ja mam tiež košíky rovnakej značky ako rámovú sadu, ale podstatne lacnejšie a váha tuším 27g , ale ako vravíš, tam je tá hmotnosť nepodstatná, ale za tú howädskú cenu som myslel, že gramáž bude zodpovedať cene
A ja som si myslel, že si ich už objednal jeden kamoš má TF2 1.2 s Chorusom a dosť sa mi páči, tá vrchná trubka je rovnejšia ako u TF3 a ja som pokukoval po ráme TF2 1.5 vraj je ešte tuhší ,alebo celkom mi sedí ešte R10, ale ceny zatiaľ nad môj rozpočet
Ked som kupoval bicykel, tak som sa rozhodoval medzi Fondriest TF3 a Merida scultura evo a vybral TF3 prave koly tej prehnutej trubke. Toto bol ten rozhodujuci element
ten kamoš čo má TF2 ,tak vraví že tuhosť je v pohodke. Trošku ešte pošetrím a uvidím aké budú jesenné zľavy tak možno si spravím na vianoce radosť. Na tom čo mám teraz sa dá dobre pojazdiť a aj popretekať
Ano, kupoval som ho u Jana. Tak ono je aj vseobecne zname, ze prave TF2 su najtuhsie ramy zo vsetkych Fondriestov. Ta TF3 mi ale zasa dobre tlmi vibracie.Trocha sa pri vysokych rychlostiach malinko kruti... ale zasa nic, by sa nedalo zniest No treba brat do uvahy samozrejme aj to, ze som 78 kilove prasa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čo je zlé na KELLYSe ?
napr. tomto:
ale FONDRIEST x2 sú parádne
ale FONDRIEST x2 sú parádne
este prologo sedlo a kolotocari by boli hrdi
kellys bol moj prvy horak...pred 19 rokmi ale
novy kellys roadbike vyzera nahodou v pohode https://i.ytimg.com/vi/ZxdOef9X7KY/maxresdefault.jpg
btw Hackerov kellys URC vyzera velmi dobre.