chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
ale nove "elixiry" 2016 uz su predsa prerobene, ci nie?
ale nove "elixiry" 2016 uz su predsa prerobene, ci nie?
edit: jeden problem bude asi karbon v zadnej stavbe, nema sa kam odoberat teplo
Bud mam stastie na "kus" alebo malo brzdim
Ked uz budes menit, mozno by sa tam teda oplatilo drbnut rovno nieco taketo
Ked ani toto nepomoze, potom uz asi len Sainty
A samozrejme suhlasim s tym, ze niektore zjazdy su sice drsne ale zaroven aj rychle (tym padom sa brzdna sustava chladi viac prudom vzduchu) a niektore zas rovnako drsne ale podstatne pomalsie.
Inak nieco na tom nedostatocnom chladeni asi bude, ked pozeram ze pri novej verzii Guide S4 zvacsovali prave priestor okolo platniciek pre lepsi privod/prudenie vzduchu = chladenie. No nove rzdy kvoli tomu zatial kupovat nebudem, ale keby ze sa mi stane nieco ako tebe, tak minimalne skusim tie platnicky s chladenim no.
Co je zaujimave, ze ako zmenili packy z BR810 na BR8210 (obe Sainty) .. dost velky rozdiel. Pricom BR8210 mali problem s tesnenim .. viac ako rok to zvacsa nevydrzalo...