poznam dva na HC a dva na druhu stranu cize asi nic nové. Je to krátke ale tak raz -dva krat do roka tam zbehnut nieie odveci aj ked ako hovoris take ht pojazdenie
matko055 isiel si po asfaltke okolo kanala ak ano tak pokial? asi pred mesiacom som isiel do Kosece na ht zobrat jednu drobnost a naspat som chcel ist asfaltkou pri kanali. ked som tam vysiel na kanalsky most, tak som sa na to vykaslal. smerom na Ilavu aj Tunezice bolo brutalne blato. neviem ci boli druzstevnici na jesen nejaki viac aktivni, ale taketo blato tam este nikdy nebolo.
no bolo. blato neskutočne to potvrdzujem. vo februári som šiel cez ladce a tie boli hotové, zablatené cele. tam je to rozkopane ešte stále celé. inak. 13.3 som šiel vršatec. a naspäť som sa vracal cez pruské do ilavy a popri kanáli až do púchova. od ilavy po ladce sem tam kaluža. bolo to už celkom suché, inak tá cesta ilava-ladce je relatívne kamenistá, je to taká polná cesta. ale myslím že momentálne by to malo byť v pohode prejazdné. bez nejakých väčších kaluží.
dám ešte 1 fotku na pripomenutie (aj keď tie moje mobilovky za moc nestoja, asi začnem nosiť kompakt, ak budem chcieť niečo pofotiť), zjazdík je to pekný, aj keď krátky a naspäť bajk na pleci ale stojí to zato a smer Vrchhora je tiež pekný singlík a odtiaľ ešte lepší do Klížskeho Hradišťa, ale aj na Kolačno to je tiež pekné jurasmtbiker veď ak chceš tak sa ozvy a niekedy tam môžme spraviť spoločný výjazd
Ja tam chodim pravidelne len z tych foriek som to nejak nespoznal.
Modra TZT z Vrchhory do Kl.Hradista je TOP singel siroko-daleko
Motorkarov som tam este nevidel, ale bikerov ano. Ta draha je, ako hovori double, skor pre dirt bikerov. Ale vsetky ostatne traily na tom kopci su kompatibilne s xc ht bikmi
double, neviem co vsetko tam mas prejazdene. Ja tam poznam 4-5 trailov a ten najlepsi, co konci na hlavnej ceste nad HC ma viac "vetiev"
Ale P1190011s.jpg, to pochybujem, ze je na bajk. Nie je tam ziaden rozbeh, na 2m do vysky.Ani celkovo to tam nemalo bajkovy feeling. Velke, siroke .. akurat, pozeram, ze pisal bubulak, ze vraj klasicky dirt. No , toz nefim.
A skakat napr. P1190013s.jpg .. tak to ani s rozbehom z Pajstuna imho .. tam bola hodne velka medzera.
Nechápem akí mimozemštania, ale si ITčkár, tak to je asi normálne . Toto majú chalani u nás a ufóni nie sú MTtrails jam 2015Otvoriť v novom oknethumb_up3thumb_down
ale rád by som sa naučil nebáť skokov ktoré majú odraz medzeru a dopad ... keď raz obetujem peniaze na teleskopickú tak si najmem učiteľa(alebo ešte lepšie peknú učiteľku)
Tie do rozumnej veľkosti zvládam, ale nie vždy mi to vyjde. Napr. teraz v nedeľu v NM. Prvý bez problémov, ten dal aj kvakob ako pán. Na druhom som sa ale rozbil, lebo sa stala to horšia varianta. Nedoletel som ho a zadným kolesom trafil dopadovú hranu. Stačilo ísť trochu rýchlejšie . Potom tam boli ešte dlhšie, ale tie už boli mimo môj level na čo sa cítim.
Škoda, že u nás nie je moc takých tratí. Sú ale tie sú už dosť veľké väčšinou a nie moc vhodné na učenie. Potom človek niekam príde a je to skôr pokus-omyl.
volodaj: sak ale take neskacu ani na Red Bull rampage .. ja som zatial videl len klasicke AM/ENacke skakanie,tam si viem predstavit hocico, toto som ale este nevidel .. nechapem kde naberu taku rychlost, aby sa cez to prehupli. Mladi maju este makke kosti, tak mozu
Pozrel som si kusok videa, nj .. to treba vidiet nazivo. Ale asi chapem, je to spravene tak, aby uhol toho nabehu pekne odstrelil bajk po balistickej krivke. No, leti sa dobre, len ten dopad
Ale ked to s kvakobom neviete, tak nebudem s vami uz jazdit .. pokazil by sa mi image
No tieto extra skore ranne vyjazdy maju svoje caro Okrem krasnej atmosky aj fakt ze to najhorsie blato v miestach kde robia lesaci je este zmrznute. Takze Zastranie, Vreten (polka singla), Sneznica a Duben...
rozumna velkost sa casom trochu posuva s pribudajucimi skusenostami a klesajucou vahou z momentalnych 96kg na 88kg -to uz sa predsalen trosku lepsie dviha hore a v zime zas padnem na dno
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja tam chodim pravidelne
Modra TZT z Vrchhory do Kl.Hradista je TOP singel siroko-daleko
double, neviem co vsetko tam mas prejazdene. Ja tam poznam 4-5 trailov a ten najlepsi, co konci na hlavnej ceste nad HC ma viac "vetiev"
Double mi to pisal
post939558.html#p939558
Ale P1190011s.jpg, to pochybujem, ze je na bajk. Nie je tam ziaden rozbeh, na 2m do vysky.Ani celkovo to tam nemalo bajkovy feeling. Velke, siroke .. akurat, pozeram, ze pisal bubulak, ze vraj klasicky dirt. No , toz nefim.
A skakat napr. P1190013s.jpg .. tak to ani s rozbehom z Pajstuna imho .. tam bola hodne velka medzera.
MTtrails jam 2015Otvoriť v novom okne thumb_up3thumb_down
Kolega na tom dáva backflipy, ale začínal v mladom veku
Pravda je, že tej medzery sa bojím aj ja (tej medzi odrazom a dopadom myslím) .....
Škoda, že u nás nie je moc takých tratí. Sú ale tie sú už dosť veľké väčšinou a nie moc vhodné na učenie. Potom človek niekam príde a je to skôr pokus-omyl.
Cize dalsi vikende pojdete do Hlohovca ?
Ale ked to s kvakobom neviete, tak nebudem s vami uz jazdit .. pokazil by sa mi image