da sa tam celkom slusne vyblaznit, aj ked nie su to dlhe kilometre singlov, ako v okoli BA. je to predsalen jeden maly kopcek nad HC. ale garantujem ti, ze ked sa spustis jednym tym trailom, tak budes chciet ist zas a znova. A miestni vyznavaci velkych poletov tam buduju aj taketo nieco
da sa tam celkom slusne vyblaznit, aj ked nie su to dlhe kilometre singlov, ako v okoli BA. je to predsalen jeden maly kopcek nad HC. ale garantujem ti, ze ked sa spustis jednym tym trailom, tak budes chciet ist zas a znova. A miestni vyznavaci velkych poletov tam buduju aj taketo nieco
Aj pribudli nejake nové alebo len to co tam bolo minuly rok? Tu drahu s tými poletmi neodporucam Podla mna je to skor na tie dirt bicykle
tak potom nie, je to priamo na Michalovom vrchu, keď vídeš od V. hory celkom hore a popri tých lavičkách vedie ten singlík na tých fotkach čo si označil až k tej skalke s výhľadom - 2. fotka a tam to končí, odtiaľ som šiel späť smer Vrchhora a potom doprava smer Kolačno
dám ešte 1 fotku na pripomenutie (aj keď tie moje mobilovky za moc nestoja, asi začnem nosiť kompakt, ak budem chcieť niečo pofotiť), zjazdík je to pekný, aj keď krátky a naspäť bajk na pleci ale stojí to zato a smer Vrchhora je tiež pekný singlík a odtiaľ ešte lepší do Klížskeho Hradišťa, ale aj na Kolačno to je tiež pekné jurasmtbiker veď ak chceš tak sa ozvy a niekedy tam môžme spraviť spoločný výjazd
tak, zas ja mám mobil hlavne na volanie a ostatné je už len bonus, keď budem chcieť kvalitnejšie fotky, tak zoberiem kompakt, prípadne aj zrkadlovku, no tú skôr na turistiku, na bajk sa mi to vláčiť nechce aj keď nie som žiadny gramár
Sak prave .. nechce sa ti brat kompakt, lebo mas fotak v mobile, ale potom zas si povies, ze .. a tento zacarovany kruh sa da zlomit len lepsim fotomobilom a predajom kompaktu
Mne na tie fotky niekto z okolia pisal minuly rok, ze ide o trailovu trat pre motorky , nie bajky.
Motorkarov som tam este nevidel, ale bikerov ano. Ta draha je, ako hovori double, skor pre dirt bikerov. Ale vsetky ostatne traily na tom kopci su kompatibilne s xc ht bikmi
double, neviem co vsetko tam mas prejazdene. Ja tam poznam 4-5 trailov a ten najlepsi, co konci na hlavnej ceste nad HC ma viac "vetiev"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tymto stylom dostanem chut to tam ist kuk
Imro to je z Michalaku trejl smerom na Kolačno?
Aj pribudli nejake nové alebo len to co tam bolo minuly rok? Tu drahu s tými poletmi neodporucam Podla mna je to skor na tie dirt bicykle
ak myslíš tú predposlednú fotku, tak áno, vedie ku kaplnke a odtiaľ na Kolačno prípadne opačne na Klíž
1. 3. a 4. fotku
ako smer Vrchhora? Som nejaký pomýlený z tých fotiek.
Ešte nie. Dole na zvážnici je celkom dosť blata ešte. Tak 2 týždne...
Motorkarov som tam este nevidel, ale bikerov ano. Ta draha je, ako hovori double, skor pre dirt bikerov. Ale vsetky ostatne traily na tom kopci su kompatibilne s xc ht bikmi
double, neviem co vsetko tam mas prejazdene. Ja tam poznam 4-5 trailov a ten najlepsi, co konci na hlavnej ceste nad HC ma viac "vetiev"