ahojte, v tomto odvetvi komponentov sa vobec nevyznam, preto by som si radsej chcel nechat poradit. Potreboval by som spolahlivy cyklocomputer, ktory by zaznamenaval:
- rychlost
- prejdene km
- nadmorsku vysku(stacilo by max min), ale keby zaznamenal aj profil bolo by ok
- a mozno aj sklon terenu
dajte nejake typy, ani nie uplne lacne a ani uplne drahe
dik
Zdravim,
chystam sa zaobstarat si nejaky GPS computer na MTB. Ocakavam od neho zaznamenavanie trasy + HR. Momentalne pouzivam mobil no to je neprakticke nakolko ho mam v batohu a niektore udaje by som rad aj videl ale mobil na riaditka davat nechcem. Obcas by sa zisla aj navigacia hlavne ked idem prejst nejaku novu trasu.
Strop som si dal do 200€ takze Garmin je zatial mimo hru.
Pozdava sa mi Sigma ROX 10 alebo Polar M450 (neviem ci ma aspon nejaku jednoduchu navigaciu po trase) pripadne aj Polar V650 ten mi uz vsak pride zbytocne velky.
Za polar hovori to, že senzory mozem pouzit v pripade potreby aj s mobilom.
Co by ste odporucili, resp co k spokojnosti pouzivate?
Bez navigovania by som bral asi polar, tam sa mi paci to ze ma Bluetooth senzor ktory viem pripadne pouzit aj s mobilom. Ale velmi to neponahla tak si pockam na dostupnost tych novych bryton a potom sa rozhodnem.
Zdravicko. Nemate nahodou skusenosti ci existuje nejaka alternativa snimaca kadencie pre Sportstracker? Origo Suunto co odporucaju nie je najlacnejsie. Na Aliexprese su nejake co funguju so Stravou a su za fajn cenu. Nemate to niekto otestovane? Dikees
Bryton 330 by mala by byt koncom leta dostupna ak som to spravne pochopil a ceny tiez prijatelne. Zatial som teda zvolil Polar M450 uvidime ako sa osvedci a ked bude Bryton porovnam a niektory z nich si necham.
ma uz niekto ten Bryton 330? je to OK? a co tak bryton 100? potrebujem to ked to budem davat aj tak do stravy ktora z gpx asi dopocita aj vyskove metre?
mne strava zobrazuje to co aj bryton (s vyskomerom)
ale na zaznam trasy pouzivam bryton a ten si to sam posiela na stravu ...
ked som vyexportovane gpx zo stravy vlozil sem do vyjazdov, tak tu mi nahodilo vyssiu vysku o 145m (564m vs 709m)
Ak mas zariadenie ktore strava podporuje (alebo nejako inak ho registruje, neviem ako presne to funguje) tak ti strava nahodi VM z GPS a hodi ponuku "correct elevation". Ked ho neregistruje tak automaticky supne svoje casto uplne odvecne VM a potom vznikaju vyjazdy ako napr mne ked som mal suffer score 590 a 2x tolko VM ako kamarat
Ak mas zariadenie ktore strava podporuje (alebo nejako inak ho registruje, neviem ako presne to funguje) tak ti strava nahodi VM z GPS a hodi ponuku "correct elevation". Ked ho neregistruje tak automaticky supne svoje casto uplne odvecne VM a potom vznikaju vyjazdy ako napr mne ked som mal suffer score 590 a 2x tolko VM ako kamarat
viem o tejto vlastnosti stravy. ale napriklad sigma uz v strave nema correct elevation a garmin je drahy. ma bryton "correct elevation"? ak nie a taha to aj tak zo strava tak potom mi je barometer v cyklopocitaci na dve veci ak chcem pouzivat iba stravu.
pri vyjazde naimportovanom do stravy z bryton rider 530 (nastrojmi bryton-u) mam moznost kliknut na "correct elevation" v detaile vyjazdu v strave
to ta zaujimalo ?
pri vyjazde naimportovanom do stravy z bryton rider 530 (nastrojmi bryton-u) mam moznost kliknut na "correct elevation" v detaile vyjazdu v strave
to ta zaujimalo ?
Ja sa musím pochvalit, konečně som zohnal tacho s vlastnostami pre mňa. Má 4funkcie a jedno tlačítko zozadu a nevymenim ho za už asi. Denne kilometre, celkové km, rýchlosť a priemernu rychlost. Čo iné mi treba? Všetko vidím hneď bez tukania do tlacitka (to je zozadu)
Mam ho uz nejaku tu sezonu. Len to tlacitko zo zadu je take na nic. Hlavne v dlhych rukaviciach sa tazko stlaca. V zime je to fakt pakaren. Inak perfektny computer za par drobnych
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chystam sa zaobstarat si nejaky GPS computer na MTB. Ocakavam od neho zaznamenavanie trasy + HR. Momentalne pouzivam mobil no to je neprakticke nakolko ho mam v batohu a niektore udaje by som rad aj videl ale mobil na riaditka davat nechcem. Obcas by sa zisla aj navigacia hlavne ked idem prejst nejaku novu trasu.
Strop som si dal do 200€ takze Garmin je zatial mimo hru.
Pozdava sa mi Sigma ROX 10 alebo Polar M450 (neviem ci ma aspon nejaku jednoduchu navigaciu po trase) pripadne aj Polar V650 ten mi uz vsak pride zbytocne velky.
Za polar hovori to, že senzory mozem pouzit v pripade potreby aj s mobilom.
Co by ste odporucili, resp co k spokojnosti pouzivate?
Ak si lacno kupis HR pas na ANT+, tak:
cisto tachac mas za 80 €
s HR pasom ho mas za 115 €
s HR pasom a kadenciou za 130 €
http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?action=showDetail&id=33908
apropo
apropo
su ale tusim sigmakom aj tak strava uz neumoznuje "correct elevation" takze v takej strave je to uz jedno (okrem garminu).
ale na zaznam trasy pouzivam bryton a ten si to sam posiela na stravu ...
ked som vyexportovane gpx zo stravy vlozil sem do vyjazdov, tak tu mi nahodilo vyssiu vysku o 145m (564m vs 709m)
viem o tejto vlastnosti stravy. ale napriklad sigma uz v strave nema correct elevation a garmin je drahy. ma bryton "correct elevation"? ak nie a taha to aj tak zo strava tak potom mi je barometer v cyklopocitaci na dve veci ak chcem pouzivat iba stravu.
to ta zaujimalo ?
to ta zaujimalo ?
ano