co studujes? toto je strasne siroky zaber, akoby pre konstrukterov, hutnikov, technologov, procesakov a co ja viem este koho...?
prv si vyber daco, co ta bavi a co ta obohati. a potom ako bolo spomenute, tak podla toho, ci ten garant bude aspon mat aku taku sajnu o tom a ci ta bude vediet podrzat.
Presne toto iste ma napadlo, akoby ten vyber ani nebol pre jednu katedru. A vyberat podla odporucani nezainteresovanych ludi...to co ti je blizke si vyber
ja si nejdem hned vyberat temu ktoru mi tu poradia, len som si chcel rožirit obzor a porozmýšlat nad vicerýmí témami. Konečné rozhodnutie bude samozrejme zohľadňovať aj garanta, či ma to bude baviť, atd.
Sedí zajac na pni a píše diplomovku. Ide okolo líška a pýta sa:
- O čom píšeš, zajac?
- O tom, ako zajace jedia líšky.
- To je úplná blbosť. Tomu neverím.
- Tak sa choď pozrieť do nory.
Líška sa ide pozrieť do nory a už sa nevráti. Na druhý deň ide okolo vlk:
- O čom píšeš, zajac?
- O tom, ako zajace jedia vlkov.
- Tak tomu neverím. To je somarina.
- Neveríš? Tak sa choď pozrieť do nory.
Vlk sa ide pozrieť a už sa nevráti. Na tretí deň ide okolo medveď:
- O čom píšeš, zajac?
- O tom, ako zajace jedia medveďov.
- Cha, tak väčšiu hlúposť som ešte nepočul.
- Ak neveríš, poď sa pozrieť do nory.
Medveď vojde do nory a vidí na jednej stene kožu z líšky, na druhej stene kožu z vlka a uprostred sedí lev.
PONAUČENIE: Nie je dôležitý obsah, ale konzultant.
ja si nejdem hned vyberat temu ktoru mi tu poradia, len som si chcel rožirit obzor a porozmýšlat nad vicerýmí témami. Konečné rozhodnutie bude samozrejme zohľadňovať aj garanta, či ma to bude baviť, atd.
Na mojej alma mater, teda pokial je to na Pionierskej
pockaj ja ti poradim toho co skusal na skuske presne zo svojej knizky jaaaj uz som zabudol jeho meno.. hrnciar sa tusim volal to bol vraj dobry pacient nastastie som ja u neho skusku nemal
Ale prečo by niekto daval do firmy už raz zdanene peniaze (zisk z inej firmy)? Ak ak to nie su tržby, tak to sa nezdanuje. Vklad do firmy sa nezdanuje.
No podla mna robia swapy ( Ak sa v tom vyznaju, tak to vychadza): http://www.registeruz.sk/cruz-public/domain/financialreport/show/4849657/552
Náklady na finančnú činnosť spolu r. 46 + r. 47 + r. 48 + r. 49 + r. 52 + r. 53 + r. 54: 27 850
Kurzové straty (563): 27 155
Výsledok hospodárenia z finančnej činnosti (+/-) (r. 29 - r. 45: 299 507 150
Daň z príjmov (r. 58 + r. 59): 2.880 (toto neviem či je OK)
Výsledok hospodárenia za účtovné obdobie po zdanení (+/-) (r. 56 - r. 57 - r. 60): 299 501 248
jj je inak to by si mi teda aj mohol nejakého vedúceho odporučiť
Koncil som pred 14 rokmi....ale ten cas bezi kurna.
Hrnciara sme nahodou mali radi. Ucil vtedy fyziku kovov a ten predmet mal uroven. Nie ako Kostka a jeho teoria tvarnenia. To bola jedna fraska.
Veduceho diplomovky som mal zo SAV, tak ti tiez velmi neporadim.
s Hrnčiarom som mal v prváku náuku o materiáloch a tiež možem povedat že to malo úroveň, vyžadoval ale dalo sa. Tento semester máme volitelný predmet tu fyziku kovov ale skoro všetci sme si radšej dali zváracie stroje so Sejčom, to ma baví viac, tak uvidime . A to o tej teorii tvárnenia platí aj doteraz, učí to stále Kostka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pretoze z toho mal najväcsi podiel.Nebude riesit sam seba.
prv si vyber daco, co ta bavi a co ta obohati. a potom ako bolo spomenute, tak podla toho, ci ten garant bude aspon mat aku taku sajnu o tom a ci ta bude vediet podrzat.
študujem na katedre technologii a materialov
- O čom píšeš, zajac?
- O tom, ako zajace jedia líšky.
- To je úplná blbosť. Tomu neverím.
- Tak sa choď pozrieť do nory.
Líška sa ide pozrieť do nory a už sa nevráti. Na druhý deň ide okolo vlk:
- O čom píšeš, zajac?
- O tom, ako zajace jedia vlkov.
- Tak tomu neverím. To je somarina.
- Neveríš? Tak sa choď pozrieť do nory.
Vlk sa ide pozrieť a už sa nevráti. Na tretí deň ide okolo medveď:
- O čom píšeš, zajac?
- O tom, ako zajace jedia medveďov.
- Cha, tak väčšiu hlúposť som ešte nepočul.
- Ak neveríš, poď sa pozrieť do nory.
Medveď vojde do nory a vidí na jednej stene kožu z líšky, na druhej stene kožu z vlka a uprostred sedí lev.
PONAUČENIE: Nie je dôležitý obsah, ale konzultant.
Aby na ucet firmy chodili nejake peniaze, musi daco fakturovat....alebo sa mylim??..Asi fakturuje papier, na ktorom pise tie fakturky...
Na mojej alma mater, teda pokial je to na Pionierskej
Ale prečo by niekto daval do firmy už raz zdanene peniaze (zisk z inej firmy)? Ak ak to nie su tržby, tak to sa nezdanuje. Vklad do firmy sa nezdanuje.
Náklady na finančnú činnosť spolu r. 46 + r. 47 + r. 48 + r. 49 + r. 52 + r. 53 + r. 54: 27 850
Kurzové straty (563): 27 155
Výsledok hospodárenia z finančnej činnosti (+/-) (r. 29 - r. 45: 299 507 150
Daň z príjmov (r. 58 + r. 59): 2.880 (toto neviem či je OK)
Výsledok hospodárenia za účtovné obdobie po zdanení (+/-) (r. 56 - r. 57 - r. 60): 299 501 248
Koncil som pred 14 rokmi....ale ten cas bezi kurna.
Hrnciara sme nahodou mali radi. Ucil vtedy fyziku kovov a ten predmet mal uroven. Nie ako Kostka a jeho teoria tvarnenia. To bola jedna fraska.
Veduceho diplomovky som mal zo SAV, tak ti tiez velmi neporadim.
https://www.facebook.com/vychodnyblock/videos/vb.1414840878755053/1605676256338180/?type=2&theater