Super vyzeraju tieto nove Ghosty, krasny dizajn, prepracovane do detailov. Osadenie tiez super, kinematika ramu vyzera zaujimavo tiez, len tie pneu sa k tomu charakteru velmi nehodia.
tieto nové nobby nic sú na Malé Karpaty fajn,vzadu je 2,25 vpredu 2,35 Tesak Decree je v štádiu čakania na rám,objednávka pre Európu by mala čoskoro prísť na centrálu Felt v Nemecku,odtial sa rozvezú rámy aj komplet biky do predajní,komponenty mám pripravené,za 2 - 3 hod. budú nahodené,foto jasne že bude
No za mna su NN fajn, jazdim male karpaty prevazne len za sucha, nejazdim na hrane, som 100% spokojny. (na foto uplne nove)
Bajk ma podla stranky ghostu 13,3kg, tento vo velkosti 48 ma bez pedalov 13,1kg. Neviem kolko vazi samotny ram. Fakt je len to ze ghost pouziva ten isty ram na trail(130) all mountain(150) aj enduro(160) specifikaciu. Hovoria ze staci vymenit vidlu a tlmic a zmenite ho na ktorukolvek specifikciu.Takze nepredpokladam ze by len pouzivali tu istu formu a davali pri traile rame do nej menej vstiev(resp ze by bol v hliniku z tensich trubiek) aby bola lahsi. Skor to vyzera ze je to enduro ram pouzity na allmountain aj trail biku. Ghost nikdy nemal najlahsie ramy a mna nikdy extra netrapilo ci bajk vazi o pol kila menej alebo viac.
Skor skoda ze tam pouzili talasu a nie obycajny float, nemam este skusenost ale co som cital je menej citliva a nechodi tak pekne ako float. Minimalne sa musi fukat na dost vacsie tlaky..Uvidim.
zda sa, ze motory v rame su v dnesnej dobe uz celkom bezne, ale ze ma niekto motor priamo v nohach, to uz je aky doping? da sa tento neduh cyklistiky nejako eliminovat?
No za mna su NN fajn, jazdim male karpaty prevazne len za sucha, nejazdim na hrane, som 100% spokojny. (na foto uplne nove)
Bajk ma podla stranky ghostu 13,3kg, tento vo velkosti 48 ma bez pedalov 13,1kg. Neviem kolko vazi samotny ram. Fakt je len to ze ghost pouziva ten isty ram na trail(130) all mountain(150) aj enduro(160) specifikaciu. Hovoria ze staci vymenit vidlu a tlmic a zmenite ho na ktorukolvek specifikciu.Takze nepredpokladam ze by len pouzivali tu istu formu a davali pri traile rame do nej menej vstiev(resp ze by bol v hliniku z tensich trubiek) aby bola lahsi. Skor to vyzera ze je to enduro ram pouzity na allmountain aj trail biku.
Skor skoda ze tam pouzili talasu a nie obycajny float, nemam este skusenost ale co som cital je menej citliva a nechodi tak pekne ako float. Minimalne sa musi fukat na dost vacsie tlaky..Uvidim.
Ghost nikdy nemal najlahsie ramy a mna nikdy extra netrapilo ci bajk vazi o pol kila menej alebo viac.
Tak reku sem pridam aj ja svoj bike, ved preco nie 2015 Canyon Spectral AL 6.0 vo farbe 'petrol' .. a s novymi barmi Answer ProTaper DH 780 vo farbe 'golden' (ocividne) .. paci sa mi!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.mec.ca/product/5044-702/ghost-slamr-x-8-lc-bicycle-unisex/
Bajk ma podla stranky ghostu 13,3kg, tento vo velkosti 48 ma bez pedalov 13,1kg. Neviem kolko vazi samotny ram. Fakt je len to ze ghost pouziva ten isty ram na trail(130) all mountain(150) aj enduro(160) specifikaciu. Hovoria ze staci vymenit vidlu a tlmic a zmenite ho na ktorukolvek specifikciu.Takze nepredpokladam ze by len pouzivali tu istu formu a davali pri traile rame do nej menej vstiev(resp ze by bol v hliniku z tensich trubiek) aby bola lahsi. Skor to vyzera ze je to enduro ram pouzity na allmountain aj trail biku. Ghost nikdy nemal najlahsie ramy a mna nikdy extra netrapilo ci bajk vazi o pol kila menej alebo viac.
Bajk ma podla stranky ghostu 13,3kg, tento vo velkosti 48 ma bez pedalov 13,1kg. Neviem kolko vazi samotny ram. Fakt je len to ze ghost pouziva ten isty ram na trail(130) all mountain(150) aj enduro(160) specifikaciu. Hovoria ze staci vymenit vidlu a tlmic a zmenite ho na ktorukolvek specifikciu.Takze nepredpokladam ze by len pouzivali tu istu formu a davali pri traile rame do nej menej vstiev(resp ze by bol v hliniku z tensich trubiek) aby bola lahsi. Skor to vyzera ze je to enduro ram pouzity na allmountain aj trail biku.
Ghost nikdy nemal najlahsie ramy a mna nikdy extra netrapilo ci bajk vazi o pol kila menej alebo viac.
ale mal,napr:
Teleskopka bude, len neviem či RS reverb alebo nejaká mechanika Kind Shock.
Áno, sedlo mám ovisnuté.