Sicario 5/10 really shit movie
Everest 5/10 nice sad shit
Youth 4/10 megashit Bolgen 8/10 vyborny norsky film odporucam,bude premietany v ramci SCANDI na Slovensku
dalsi film ktory odporucam je vynikajuci pocin ZBRUSU NOVY ZAKON 8/10 zaradili sme ho do PROJEKT-u 100
ja som si YOUTH celkom vychutnal a teraz cez sviatky si davam povinnu jazdu pred IMAX-om a poviem vam je to ako to "pan odbornik" vyssie nazval really shit movies teda okrem epizody 3 ta sa celkom da.
pozrel som si dalsie dva filmy od Villeneuvea (Sicario) a to Incendies a Prisoners a oba silno odporucam
Incendies - lepsi nazov je "Zena, ktora spieva", lepsie je o tomto filme nic nevediet a budete prijemne prekvapeni
Prisoners - dost tazke susto, mozno ho smelo postavit k tomu najlepsiemu od Finchera (Zodiac, Se7en)
myslim si, ze tazia hlavne z vyborneho scenara, kamery a samozrejme prace pana rezisera
pozor! oba filmy maju pomalsie tempo, dlhe zabery s mensim poctom strihov, tak fanusikom Michaela Baya a popcornu neodporucam napriek tomu su dost napinave a vyzaduju pozornost divaka
Incendies je majstrovske dielo petrik nechcel som nikoho urazit,ale tie 2 blockbustery im proste nevysli, nechapem,ze Martian podla USA hodnoteni CRAP 5/10 ...
viete niekto kto chodite do Bory-Imax vyzistit,ci premietaju pomocou laserovych projektorov,neodpisuju,nedvihaju telefon, chcem to vediet,ci je to FAKE alebo pravda,pokial viem,tak tusim 6-7 takychto kin je v USA teraz sa spusta po Holandsku jedno kino v Linzi, cena takejto srandy 3,5M dolarov: ze ci klamu BORY kino alebo nie
Za seba mozem povedat, ze IMAX v Boroch je super. Obraz a zvuk je to najlepsie, co som v SR videl a pocul. Pokial je film toceny v Imax, treba ist do Imax. Neporovnatelny zazitok oproti beznemu kinu. 3D je omnoho plastickejsie a nemam pri nom pocit oddelenia 3D sceny od 2D pozadia ako v beznom kine. Hlbkovy vnem je tak prirodzenejsi. Tento dojem mi nezavisle potvrdili viaceri kamarati aj rodina. Zvuk je tiez spicka.
IMAX je zatial top co existuje, jedine,ak tam maju laserove projektory 2, ak nie,tak top este len pride,ak vobec na SVK,lebo taketo imax kino je stratove,neviem si predstavit navratnost takehoto kina,ked s distribuckami idu povacsinou 50:50+DPH za kazdy film y kazdeho cloveka....aspon podla mojich platnych informacii,ked vidim konkretne zmluvy s kinami
pozrite si CINEPLEXX co pride
yankoo Minulý víkend som to videl a stalo to za to, bolo to také viac o politicke ako len o zbraniach a drogách a kadecom inom čo sa mi páčilo. Politika vydavateľstiev a ako každý na každom chcel zarobiť, len ice cube mal rozum a potom ho dostal aj dre. A snoop až dve vsuvky tam mal a pritom žiadna tráva:-) medzi filmami tohto žánru to patrí najvyššie.
tak vcera som konecne videl ten slavny film Revenant, chcel som ho vidiet este predtym ako ziska xy oscarov niekde pisu ze je to nuda, ale mne sa to velmi pacilo, bolo to spravne surove, s mnohymi prvkami show Beara Gryllsa a okrem Lea by si zasluzil sosku urcite aj Tom Hardy za vedlajsiu rolu.
utok medvedice bol tiez spravne brutalny, veru nechcel by som to zazit na vlastnej kozi. Esteze tu dole v MK ziadne nemame http://www.csfd.cz/film/301200-revenant-zmrtvychvstani/prehled/
---
z Verbalovho hodnotenia:
"...Akorát mi to kapku připomínalo ten starý vtip, jak z pohřebáku vypadne na silnici mrtvola, po chvíli ji všemi šesti koly přejede kamión, řidič panicky odtáhne tělo do pole u silnice a ujede. V poli sklízí zrovna kombajn obilí a frajer mu totálně ucpe mlátičku, načež ho kombajnista pohodí v lese, kde právě probíhá hon, a několik myslivců do něj ještě nedopatřením našije pár ran z kulovnice. Ti pak zavolají záchranku, druhý den se jdou do nemocnice optat, jak to s poškozeným dopadlo, a doktor jim oznámí, že to sice byla šichta, ale pacient bude žít."
iron.hide nejde o efekty pri 2D ked si v Imaxe,ale o kvalitu projektorov,platna,audia. o 3D misoR nepisal nic, a samozrejme z v Imaxe Revenant premietaju,to by bolo na smiech,kebyze v jednom z najlepsich kin v EU nemaju tento film
---
z Verbalovho hodnotenia:
"...Akorát mi to kapku připomínalo ten starý vtip, jak z pohřebáku vypadne na silnici mrtvola, po chvíli ji všemi šesti koly přejede kamión, řidič panicky odtáhne tělo do pole u silnice a ujede. V poli sklízí zrovna kombajn obilí a frajer mu totálně ucpe mlátičku, načež ho kombajnista pohodí v lese, kde právě probíhá hon, a několik myslivců do něj ještě nedopatřením našije pár ran z kulovnice. Ti pak zavolají záchranku, druhý den se jdou do nemocnice optat, jak to s poškozeným dopadlo, a doktor jim oznámí, že to sice byla šichta, ale pacient bude žít."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Everest 5/10 nice sad shit
Youth 4/10 megashit
Bolgen 8/10 vyborny norsky film odporucam,bude premietany v ramci SCANDI na Slovensku
dalsi film ktory odporucam je vynikajuci pocin ZBRUSU NOVY ZAKON 8/10 zaradili sme ho do PROJEKT-u 100
a tie top,ktore som videl su tieto
AFERIM!
KOZA
takze z filmu roka je "really shit movie"
Incendies - lepsi nazov je "Zena, ktora spieva", lepsie je o tomto filme nic nevediet a budete prijemne prekvapeni
Prisoners - dost tazke susto, mozno ho smelo postavit k tomu najlepsiemu od Finchera (Zodiac, Se7en)
myslim si, ze tazia hlavne z vyborneho scenara, kamery a samozrejme prace pana rezisera
pozor! oba filmy maju pomalsie tempo, dlhe zabery s mensim poctom strihov, tak fanusikom Michaela Baya a popcornu neodporucam
petrik nechcel som nikoho urazit,ale tie 2 blockbustery im proste nevysli, nechapem,ze Martian podla USA hodnoteni CRAP 5/10 ...
viete niekto kto chodite do Bory-Imax vyzistit,ci premietaju pomocou laserovych projektorov,neodpisuju,nedvihaju telefon, chcem to vediet,ci je to FAKE alebo pravda,pokial viem,tak tusim 6-7 takychto kin je v USA teraz sa spusta po Holandsku jedno kino v Linzi, cena takejto srandy 3,5M dolarov: ze ci klamu BORY kino alebo nie
vlastne ne, to boli Minions, na Inside Out sme uz isli do Auparku
pozrite si CINEPLEXX co pride
http://www.csfd.cz/film/360055-being-poirot/prehled/
utok medvedice bol tiez spravne brutalny, veru nechcel by som to zazit na vlastnej kozi. Esteze tu dole v MK ziadne nemame
http://www.csfd.cz/film/301200-revenant-zmrtvychvstani/prehled/
---
z Verbalovho hodnotenia:
z Verbalovho hodnotenia:
Tak Verbal dáva niekedy riadne hlášky