat svoj nazor lebo..... sklopit zrak a sak nejak bolo a nejak bude

ja ti kludne poviem koho som volil, aj keby si ma zastavil cestou od urny.. na druhej strane ešte som sa nikdy nedostal do konfliktu ani s nadriadeným ani s nikým iným (aj keď teda až tak sa o politike nebavím), lebo ono totižto ešte som nestretol nejakého zarytého lavičiara :lol: takže buď sa hýbem len v strednopravom sektore, alebo sa tí ficovci hanbia sami za seba.. až tak premýšlam kde furt berú tých 40% (čo reálne je možno 20% ak vôbec) keď ich nikto nevolí..
Zobraziť komentár 22.01.2016 - 09:46:19
00
dochodcovia, nizkoprijmove, nizko IQ skupiny a "nevoliči" to zariadia
česť vynimkám
Zobraziť komentár 22.01.2016 - 09:50:44
01
tak hlavne Smer nema s lavicou nic spolocne :)
Zobraziť komentár 22.01.2016 - 10:00:05
01
no však ale to my vieme všetci že my tu nemáme ani lavicu ani pravicu, máme len pánbúžkárov, demagógov, extrémistov, ... hmm neviem pomenovať strany ako sieť, TIP a podobné... či tieto kategórie stačia alebo treba ešte iné
Zobraziť komentár 22.01.2016 - 10:06:58
01
arrow_leftMageZ napísal:
tak hlavne Smer nema s lavicou nic spolocne :)

ale minimálne s trestnou by mali mať :rofl:
Zobraziť komentár 22.01.2016 - 10:08:41
04
TIP bol projekt SMER zlodejskej skupiny (zdravotnickej) z KE na odobratie hlasov SaS. :D Do tychto volieb neviem ake maju ciele, nemam zaludok na to aby som to este sledoval.

Ale asi ako hovori Peter Brainer - oblubeny politik je ako oblubena choroba. Ludia sa rozhodujuju podla toho ako niekto vyzera, alebo ci hovori to co sa mu paci. :) A pritom v realite politici vo funkcii su uradnikmi, ktori maju sluzit obcanom v ramci pravomoci daneho uradu. Ludia si to vobec neuvedomuju a stale cakaju na nejkeho spasitela ktory pride a vsetci ludia v spolocnosti prestanu kradnut a porusovat zakony. :D A ze budeme mat tu tie svajciarske alpy co mal Meciar na billboardoch a dialnicu do KE. :D

Naposledy upravil MageZ dňa 22.01.2016 - 10:23:47, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 22.01.2016 - 10:22:43
02
neviem či bol TIp projekt smeru, ale predceda je starý kamoš s ktorým som sa učil lyžovať
Zobraziť komentár 22.01.2016 - 10:23:45
00
Trocha spomienok stareho zbrojnosa o slobodnych volbach neublizi. Hlboko v sociku. Bol som na vojne. Mala dedinka na Morave. Sutazilo sa ktora obec bude mat prva odvolene na 100%. K tomu patril budicek miestnym rozhlasom uz dakedy o piatej rano. Zrazu ma z postele taha nas politruk a vykrikuje cosi o sabotazi.
Nesiel miestny rozhlas. Stary zhnity vodic od zosilnovaca. Provizorne som opravil a stal som sa hrdinom dna bo som zachranil ucast v sutazi a bol prizvany na vecernu zurku, kde sa vyhodnocovalo.
Vtedy sa volebne miestnosti upravovali tak aby bolo vidno kto ide za plentu. Pracujuci lud volil bez plenty. Takze hodnotenie: Za plentu siel Fero, bol skrtnuty Jozo, co chodi Ferovi za zenou. Dalej siel za plentu miestny reakcionar - kulak co sedel v base bo nechcel kedysi do druzstva, jemu bol priradeny listok co bol cely preskrtnuty a podobne este par. Spokojne sa uzavrelo, ze je vsetko pod kontrolou a mohlo sa chlastat.
Zobraziť komentár 22.01.2016 - 10:28:21
00
arrow_leftLL napísal:
a ako sa volajú "dobrovoľné" príspevky na bager ktoré končili na súkromnom účte pána precedu ??
(ale to sme už riešili ..... určite to nebola pravda ... však)

Ak myslis tie medialne utoky od beblaveho tak sa zda ze je to oficialne vyvratene:
http://www.naseslovensko.net/nasa-praca/pravda-vysla-najavo-komisia-zbbsk-potvrdila-ze-predseda-bbsk-marian-kotleba-neporusil-zakon/

Inak mas pravdu riesilo sa to, uz len logickym uvazovanim mi nie je jasne ze preco tych par desiatok ludi by nedalo spolocne trestne oznamenie.
Ved ak by to bola pravda, tak kotlebu by smer uplne rozmetal.
Zobraziť komentár 23.01.2016 - 19:46:43
00
Ktory "obycajny clovek" ma 18 milionov EUR na ucte?
http://kajo2000.blog.pravda.sk/2016/01/16/matovic-chce-utajit-manzelkine-ksefty-s-j-t-a-18-milionov-na-ucte/?utm_source=etarget&utm_medium=cpc&utm_campaign=etarget
Zobraziť komentár 23.01.2016 - 20:11:31
00
tak staci kruzkovat niekoho ineho z ich kandidatky, ci to plati len v pripade nacistov u Kotlebu?
Zobraziť komentár 23.01.2016 - 20:24:38
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up