Vidim ze kondicka bude zas pokulhavat a z bk na sv.jur som lietal. Lekari to vidia tak ze sa to zraste za 3 tyzdne. Ako je klb tak zvonka taky kusok odseknuty a ostalo to blizucko takze by sa to malo zrast
Tak aj sa sa pridávam , dnes si idem do roboty, natešený z nového bicykla, slnko svieti, idem si po slovanskom namesti v Brne, taký kruháč, klopím to do zákruty a ... z dola BMW ide, pribrzdí, ja že mi dáva prednosť a zrazu sa rozbehne, asi si myslel že to stihne alebo čo , už som sa mu nestihol uhnúť a bokom sme sa štrajchli, mňa odrazilo od auta a bum so mnou na asfalt ... chalan vystúpi z auta, vystrašený viac než ja a : "Chlape ses v pohode, ja sem te vubec nevidel ...., mam nekoho zavolat... " a tak no našťastie len odretá a narazená riť, akurát sa mi ťažko sedí v robote ale vravím si že keby ma narazil predom tak to mohlo byť horšie
Ahojte...
prosim ak mate skusenost s tossy II - rameno fixnute...treba doplnit neako zvlast vyzivu (klbova vyziva?..)?..pripadne ako neskor rehabilitovat?
Vcera som sa po dlhsom case vyvalal, uz v podstate pred vchodom do bytovky mame tu vyslapany taky chodnicek cez travu, take tiahlejsie esicko a pred nim mensi kopcek, z ktoreho sa dobre rozbieha. Tak som si doprial poslednu chutovku dna, no mal som v plane klopit ako Matt Hunter, ale vyvalal som sa ako Cancellara ustrelil zadok a uz som ryl lavym gripom a zrovna na to moje nestatne koleno, pan boh zaplat, ze kolenacky som mal na sebe a nie doma v krabici takze bez ujmy ako ja tak aj bike( dobre ze nemam objimky brzdovych pak dotiahnute na fix )
Ked som skontroloval seba a bike, tak som si to este zopakol v pomalsom tempe a bez padu
už to tu je viac krát, ale toto je aspoň iný záber, ten chlapík čo je najbližšie v zábere, nie je to ten čo aj sem na fórum chodí, nick pekáč alebo tak nejak, lebo vidím kolesá SLR a na drese je tuším slovenská vlajka.. a on sem dával fotky z podobných podujatí. jedna vec je že tam zastala tá motorka, druhá je to že čo čakať na bicykloch bez bŕzd a zrovna na disciplíne ako kriťák..
Je to na predchadzajucej strane ,ale pohlad v smere jazdy.Isto mu to zdochlo,z tohto pohladu bolo vidiet,ze mu aj svetlo zhaslo.Mozno potom aj nastartoval,len sa bal pohnut aby niehoho nezrazil a dopadlo to este horsie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prosim ak mate skusenost s tossy II - rameno fixnute...treba doplnit neako zvlast vyzivu (klbova vyziva?..)?..pripadne ako neskor rehabilitovat?
https://www.instagram.com/p/BE2XWr6JS1F/
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ked som skontroloval seba a bike, tak som si to este zopakol v pomalsom tempe a bez padu
pri tom videu som si spomenul na tuto staru hru
Toto sa stálo na Liptove, ***** / kok** na A6. Opráva bola celkom mastná. Brzdy úplne zničene.