nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Podľa infa na cyclingweekly sa do pádu nezapojili žiadne bicykle tímov Merida a Direct Energie tj. tie, ktoré používajú kotúčové brzdy. Pozrel som aj fotky pádu a nevedel som ich nájsť ani osobne.
Asi si este nikdy nebrzdil na mokrom ani zablatenom rafiku, ze?
Neviem potvrdiť ani vyvrátiť - na cesťáku mám len ráfikové a príliš málo skúseností na nejaké závery, na horských mám aj-aj a schopnosť ubrzdenia aj modulácie je z môjho pohľadu plne porovnateľná (za dobrého počasia, v daždi a blate sú kotúčovky lepšie). Každopádne, pokiaľ sa vyskytne taká prekážka, ktorá vyžaduje núdzové brzdenie, tak žiadna modulácia nepomôže (možno tak ABS
trafil si to presne, ja som sa na cestaku este nikdy v zivote ani len neviezol,pisem len com vraveli chalani na pive.
pre hobika (plasaka ) su kotuce urcite super, ten nech si davkuje,moduluje jedna radost ale pre profika to podla mna nema ziadny prinos, je nauceny 100% pracovat s rafkovou brzdou ci je sucho alebo mokro......