Ahojte,
už sme niečo v statuse začali, čo takto zorganizovať stretávku niekde v strede Slovenska?
Dajte vedieť kto by mal záujem a zhruba kedy by mohol
Duch stretnutia sa jemne vytratil kedže dupaci chcu ísť skôr a po svojom.... Nevadí, Tesák +2 tam bude tiež skoro ale čakáme na ľudí z vlakov od BA a KE a potom budeme riešiť co kde a ako
Duch stretnutia sa jemne vytratil kedže dupaci chcu ísť skôr a po svojom.... Nevadí, Tesák +2 tam bude tiež skoro ale čakáme na ľudí z vlakov od BA a KE a potom budeme riešiť co kde a ako
Sak vlaky prídu okolo 11:00 do NM, tam sa počkajte z oboch smerov a za 30 min. Ste v Hrádku .... Takze na vas počkám s Brudy a Kajobiker a uvidíme co dalej... A ideme na výlet takze v klidku sa niekam previezť, niekde dať obed, pivko, pokecať .... Zmysel je stretnúť sa nie podať veľký výkon
Love & Peace
Edit: a keď uz mame ísť každý inak, tak dajme cca čas na Tematine.... double odhadni to a daj návrh
staci pozriet posledne 2-3 strany
v skratke - kto pojde vlakom (z KE Cingov, z BA Dargov) tak sa pravdepodobne pockame na stanici a pojdeme do hradku
tam sa uvidi
niekto pride skor - ti pojdu rovno bajkovat - to je na tych poslednych 2-3 stranach
Dupaci vyrazia skôr a idu naháňať pokemonov... Ostatní cca 11:30 v Hrádku v MTBiker centre, tam sa dohodneme co a ako... Môžeš prísť na MTB aj na ziletke, bude aj taká skupina ..
v prvom rade teba.... stacilo mi raz a smerom dole ani nehovorim.... ok... 13:00-13:30 Tematin a potom by sa cestou dole patril slusny obed.... je tam nieco niekde?
Zatial nie ,len jedno mracno tak 2mm na hrebeni zaprsalo ale nemyslim si ze nas to tu obíde. Nepoznam restiku mozno to co mato gulbis odporucil popripade cervo nech dá tip. Minule tam mali chalani pizze.
Ked ja som Dupac potom napr. Lto Voldaj Kaprak su mimozemstania:)
110mat110
Ak planujes ist na cestaku z Novej Lehoty na Bojnu, tak neodporucam. Isiel som to vo stvrtok na mtb a ten usek bez asfaltu je taka strkovo-sotolinova zvaznica, na jednom kratkom stupani su vacsie kamene a je tam aj usek s vysypanym makadamom, aj ked stopy su celkom utlacene... a navyse zajtra to tam bude zrejme vlhke.
Ja sa stretka nezucastnim, lebo moja osmicka vlavo dole sa zacala od vcera urputne pytat von
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
snad niekedy inokedy... uzite si to a nech pocasie vyjde.
pockas v hradku ?
Love & Peace
Edit: a keď uz mame ísť každý inak, tak dajme cca čas na Tematine.... double odhadni to a daj návrh
v skratke - kto pojde vlakom (z KE Cingov, z BA Dargov) tak sa pravdepodobne pockame na stanici a pojdeme do hradku
tam sa uvidi
niekto pride skor - ti pojdu rovno bajkovat - to je na tych poslednych 2-3 stranach
Ked ja som Dupac potom napr. Lto Voldaj Kaprak su mimozemstania:)
Ak planujes ist na cestaku z Novej Lehoty na Bojnu, tak neodporucam. Isiel som to vo stvrtok na mtb a ten usek bez asfaltu je taka strkovo-sotolinova zvaznica, na jednom kratkom stupani su vacsie kamene a je tam aj usek s vysypanym makadamom, aj ked stopy su celkom utlacene... a navyse zajtra to tam bude zrejme vlhke.
Ja sa stretka nezucastnim, lebo moja osmicka vlavo dole sa zacala od vcera urputne pytat von