Mate tu niekto tento kompijuter? ja s nim mam taky problem ze mi ukazuje divno sklon kopca dnes som isiel kopec kde bolo max stupanie 25% a on mi ukazuje najviac 14% a nezdaju sa mi ani vyskove metre v navode strana 19 je pisane 3moznosti kalibracie ja som zadal domacu vysku ostatne 2 som neprisiel nato ako ich spustit vedel by mi s tym niekto pomoct?
urcite to vytiahnes. napoj disk na iny pocitac a prekopirovat. teraz som to koli tebe googlil a nasiel som to sigma to neuklada do zlozky kde je nainstalovany program ale do zlozky Datacenter, ktoru najdes niekde tu... C:\Users\Lukas\AppData\Roaming\DataCenter.4.Desktop (taku cestu mam na windows 7 ale nieco podobne bude aj na inych windows. samozrejme user Lukas tam nebudes mat, to je moje konto
Kto mi poradí ako dostanem z ROX 10.0 prejdenú trasu, GPS súbor vo formáte aby som to potom mohol nahrať do inej mapy napríklad na http://mapy.hiking.sk. V tom ich Sigma Data Center 4.0 som na to ešte neprišiel. Možno laco
Už som to našiel ďakujem. To vrchné rozklikávacie menu v pravom hornom rohu som si všimol až teraz. Nemám to ešte ani 24h musím si to trocha oťukať. ( okukať )
ako ulozim trasu do ROX 10, ktoru som vytvoril v programe Sigma Data Center 4.0 ? naklikal som si trasu, ulozil, oznacil trasu (vybral trasu) a ked kliknem na EXPORT TO DEVICE tak mi na dve sekundy napise tuto spravu a to je vsetko. nic sa nedeje, v ROX 10 to nemam. ako to nahrat? dik
na druhom PC to islo takze mam to nahrate v ROX, len rozmyslam ako spustit to navigovanie. este som to neskusal a rano zavcasu vyrazam do neznama moravske beskydy a uz to nemam kedy zistovat. napise mi niekto kratky postup? v ROX som si nasiel ulozenu trasu v LOAD TRACK, stlacil START a ukazuje mi len presypacie hodiny asi 5 minut. tak som vypol ROX, znova zapol, vybral ulozenu trasu v LOAD TRACK - STORED TRACK, stlacim START a nic zasa presypacie hodiny 10 minut...
aky je ten postup? pustim ROX, vyberiem trasu, stacim START a ak mam signal gps tak stlacim START na zaznamenavanie a mozem vyrazit?
sk_wizard: si teraz doma? dojdem za tebou a vysvetli mi ten ROX ako sa naviguje. nechcem zajtra bludit
tak som to vyskusal, nech zajtra nezmatkujem. 10 km po meste v ulickach to som tomu dal... rox nevedel ktora bije ak sa ide okruh stale dopredu tak je to super, naviguje ako ma. na svoje moznosti bez mapy a ten malicky dispej super spokojnost. ale ak sa cesty krizuju a nedaj boze ak cesta naspat ide ciastocne po rovnakej ceste ako tam, to je koniec nevedel som urcit spravny smer kam ist, do toho som este schvalne zle odbacal... ale to bola len nezmyselna skuska, zajtra idem pekny okruh v Moravskych Beskydach tak to preverim. data center ponuka novy firmware, idem preinstalovat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ved to muselo mat ulozene na filesystem-e ...
co mas nainstalovane / reinstalovane ?
edit vola sa to DATA EXPORT a je to v MENU musis byt kliknuty na vyjazde ktory chces exportovat.
aky je ten postup? pustim ROX, vyberiem trasu, stacim START a ak mam signal gps tak stlacim START na zaznamenavanie a mozem vyrazit?
sk_wizard: si teraz doma? dojdem za tebou a vysvetli mi ten ROX ako sa naviguje. nechcem zajtra bludit