ja som mal v lete pri 182cm 75 kg a teraz som tiež 78 kg prasa ešte dve kilá a mám jatočnú hmotnosť o novom ráme TF2 1.5 písali , že je najpevnejší z ponuky od Fondriestu, tak predpokladám, že asi aj najtuhší
volam sa Bendegus (Uhorsky rytier - recesia)... prijmite ma do rodiny ..... tej cene za celokarbon sa nedalo odolat .... aj ked vybava nieje naj naj... jako doplnok k MTB to bude viac jak dost :-* FELT Z6 2015
kludne sa zastav..... ale volaj predtym..... mozno pojdem na MTB .... a mozno nepojdem nikam a budem cely den hladkat zenu zato ze mi dovolila kupit si ho.....
Mne sa to lúbi. Bez hanby geometria pre vzpriamenejší posed.. Ja mám na 57čke infinite tiež 185mm hlavovku Ten Felt je aká veľkosť rámu? (56ka by mala mať podľa ich stránky 180mm)
Ja mam 186 a 78 kg. Nooo, Kellys je samozrejme dobra znacka Ved si vezmite, ze ked v slove KELLYS zmenite 6 pismen a tri pridate, dostanete FONDRIEST. ...a to je pozoruhodne! Ale ked v nazve oznacenia ramu URC zmenite 3 pismena a jedno pridate, dostanete nazov ramu od Fondriestu: ZERO. A to uz nemoze byt nahoda!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
FELT Z6 2015
Ak bude zajtra lepsie pocko ako dnes tak ti ho pridem pokrstit ak ti to nevadi.
Ano uz teraz musiš rozlišovať idem na MTB alebo cestu?
Vela štastnych km.
Veru, môj prvý cesťák bol Kellys irc 5.9.
No ale pozor tesak je aj brutalny chlapisko
U a C, R zostáva. Ešte pridať a je.