Hack3rvsak ked nemas ptaka,tak co uz lapaloma vsetci v okoli vozia vacsinou bud romina alebo toupe:a aky je dovod mat cestne sedlo na mtb? ide o pohodlie predsa,nie?
ja mam sm3 co je vraj predchodca sme3 nemozem povedat ani krive slovo. mne sadlo. bez problemov 4-5 hod dam s vlozkou. predtym som po 3hod jazde nechcel bike vidiet 2 dni co som mal selle italia x1
tak selle italia x1 je len o trosku lepsie ako sediet na plnej tehle.. najdebilnejsie sedlo ake som kedy mal, ja som na tom vydrzal asi 30-40 minut, preto som ho aj daroval... dnes jazdim na SQlab 611 Race a vydrzim vpohode 7-8 hodin bez vlozky.. sedlo uz proste ani pri dlhych vyjazdoch vobec neriesim, vlozku nenosim, a obmedzuje ma len kondicka/nohy
CraObs - ked ma sedlo blby tvar a tlaci ta zvnutra medzi stehnami, tak mozes najazdit aj 200 hodin a nezvyknes si, anatomia nepusti, tie tkaniva na to nie su stavane
PhilJ to ergon je celkom tvrde podla mna. dam na tom aj bez vlozky par hodin ale s tou vlozkou sa postavim ako keby z fotelky. ziadne bolesti nic. ako komu sadne. na starom biku mam nejake selle italia x-flow s dierou a na tom dam bez vlozky cely den bez problemov. kazdemu podla chuti
skúšal niekto ergon sedlá? uvažujem o kúpe ale neviem či sme alebo smr, pozerám aj ich stránku a čítam popisy .... oba sú ťažké takže o to nejde ... ale predsa len ktoré bude lepšie na také to bežné 3 hodinové alebo aj celodenné vozenie sa
Ergon môžem len odporučiť.
Sám mam Ergon SME3 Comp, je skvelé
Dalo by sa jazdiť aj bez vložky, kľudne aj niekoľko hod.
Tie označenia smr, smc, sme, sma : sú podla tipu a štýlu jazdenia, vyber čo ti vyhovuje..
Dufam, ze povolaju aj Tomcanyiho .. sice nema peciatku asi, ale nemuselo by to vadit .. nejak sa ale tato kauza vlecie. Stale nenasli vinnika.
A ked tak citam, tak vlastne je dobre, ze je s nou problem, lebo je technologicky opotrebovana, ta budova. S tym sa veru uz neda nic, len sundat.
Aha, ze posudok nasiel 10-50% a na jednom mieste 2.5x nasoben pretazenie .. no jasne, tak to bude celkom isto chyba statika
lapaloma ked uz sme OT, tak sa spytam, skusil si si niekedy tych 5h prace ucitela? ja by som s nimi tych mojich 8,5h nemenil... aj keby to bolo za tie iste peniaze co mam.
edit: hmmm, tak prispevok na ktory som reagoval uz je zmazany
najskôr presunutý, až teraz už je naozaj zmazaný ... a áno chápem, že ti dobrí by si zaslúžili násobne viac .. ale žia+ vidím že väčšina si tam len odsedí čas formou minimálneho odporu
No neviem teda, ja robiť v školstve, už sedím v base
Poznám xy profesií, kde nerobia ani hodinu denne a dostávajú omnoho omnoho viac a to nemajú žiadnu takú zodpovednosť
Napr. takí páni poslanci...
Nie každý má na to, aby denno denne vymýšľal program dvadsiatim umrnčaným deckám a na základnej ani nepíšem, bila by som ich rad radom, žiadny výchova, úcta, nič...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lapaloma vsetci v okoli vozia vacsinou bud romina alebo toupe:a aky je dovod mat cestne sedlo na mtb? ide o pohodlie predsa,nie?
tak selle italia x1 je len o trosku lepsie ako sediet na plnej tehle.. najdebilnejsie sedlo ake som kedy mal, ja som na tom vydrzal asi 30-40 minut, preto som ho aj daroval... dnes jazdim na SQlab 611 Race a vydrzim vpohode 7-8 hodin bez vlozky.. sedlo uz proste ani pri dlhych vyjazdoch vobec neriesim, vlozku nenosim, a obmedzuje ma len kondicka/nohy
CraObs - ked ma sedlo blby tvar a tlaci ta zvnutra medzi stehnami, tak mozes najazdit aj 200 hodin a nezvyknes si, anatomia nepusti, tie tkaniva na to nie su stavane
Ergon môžem len odporučiť.
Sám mam Ergon SME3 Comp, je skvelé
Dalo by sa jazdiť aj bez vložky, kľudne aj niekoľko hod.
Tie označenia smr, smc, sme, sma : sú podla tipu a štýlu jazdenia, vyber čo ti vyhovuje..
http://reality.etrend.sk/komercne-nehnutelnosti/apollo-i-hb-reavis-zbura-a-postavi-novu-budovu.html
A ked tak citam, tak vlastne je dobre, ze je s nou problem, lebo je technologicky opotrebovana, ta budova. S tym sa veru uz neda nic, len sundat.
Aha, ze posudok nasiel 10-50% a na jednom mieste 2.5x nasoben pretazenie .. no jasne, tak to bude celkom isto chyba statika
http://www.topky.sk/cl/13/1558089/Brad---38--si-uzival-den-v-krasnom-prostredi--Pocas-jazdy-na-bicykli-prisla-hrozna-smrt-
Jop. Ty si schadzal z mosta po pravej strane a obzeral si sa za mnou?
edit: hmmm, tak prispevok na ktory som reagoval uz je zmazany
Poznám xy profesií, kde nerobia ani hodinu denne a dostávajú omnoho omnoho viac a to nemajú žiadnu takú zodpovednosť
Nie každý má na to, aby denno denne vymýšľal program dvadsiatim umrnčaným deckám a na základnej ani nepíšem, bila by som ich rad radom, žiadny výchova, úcta, nič...