....len ti "vyhadzovaci odpadkov" za jazdy ma dost srali.....Jedneho som dokonca videl, ako vyhodil plastovu 0,5L flasku do pola od jontaku, co sa fasoval na prvej zastavke.....Skoro ma j....eblo...Chcel som mu ist daco povedat, chvilku som zavahal, a potom som si uz nepamatal, presne ktory to bol....Ale po chvilke som zas dalsieho videl ( c.217 na RIDLEY biku ), ako vyhodil obal z tycinky....tam som nezavahal a upozornil ho.....A napocudovanie mi povedal, ze to mu "vypadlo z ruky"...No neviem, mne sa to zozadu javilo inak. A mozno sa som sa zmylil, fakt mu to vypadlo...Ale bol som nasraty kvoli tomu s tou flaskou.....Tak to schytal niekto druhy za neho.
Ahojte, ja som bol zatial len v 2013-tom (cela akcia bola super zorganizovana), ale tento rok som si dal namahu a rano vstal, bol som za Vajnorami na mostiku a natocil som cely peloton do mobilu. Tisko som zavidel...
....len ti "vyhadzovaci odpadkov" za jazdy ma dost srali.....Jedneho som dokonca videl, ako vyhodil plastovu 0,5L flasku do pola od jontaku, co sa fasoval na prvej zastavke.....Skoro ma j....eblo...Chcel som mu ist daco povedat, chvilku som zavahal, a potom som si uz nepamatal, presne ktory to bol....Ale po chvilke som zas dalsieho videl ( c.217 na RIDLEY biku ), ako vyhodil obal z tycinky....tam som nezavahal a upozornil ho.....A napocudovanie mi povedal, ze to mu "vypadlo z ruky"...No neviem, mne sa to zozadu javilo inak. A mozno sa som sa zmylil, fakt mu to vypadlo...Ale bol som nasraty kvoli tomu s tou flaskou.....Tak to schytal niekto druhy za neho.
Jednemu na R1 pri Nitre z vrecka vypadli peniaze. Po dialnici poletovali 20-10 eurovky. Kebyze za nami jedne kolona aut, tak by som aj zastavil ale nenecham sa predsa prizabit autami pre par €.
Boli tento rok aj nejaké pády? By som sa čudoval ak nie. Predsa len, tá pozornosť 300 km si kontrolovať odstup pred sebou, dobiehať húsenicové tempo a zase ho korigovať brzdením, to dá po psychickej stránke dosť zabrať. Ja som sa v tomto prípade už nevedel dočkať stúpania na Donovaly a do Jasnej, kde človek už ide iba svoje tempo a je to pekne potrhané a nemusí ísť v tom nekonečnom hade cyklistov.
Bol vraj pad na kruhaci z Chorv. Grobu do Bernolakova, ale boli sme dost v zadu, tak neviem...isla tam aj sanitka...neviem aky to malo koniec, potom pustili peloton a slo sa dalej...nebolo vidiet ani bajk len tak na zemi...mozno len osetrili.
Videl som valat sa takeho starsieho pana na krizovatke v Novej Bani ale neviem ako dopadol. A potom este jeden chalan niekde pred Liptovskym Mikulasom lahol kusok predomnou uprostred pelotonu, asi sa drcol s niekym. Ten vpohode vstal a isiel dalej.
Vie niekto nieco o fotkach, co fotila ta pani, co jej EFA dakoval po veceri?...Ta teta aj vravela, ze tie fotky budu na nejekej stranke, ale nezapamatal som si na akej...Vie niekto???
Tú ovečku som skoro zrámoval aj ja, niekto zozadu duchaprítomne na ňu zaručal, tak sa pratala preč . Výsledky som ofotil len kúsok po mojom dojazde, takže len prvých niekoľko (ja som bol č. 80)
Bol vraj pad na kruhaci z Chorv. Grobu do Bernolakova, ale boli sme dost v zadu, tak neviem...isla tam aj sanitka...neviem aky to malo koniec, potom pustili peloton a slo sa dalej...nebolo vidiet ani bajk len tak na zemi...mozno len osetrili.
Na kruhaci nebol ziadny pad. To len jeden policajt hral doleziteho a zastavil celu akciu. Ze on o nicom nevie.
Podotykam, ze to bolo rano o 5. Asi ho tato akcia zobudila ked vyspaval noc v sluzobnom aute kdesi v poli. A to som uz par policajtov videl chrapat v aute vo vinohradoch.
Takého to šaša som zažil pri Šášovskom Podhradí, kde sme vychádzali na R1 a on stál s tou policajnou dodávkou VW na začiatku úseku, keď začínala Rka, keď ešte nebola kompletná od Žiaru. Keď videl, že ideme na Rku, tak nasadol, zapol húkačku a hnal sa popri nás na začiatok pelotónu. Zastavil štýlom, že zabral celý pravý pruh a vystúpil z auta. My sme ho iba ťažko ignorovali a obchádzali po krajnici a cez ľavý pruh ako voda obteká kameň. On tam iba bezradne stál a mával rozpaženými rukami, aby sme akože všetci zastavili. No proste úplný šašo spod Šášovského Podhradia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jednemu na R1 pri Nitre z vrecka vypadli peniaze. Po dialnici poletovali 20-10 eurovky. Kebyze za nami jedne kolona aut, tak by som aj zastavil ale nenecham sa predsa prizabit autami pre par €.
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13494914_1026184457470537_763590379891595936_n.jpg?oh=2c6bd5b397dbf9b404248594ca64614e&oe=57E11D3C
https://www.facebook.com/groups/122747461090742/
Na kruhaci nebol ziadny pad. To len jeden policajt hral doleziteho a zastavil celu akciu. Ze on o nicom nevie.
to bolo male kozliatko, nie ovecka