Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Dakujem. Dobrych rad nikdy nie je dost.
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 17:11:14
00
Doteraz som pouzival watch dog na sledovanie spotreby dat. Nevie sledovat na dual sim kazdu sim zvlast. Nemate tip?
Zobraziť komentár 10.02.2016 - 10:14:23
00
ja už pol roka "HTC rozbitý displej" :(
ale zato mám nový Grand Canyon :inlove:
Zobraziť komentár 10.02.2016 - 12:41:12
00
Skusil som hladat ale nenasiel som appku "HTC rozbitý displej" ani "Grand Canyon" :-)
Zobraziť komentár 10.02.2016 - 17:13:54
03
pista v nastaveniach nemas moznost "vyuzitie dat"? mam dvojsimkove lenovo a ukazuje spotrebu pre kazdu simku zvlast.
Zobraziť komentár 16.02.2016 - 07:25:36
00
Dakujem, uz som to tiez nasiel. Watch dog je mi na vysledny produkt metamorfozy potravin v ludskom tele. :-)
Zobraziť komentár 16.02.2016 - 07:34:09
01
arrow_leftLost napísal:
v pohode, ale pokiaľ tam nie je veľký rozdiel v cene, tak prečo neušetriť pokiaľ sa dá (predsa len je to štvrtinový rozdiel v cene)... z mnou spomínaného obchodu bralo aj x ďalších ľudí z MIUI CZ/SK fóra, takže je to overené, nezdanili to asi nikomu... dokonca to príde pekne zabalené v darčekovom papieri aj s prianím k narodeninám al. niečomu inému :lol: ale ak si už objednal, tak to je jedno...

objednaval si to z China warehouse? ja som objednavku z XFS zrusil preslo 30dni a telefon nikde :D ako citam tie reakcie na miui cz/sk tak ani ten ibuygou nieje asi velke terno.
Zobraziť komentár 18.02.2016 - 10:46:35
00
mobil mám už vyše roka, takže beriem do úvahy info z tej doby, brat ho objednával pred cca 2 mesiacmi a nebol problém (ako som už písal predtým), takže nič negatívne na nich povedať nemôžem... objednával som priamo z webu, na china a eu warehouse to tam rozdelené asi ani nemajú, clo a daň hádam nikto nikdy neriešil :) inak spomínaná Mi3 je teraz za smiešnu cenu v porovnaní s uvádzacou (keďže plánujú uviesť Mi5)...

edit: teraz som si všimol, že pri niektorých to tak rozdelené majú... pravdepodobne to posielali priamo z číny, keďže tam predtým táto možnosť nebola...
Zobraziť komentár 18.02.2016 - 11:44:02
00
arrow_leftJezus napísal:
Spät k teme - uz som sa raz chystal vymenit moj neznicitelny Samsung Galaxy S2, ale zatial som sa stale neodhodlal. :) Pouzivam ho aktualne uz vyse 4 roky a baterka este stale drzi pri beznom nie prilis intenzivnom fungovani den az vyse dna. Ale uz sa zacina prejavovat strata jej kapacity - ked sa dostane pod 15%, tak uz sa zacina vybijat velmi rychlo. Nie ako v minulosti. A pri podchladeni na turistike mi v minuse teraz pred troma tyzdnami vypol uz pri stave baterie 20-25 %. Predtym zvladal zimu v pohode. Ale stale nemozem uverit, co vsetko tento kusok so mnou prezil. Okrem ineho je zivym dokazom funkcnosti Gorilla glass pre tych, co si lepia na displeje tie hrozne a zbytocne folie. Tento moj maly zazrak mi raz vypadol z ruky pocas jazdy na bajku a suchal sa displejom po asfalte asi 20 metrov. Ani skrabancek! Tie trapne folie su uplna zbytocnost.

Tak to vyzera, ze zostane ako navigacia a full HD kamera v aute kedze zomriet nechce a je to moj milacik. :) Len musim najst nejaku vhodnu appku sluziacu na zaznam videa pocas jazdy. Nemate niekto nejaky tip na osvedcenu / odskusanu?

Tiez s laskou spominam na staru S2ku. Stale ju mam odlozenu ako zalozny mobil. Posledny poriadny samsung.
Zobraziť komentár 18.02.2016 - 20:15:50
00
aj nas operator by mohol pustit taku akciu :lol:
http://www.cnews.cz/australsky-operator-na-jeden-den-zrusil-fup-jeden-uzivatel-stacil-stahnout-421-gb-dat
Zobraziť komentár 19.02.2016 - 15:49:25
00
chalani, prosim, potrebujem poradit.. je mi treba nainstalovat jeden certifikat kvoli wifi sieti, ale pri jeho instalacii si to ziada, ze musim zadat heslo na uzamknutie obrazovky, a to ci uz pinom, heslom alebo vzorom..tak ok, volaco zadam, vsetko potom funguje ako ma, ale kedze ma otravuje vzdy po odomknuti obrazovky zadavat nejake to heslo, tak by som ho rad vypol..avsak ked chcem zamykanie obrazovky nastavit naspat na "ziadne", tj. bez pinu, hesla, vzoru, tak ma to nepusti - je to "zakazane správcom, pravidlom šifrovania alebo ukladacim priestorom povereni"..dostanem sa k tejto moznosti opat az po vymazani certifikatu..da sa to nejako obist? Jedna sa o telefon s Androidom 5.0.1
Dakujem vopred ^_^
Zobraziť komentár 24.02.2016 - 16:34:19
00
nema niekto skusenost s update firveru BLACK na lumiu 1020 popripade 925?
jedna sa mi o ukladanie fotiek do rawu (dng) fon mi tuto moznost ponuka ale nie je funkcna. udajne by to malo fachat s novsim firmverom BLACK. ale nejak sa mi nedari najst ako na to. moze byt ze to na SK este nie je?
fon ma presviedca ze je aktualizovany ked mu dam vyhladat novu aktualizaciu.
Zobraziť komentár 29.02.2016 - 13:21:12
00
Aj cez software updater na PC?
Zobraziť komentár 29.02.2016 - 13:24:17
00
ani tak mi nic nove neponuka. nahodne som sa dostal k dvojrocnemu clanku ake novinky spustaju tak ma to zaujalo. asi na tom este pracuju :D
http://www.mojwindows.sk/2014/01/nokia-lumia-black-update-pre-lumie-s-mnozstvom-vylepseni/
http://www.fony.sk/clanky/8095-nokia-black-aktualizacia-pre-lumie-s-wp-8-je-tu
Zobraziť komentár 29.02.2016 - 15:20:38
00
takze dnes posledna fotka mojim hnusnym mydlom wildfire S :D

Prílohy:

IMG_20160303_113530.jpg
IMG_20160303_113530.jpg 590.52 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 03.03.2016 - 15:42:38
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up