Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tesak To nemyslíš vážne?. To je už choré. :swear: Ja som sa divil že mi zmizol prispevok a ešte aj ďalším ale že Ramon1 dostal ban to som nejak nepostrehol.
No niektorí sa tu hrajú na policajtoch z ŠTB.

Naposledy upravil fofo050 dňa 09.05.2016 - 20:24:37, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 09.05.2016 - 20:18:48
01
Niekedy prednedávnom som napísal "smeruje to tu do sračiek"
...no a už je to úplne na p...
Ramon1 som s Tebou ;)
Zobraziť komentár 09.05.2016 - 20:20:07
03
navrhujem zrusit temu "status" a urobit poriadok s tymi individuami ktorych 99% prispevkov nema s cyklistikou nic spolocne, ked sa chcu vykecavat o p...vinach nech idu na pokec.
Zobraziť komentár 09.05.2016 - 20:21:42
06
Ramon má ban? Hmmmm, myslím že on bol jeden z tých ktorí sú tu už dosť dlho aby sa vedelo kto sú a čo sú a niektoré veci sa riešili dohovorom a nie takto.

Dlho som bol proti vyhadzovaniu ľudí z fóra - veď každý sme nejaký , ale asi bude treba nájsť nejakú hranicu, kedy povedať dosť.

Edit: keď má Ramon1 ban, tak mu chodia do mailu notifikácie ako moc naňho myslíme? :-D

Naposledy upravil matko001 dňa 09.05.2016 - 20:22:52, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 09.05.2016 - 20:21:59
01
ramonov je asi viacej ale ban dostal Ramon1 ;-)
Zobraziť komentár 09.05.2016 - 20:22:11
00
mne to zacalo pripadat ako forum pre islamistov aj s ich kaznou o poslusnosti, ktorych navadza anglosaskogermaska skupina. len sekyrovanie, odsudzovanie. koli nekjakemu ho.nu a pritom ze sami v diskusiach pri sra.kach koncievate...
Zobraziť komentár 09.05.2016 - 20:22:49
00
adop vieš čo?
arrow_leftRANDAL napísal:
Toto sa chystám pridať už dlho,ale vždy zabudnem.
Vec - Gramatické okienko (skit)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 09.05.2016 - 20:24:46
00
No vyzerá to tak, že časy s pred cca 5 rokmi sú nenávratne preč :(
R.I.P.
Zobraziť komentár 09.05.2016 - 21:16:29
00
Je fajn že si úprimný a pravda, treba vidieť súvislosti.... A ramon je s5 , tak snáď sa niečo pozitívne deje a bude to pokračovať ... ;-)
Zobraziť komentár 09.05.2016 - 21:17:14
00
Ach jaj. Do pravidiel bolo doplnene aj mazanie off-topic prispevkov a prispevkov, ktore obtazuju komunitu.

Na zaklade toho bola tema status zmazana a Jezus zmaze vsetko, co sa jej bude podobat. Zjavne volna off-topic diskusia nedokaze byt zavreta v jednej teme a postupne presakuje aj inde a to znizuje informacnu hodnotu tohto fora.

adop, ni_cky maju trvaly ban, milanko40 ma ban na mesiac a pripadny dalsi uz bude trvaly. Existuje mnozstvo platform, kde mozete vyjadrovat svoje genericke nazory a pocity a vyzivat sa v konfliktoch s inymi ludmi, tu to ale nie je.
Zobraziť komentár 09.05.2016 - 21:18:02
053
Dakujeme :bow:
Zobraziť komentár 09.05.2016 - 21:19:11
00
Všetkým chlapom aj adminom ďakujem , napísal som mail adminom a vysvetlil dôvod môjho príspevku...niekedy , keď sú prekročené isté hranice musí sa chlap rozhodnúť. Ja som sa rozhodol a poniesol som následky...A zaslúžene . No posledné čo chcem ešte k tejto kauze povedať: spory riešte so mnou a nie zaťahovaním a zosmiešňovaním mojej manželky , ktorá s vami nemá nič spoločné...ešte raz vďaka za podporu :bow:
Zobraziť komentár 09.05.2016 - 21:20:21
025
arrow_leftcervo napísal:
Ach jaj. Do pravidiel bolo doplnene aj mazanie off-topic prispevkov a prispevkov, ktore obtazuju komunitu.

Na zaklade toho bola tema status zmazana a Jezus zmaze vsetko, co sa jej bude podobat. Zjavne volna off-topic diskusia nedokaze byt zavreta v jednej teme a postupne presakuje aj inde a to znizuje informacnu hodnotu tohto fora.

adop, ni_cky maju trvaly ban, milanko40 ma ban na mesiac a pripadny dalsi uz bude trvaly. Existuje mnozstvo platform, kde mozete vyjadrovat svoje genericke nazory a pocity a vyzivat sa v konfliktoch s inymi ludmi, tu to ale nie je.

najlepsi post dna, az mam slzu na krajicku :party: :D
Zobraziť komentár 09.05.2016 - 21:30:59
00
ano cervo, prosim vyhrazaj sa mi
mesiac tu nechate troch kretenov rozvracat celu komunitu tohoto fora, ktora tvori jediny hodnotny obsah na tejto stranke (tym nemyslim seba), az to niekto z rozumnych clenov nevydrzi a posle ich tam kam patria a dostane za to ban a ked niekto napise ako to je tak sa hned chytis prvej nadavky
gratulujem
zamysli sa

EDIT: a samozrejme to premaz aby sa nedalo adekvatne reagovat
Zobraziť komentár 09.05.2016 - 21:32:54
01
marecej som alergicky na tvoj cynicky a arogantny prejav. Bol si jeden z moderatorov a jeden z tych, ktori tvorili pravidla tohto fora a nedokazes mat natolko kultitovany prejav, aby si ich sam neporusoval. Ak chces moralizovat, uprac si vlastny chliev.

Edit: je uzasne rozumne zavesit sem screenshot aby tvoj prejav bolo vidiet aj na homepage. Mame urcite pravidla a ty ich porusujes. To je rovnake ako ked ides po dialnici 150 a nadavas ze niekto predbieha 90-kou a spomali ta. On spomaluje premavku, ale ty porusujes zakon a mozes si to argumentovat ako len chces.
Zobraziť komentár 09.05.2016 - 21:41:23
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up