Zaujímavú cestu nedávno spojazdnili pracovníci Vojenských lesov.
Je to spojnica medzi cestami Sklené-Kunešovská strelnica s hlavnou cestou Turček-Horná štubňa
Je vhodná aj pre crossové biky.
včera na Skalke krásne a teplo, ako teraz asi všade na horách. Trasa klasická : Pod čerešňou -južný okruh - Skalka - výhliadka - Krahule - Kunešov - Slaská.
pár fotiek z dnešného výjazdu za slnkom. Ani som nemusel chodiť príliš ďaleko, stačilo vyšlapať hore našou dolinou. Na vrchole asfaltového stúpania z Kosorína nám pribudla nová rampa, ale žiadny problém.
Shogun vyzerá to tam super...tu v okolí ZC už mám pojazdené čo poznám...ale na "vašu" stranu by som sa došiel kuknúť...dakedy by sme mohli dohodnúť spoločný výjazd
dnes výjazd do "domáceho" sedla pod Vysokou. V týchto dňoch som dokončil prieskum hrebeňa zo sedla smerom na Janovu Lehotu. Niektoré úseky sú tam parádne, ale celkovo je to neprejazdné.
Shogun, to vyzerá výborne! Nevedel som, že v Kremnických vrchoch sú aj takéto single. My sme raz išli z Hostinca do Ihráča, no nie cez Vápennú dolinu, ale po modrej TZT. To bol tragický omyl, najkratšia cesta dole, navyše celá podmytá. Toto ale vyzerá veľmi chutne...
Michal z Hostinca dole na Ihráč jednoznačne po zelenej TZT, teraz je to už značené aj ako cyklotrasa. Nás tam hore trochu zaskočilo turistické značenie. Pôvodne bola tá zelená vyznačená vrchom po hrebeni ale teraz už ide po zvážnici.
To som išiel asi minulý rok. Je to fajn, ale keď ideš rýchlo, tak ten hrubý štrk strašne vytriasa ruky. Práve tá zelená po hrebeni ma zaujala, len tam vtedy bola asi metrová tráva
ahojte chcel by som ist v nedelu na kremnicke vrchy,,,,,chcel by som sa vas spytat odkial je lepsia cesta ci z banskej bystrice alebo z hornej stubne diki za info
pre teba od Žiliny je určite lepšie ísť od Hornej Štubne k VD Turček, potom k chate Obrázok a potom severným bežeckým okruhom na Skalku. Všetko je to dobre značené.
počas nedeľňajšieho výjazdu som objavil nové cykloznačenie. Bolo to asi 100m pod kótou Ležisko a tá trasa by mala smerovať k chate Bartoška. Ak je to naozaj zjazdné, tak to by bola zaujímavá alternatíva prejazdu z Hornej Štubne na Malý Šturec mimo hlavnej cesty, stačilo by na Bartoške len prejsť cez cestu a napojiť sa na žltú. volodaj to je tá zelená TZT z Flochovej, ktorú som ťa nahováral vyskúšať smerom dole.
Vyzerá to zaujímavo. Zatiaľ som sa k tej hrebeňovke nejak nedostal, uvidím kedy sa podarí. Nejak je toho veľa, čo by som zase túto sezónu chcel stihnúť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
volodaj to je tá zelená TZT z Flochovej, ktorú som ťa nahováral vyskúšať smerom dole.