To je to, ze roky. Nechytil si tu novu varku ako napr. ja rok a pol dozadu. Loziska drhli po par km. Ale vydrzali vpoho dalej no nedavno som ich radsej vymenil.
ja tiež nie.. ale 7 rokov už? ale zas je to aj o kilometroch že len teda zjavne nie sú z danej vadnej série..
veď a ložiská čo? vymenia sa (čo u HOPE neni problém) a vymalované nie?
Hej, je to aj o kilometroch, posledne roky skor ubudaju, plus ja som stale pomerne lahka vaha. Ale uzili si aj poriadny blatovy mordor, aj kadejaky teren, aj obcas vapkovanie a oproti inym pohyblivym castiam biku to vzdy zvladali so ctou.
Asi je to dost o tej vahe jazdca. ..A ja nie som lahka vaha ..Mozno v prudsom kopceku, kde "normalny" 110kg clovek pekne tlaci bike tak ako sa patri, ja sa to snazim na biku vyjst pokial to viem este pretlacit.
No nic...povedal som si,ze to este raz skusim s tym istym shimanom XT kvoli rozpoctu. , Ten pokazeny naboj snad vyreklamujem, budem ho mat v zalohe....Ked mi to prdne na dalsej 24hodinovke, aspon budem vediet, ze to asi nebude uplne nahoda.
ahojte, niekto, niekde, nedavno, niekomu radil ako vymenit praskunutu MET helmu dako lacnejsie (za polovicu ci tak dako), vcera som zistil ze mam prasknutu, sice neviem ako ale mam, asi z dakeho padu na zem alebo co...
Asi je to dost o tej vahe jazdca. ..A ja nie som lahka vaha ..Mozno v prudsom kopceku, kde "normalny" 110kg clovek pekne tlaci bike tak ako sa patri, ja sa to snazim na biku vyjst pokial to viem este pretlacit.
No nic...povedal som si,ze to este raz skusim s tym istym shimanom XT kvoli rozpoctu. , Ten pokazeny naboj snad vyreklamujem, budem ho mat v zalohe....Ked mi to prdne na dalsej 24hodinovke, aspon budem vediet, ze to asi nebude uplne nahoda.
Nuž ale nech nevyzerám ako krepý tak trochu serióznejšie. Stará prilba pukla v blbom mieste (písal som v téme o prilbách) a náhradný diel sa nedá kúpiť..písal Raver a zároveň mi ponúkol novú v rámci Crash replacement-u s 50%nou zľavou. To sa nedá odmietnuť. Týmto sa mu veľmi chcem poďakovať za ústretovosť, rýchlosť a bezproblémovosť pri riešení. Starú prilbu som podal v pondelok o 18,51 hod na pošte v Bory Mall. Na druhý deň ráno bola v Senici a dnes mám na stole novú prilbu. Odteraz budem ako modrá čiapočka Snáď mi pôjde k pleti....
ved staci pozriet stranku MET, precitat si ako riesia crash replacement...teda oslovit lokalneho distributora (Dema Senica a.s.) a vyriesi to on. Ked sem chodi ich zamestnanec, o to lepsie.
Dik za tip..Prave som si uvedomil, ze kupit iny druh naboja by znacilo aj novy vyplet, henten konkretne aj novy kotuc, kedze ja mam centerlock.....Som si vlastne teraz uvedomil, ze uz nemam chut vrazat dalsie peniaze do cyklistiky. Idem si hladat ineho konicka.....
Crash replacemant by mal vediet vyriesit kazdy seriozny predajca, toto funguje minimalne u znaciek Met, Bell a Giro, ale predpokladam, ze aj u inych. Ja som tak menil prilbu v miestnom kamennom obchode, a dokonca bez problemu som za lacnejsiu puknutu dostal 50% zlavu na podstatne drahsi model.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
veď a ložiská čo? vymenia sa (čo u HOPE neni problém) a vymalované nie?
Shimano náboje sú o ničom,radšej zober tento Novatec,ten čosi aj vydrží,a je na priemyselných ložiskách
http://www.mtbiker.sk/shop/kolesa-a-rafiky/naboje/mtb-kotucove/novatec-d142sb-x12-naboj-zadny-cierny-disc-12x142-61512.html
Novatec vnútorná oska do D142SB-X12 / D342SB-SL-X12
10,29 €
http://www.mtbiker.sk/shop/kolesa-a-rafiky/naboje/mtb-kotucove/novatec-d142sb-x12-naboj-zadny-cierny-disc-12x142-61512.html
Dik za tip..Prave som si uvedomil, ze kupit iny druh naboja by znacilo aj novy vyplet, henten konkretne aj novy kotuc, kedze ja mam centerlock.....Som si vlastne teraz uvedomil, ze uz nemam chut vrazat dalsie peniaze do cyklistiky. Idem si hladat ineho konicka.....
Novatec vnútorná oska do D142SB-X12 / D342SB-SL-X12
10,29 €
Jo, napíš Raverovi
mas aj nejake podrobnosti ?