Xcel by som pocut vas nazor.....Tento naboj je na aku kazetu ? JE tam pisane 8-9-10, MTB -11..co je to za haluz??.. Pruser je zeč ja ho chcem na MTB a mam 10kolovu kazetu... MAm to chapat tak, ze vsetky kazety nan sedia??
A dalsia otazka.....Objednaval som z bike-discount predny aj zadny naboj...K prednemu mi dosiel poistny kruzok na centerlock kotuc..K zadnemu nebol pribaleny...Sa nedodava ci to zabudli??.....
A dalsia otazka....Prichytenie kazety sa robi rovnakym poistnym kruzkom ak na QRkovom naboji??.Bude to pasovat??
neviem presne o co tu ide, ale predvcerom ked som dostal zasielku, tak mi hned rano dosla SMS aj s jej kodom, a nic ine som k tomu nepotreboval, ani zlty listok. Potom som si ju aj bez problemov vyzdvihol.
ešte tak doriešiť to "ukazovanie" sms a je to lebo aj teraz chodím bežne pre balík na poštu s číslom z SMS ale aj tak ju musím prepísať na lístoček a podať ho tete
Xcel som si dat vypliect zadne koleso na naboj XT s pevnou osou a panko v servise pytal aj pevnu os. Ja som pritom doniesol iba rafik a naboj. Os bude na rame ktory mi prijde o 2 tyzdne. To fakt treba nosit aj peevne osi so sebou? Ved keby som si u neho objednal rafik+naboj+vypletenie, aj tak by nemal os, lebo ta sa so zadnym nabojom nedodava. Nechapem...
no...bude tam, kedze som si ju objednal......Ale tak chcel som mat doma uz vypletene koleso, kym dojde ram....Len ma to prekvapilo..myslel som ze taku vec by mali mat v servisu ku centrovacej vidlici standardne
Sranda je ze na centrovanie tu osu ani nie je treba a pokojne sa moze pouzit aj bezny rychloupinak. Ale tak ked niekto nemoze pohnut hlavickou tak to potom tak vyzera.
A ten clovek za to este dostal 4500 €... Vola sa Jakub Dusicka a studuje VSVU. Ked je toto vysledok studenta VS, tak uz ma ani tak velmi neprekvapuju tie vysledky simulovanych volieb na strednych skolach. Aspon uz viem, za koho dalsieho okrem vlady sa budem najblizsieho pol roka hanbit. Inak nebude ten Dusicka nejaky synovec tety Anky? By ma to ani neprekvapilo.
A z tohto mi az prislo nevolno: „Naše logo je príťažlivé a ľahko zapamätateľné a nesie pozitívnu emóciu,“ myslí si hovorca ministerstva Peter Stano. „Hravým spôsobom približuje Slovensko ako mladú a dynamickú krajinu.“
Sranda je ze na centrovanie tu osu ani nie je treba a pokojne sa moze pouzit aj bezny rychloupinak. Ale tak ked niekto nemoze pohnut hlavickou tak to potom tak vyzera.
To ako sa da? To si myslel tak, ze ked rozoberie klasicky zadny naboj, os+rychloupinak, tak ta os ma priemer 12mm??? ....Myslim, ze v servisoch by na to uz mohli byt pripraveny, pevne osy su tu uz nejaku tu nedelu. Aj predne koleso potrebujem vypliect, tam ide 15mm os..Aj to sa da rychloupinakom??...
Skoda ze si az v Pezinku....uz by som ti ich tam niesol....
Jasne ze sa to da len s beznym upinakom aj vpredu. Ide len o to si uchytit naboj do centrovacieho stojanu a na to v tomto pripade staci bezny upinak aj ked ide o osu 15mm alebo zadnu 12/142.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A dalsia otazka.....Objednaval som z bike-discount predny aj zadny naboj...K prednemu mi dosiel poistny kruzok na centerlock kotuc..K zadnemu nebol pribaleny...Sa nedodava ci to zabudli??.....
A dalsia otazka....Prichytenie kazety sa robi rovnakym poistnym kruzkom ak na QRkovom naboji??.Bude to pasovat??
neviem presne o co tu ide, ale predvcerom ked som dostal zasielku, tak mi hned rano dosla SMS aj s jej kodom, a nic ine som k tomu nepotreboval, ani zlty listok. Potom som si ju aj bez problemov vyzdvihol.
ešte tak doriešiť to "ukazovanie" sms a je to
.
A ten clovek za to este dostal 4500 €... Vola sa Jakub Dusicka a studuje VSVU. Ked je toto vysledok studenta VS, tak uz ma ani tak velmi neprekvapuju tie vysledky simulovanych volieb na strednych skolach. Aspon uz viem, za koho dalsieho okrem vlady sa budem najblizsieho pol roka hanbit. Inak nebude ten Dusicka nejaky synovec tety Anky? By ma to ani neprekvapilo.
A z tohto mi az prislo nevolno: „Naše logo je príťažlivé a ľahko zapamätateľné a nesie pozitívnu emóciu,“ myslí si hovorca ministerstva Peter Stano. „Hravým spôsobom približuje Slovensko ako mladú a dynamickú krajinu.“
To ako sa da? To si myslel tak, ze ked rozoberie klasicky zadny naboj, os+rychloupinak, tak ta os ma priemer 12mm??? ....Myslim, ze v servisoch by na to uz mohli byt pripraveny, pevne osy su tu uz nejaku tu nedelu. Aj predne koleso potrebujem vypliect, tam ide 15mm os..Aj to sa da rychloupinakom??...
Skoda ze si az v Pezinku....uz by som ti ich tam niesol....
http://www.bike-forum.cz/foto/detail/40260-chinese-downhill-2016