Čaute ludia ako ste natom s prilbami? Je niaký zásadný rozdiel v druhoch a tvare? Alebo keď mi sedí tak je dobre?!
Inak máte niaké skúsenosti s policajtmi - keďže prilba má byť zo zákona povinná!
A používate ŠILT alebo OKULIARE???????
to re3: nauc sa padat? niekedy mozno. ale, chalani, ked idete dolu kopcom taq si na pad musite najst najst peknu makkucku zelenu travicku na lucke, najlepsie hned vedla nejakej peknej slecny, ktora sa tam opaluje a tam padnut! proste sa to musite naucit!
Ty speedo to nie je otom ako a kde padať ale ským (doplnok - s ktorou) padať (-:
K debate -- Prilba je nutnośť - na rozlišovanie (nie je cyklista ako cyklista)
- ide prinajmenšom o zdravie
- je dostatočne praktýcká (proti slnku, konárom)
Ale dá sa použiť AJ AKO KOšÍK NA JABLKá, HRUšKY, ...
- prípadne sa dá viužiť aj naskrášlenie - ja osobne si tam zastrkávam rôzne kvetiny, konáke, ...
------ kto po tejto mojej obhajobe nebude nosiť prilbu tak už teda neviem ----
-- Zdravenie, uhýbanie turistov a následné poďakovanie, -
TOLERANICIA A VEĎ SME LUDIA
-- Inak kto sa chce pozdraviť sa pozdraví (iste niekedy som aj ja zamyslený ale ak sa mi už dotyčný(v lepšom prípade dotyčná) už pozdravili a ja som nevníma tak za ním aspoň zahulákam a zaželám dobré brzdy!!
--Inak som aj turysta (neviem s akým i/y) a ak ide niaký cyklista tak sa automatycky uhýbam, a zdravým veď ani ja ani on nesedíme pred telkou ale sme vlese a REKREUJEME.(takže by to malo byť automatycké, jasné že potom treba aspoň poďakovať - Ak sa pešiemo turistovi pozdravíš, poďakuješ a on je strašne urazený ,že musí urobyť 2-3 kroky naviše tak to nieje turista ale neaký precháckoví panák!
2dijck:videl som graciu neraz ale on si moze na svoj DH/FR/4X kokosku dovolit lebo vie jazdit...ale nahoda je svina, pri tvrdsich styloch som radsej za integralu
to video nebolo moc pekne. uz ked zacal ist dole tym kopcom som nemal z toho dobry pocit... a ta diera v cele... mnam!
to stink: ja by som si mozno aj vyskusal. preco nie? ale ten vul na tom ani sedet nevedel. strasne. co uz...
speedo: jasne, ja som to myslel tak, ze takyto pad by som nechcel skusit ani vo vsetkych chranicoch. ale na druhu stranu, ani ma nejak nelaka sa tieto zveriny ucit par krat som sa pekne zrakvil (nahoda je fakt blbec) a viac krat si uz o to koledovat nemienim! kto to zazil mi da za pravdu.
na bajku ma bavia ine veci ako adrenalin typu - zlomim si vaz/nezlomim si vaz... ale kazdopadne prilba patri k bajku aj keby co bolo.
no, a ja som to myslel tiez tak ze by som si to skusil aj s chranicmi aj len s prilbou. teda neviem ako to vyzeralo tam za tym mostom ci co to je ale nejake tazke sa mi to nezdalo... aaale, to je jedno...
inu, uplne som zabudol ue toto je o prilbe! jj, prilbu treba treba. sak som to uz sem niekde pisal...
a este ze ja tiez nepotrubujem jazdenie typu: taq co zabijem sa dnes alebo az zajtra?! ee, to nemusim
bez prilby bicykel iba tlacim
pouzivam kokosku ...na vsetko aj na xc - oproti klasickym prilbam su o nieco tazsie, no ja ocenujem ze mi nefuka na hlavu, pretoze spotim sa tak ci tak aj v klasickej prilbe, no potom mi cez tu kopu prieduchov fuka na mokru hlavua to na moje dutiny neni moc dobre...
fuka ti na hlavu? sorry ale jako tebe to este aj vadi? mne to pri tych horucavach v lete padne celkom dobre ze sa mi ta hlava pod tou prilbou vyvetra. no neviem...
hmm, tak teda v kokoske by som sa v lete asi uvaril...ale v zime by to mozno este slo....ved v tej kokoske z teba musi tiect cicerkom okrem toho nemyslim si, ze kokosky su pevnejsie...ako ine prilby...lebo maju zas tensiu stenu ako XCkove prilby (teda aspon tie co som ja checkoval)
jazdil som aj v klasickej prilbe s mnohymi prieduchmi a v zjazdoch mi bola zima na celo lebo som ho mal spotene
co sa tyka pevnosti, nebojim sa, sice polystyren nemusi byt hrubsi ako na beznych prilbach, ale na vrchu je takmer 0,5cm abs plast, kym na klasike je len tenka folia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bez prilby ani na krok...na to sa maam az prilis raad
K debate -- Prilba je nutnośť - na rozlišovanie (nie je cyklista ako cyklista)
- ide prinajmenšom o zdravie
- je dostatočne praktýcká (proti slnku, konárom)
Ale dá sa použiť AJ AKO KOšÍK NA JABLKá, HRUšKY, ...
- prípadne sa dá viužiť aj naskrášlenie - ja osobne si tam zastrkávam rôzne kvetiny, konáke, ...
------ kto po tejto mojej obhajobe nebude nosiť prilbu tak už teda neviem ----
-- Zdravenie, uhýbanie turistov a následné poďakovanie, -
TOLERANICIA A VEĎ SME LUDIA
-- Inak kto sa chce pozdraviť sa pozdraví (iste niekedy som aj ja zamyslený ale ak sa mi už dotyčný(v lepšom prípade dotyčná) už pozdravili a ja som nevníma tak za ním aspoň zahulákam a zaželám dobré brzdy!!
--Inak som aj turysta (neviem s akým i/y) a ak ide niaký cyklista tak sa automatycky uhýbam, a zdravým veď ani ja ani on nesedíme pred telkou ale sme vlese a REKREUJEME.(takže by to malo byť automatycké, jasné že potom treba aspoň poďakovať - Ak sa pešiemo turistovi pozdravíš, poďakuješ a on je strašne urazený ,že musí urobyť 2-3 kroky naviše tak to nieje turista ale neaký precháckoví panák!
--- sori za pravopisné chybi___
bikemagazin.sk/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=41015#41015
kebyze mame kupovat prilbu podla toho ci vieme alebo nevieme jazdit tak neviem, neviem....
to stink: ja by som si mozno aj vyskusal. preco nie? ale ten vul na tom ani sedet nevedel. strasne. co uz...
na bajku ma bavia ine veci ako adrenalin typu - zlomim si vaz/nezlomim si vaz... ale kazdopadne prilba patri k bajku aj keby co bolo.
inu, uplne som zabudol ue toto je o prilbe!
a este ze ja tiez nepotrubujem jazdenie typu: taq co zabijem sa dnes alebo az zajtra?! ee, to nemusim
pouzivam kokosku ...na vsetko aj na xc - oproti klasickym prilbam su o nieco tazsie, no ja ocenujem ze mi nefuka na hlavu, pretoze spotim sa tak ci tak aj v klasickej prilbe, no potom mi cez tu kopu prieduchov fuka na mokru hlavua to na moje dutiny neni moc dobre...
co sa tyka pevnosti, nebojim sa, sice polystyren nemusi byt hrubsi ako na beznych prilbach, ale na vrchu je takmer 0,5cm abs plast, kym na klasike je len tenka folia