zatial kup k ramu vidlu 27,5 " a kolesa pojdu nudzovo aj 26".stred bude asi o 1,5cm nizsie, to prezijes. ked dosetris kupis 27,5 kolesa a mas funglovku novy bajk.
neviem ale asi by som skor ziadal prachy za bike spat. a kupil daco uz nove. to ze ti nevedia poskytnut ten ram co chces kvoli kompatibilite s roznym problemom co vznikaju(finacne) by ti mali vyhoviet
tiez by som to tak riesil, lebo nie tvojou vinou prides o peniaze tym ze musis kupovat vacsie kolesa a inu vidlu. teda citujem obciansky zakonnik § 622 (3) Predávajúci môže vždy namiesto odstránenia vady vymeniť vadnú vec za bezvadnú, ak to kupujúcemu nespôsobí závažné ťažkosti. << tu je to jasne napisane
no, tiež dostal moj muž 650b namiesto 26 , a to mu chceli dat 29
nakolko sa jednalo o zarucny pripad po 2 rokoch, islo o nadstandartnu zaruku na ram, kde sa v zarucnom liste pise: Veskere naklady na zprovozovani kola z duvodu odlisnosti ramu hradi majitel kola atd. Predmetem zaruky je pouze ram, prace servisu spojena s prestavbou kola kvuli modelove novejsimu ramu jde plne k tizi majitela.
Takze si treba precitat co mas v zarucnom liste. Predpokladam ze kazdy vyrobca to bude mat inak.
no, tiež dostal moj muž 650b namiesto 26 , a to mu chceli dat 29
nakolko sa jednalo o zarucny pripad po 2 rokoch, islo o nadstandartnu zaruku na ram, kde sa v zarucnom liste pise: Veskere naklady na zprovozovani kola z duvodu odlisnosti ramu hradi majitel kola atd. Predmetem zaruky je pouze ram, prace servisu spojena s prestavbou kola kvuli modelove novejsimu ramu jde plne k tizi majitela.
Takze si treba precitat co mas v zarucnom liste. Predpokladam ze kazdy vyrobca to bude mat inak.
ano nad dva roky to mozu aj pozvarat.... do dvoch rokoch, musi dostat presne to co si kupil..samozrejme ak sam nesuhlasi inak...
Tak ako, nejak extra mi to nevadi, aj ked by mi vyhovoval ten 26"ram. Mal som v plane tak ci tak vymenit vidlicu za lepsiu, taktiez kolesa. Peniaze vratit neviem ci by bolo ideal, dnes za tych 550€ nekupim nic extra. Spytam sa ich ci by mi nepribalili 27.5 vidlu? Alebo je to hlupost?
ale ber to tak ze takto chces dat nejake peniaze za nove kolesa vidlu pripadne aj ine komponenty.. 2-300e.. takto by ti dali 550 + to co chces a mas skoro 850e a zato by si uz isto daco poriesil a mas fungl novy bike- pokukas nejake vyprredaje jesenne a mas to daleko lepsie riesenie ako sa stvat so starymi vecami na novom rame alebo das 300e za nove veci a polka bude stale starych...
Neviem ako to v skutočnosti je ale budú ti sedieť na ten nový rám brzdové lanká, vedenie prešmyku či prehadzovačky??? nebude to všetko krátke keď musí byť logicky dlhšia zadná stavba keď sa tam má vojsť väčšie koleso??? To isté v predu vedenie k brzdovému strmeňu???
ty ako zákazník máš právo si vybrať či chceš náhradu alebo vrátenie peňazí... ak nevedia zabezpečiť rovnakú vec ako bola reklamovaná MUSIA ti vrátiť peniaze ak sa rozhodneš že chceš peniaze
vzhľadom na to že pri zmene velkosti rámu sa vyskytne problém s dĺžkou bowdenow, laniek, kolesami, vidlicou by som určite šiel do vrátenia peňazí
tak ako bolo povedané za 800-900€ kúpiš solídny horák
a ctm delta..ako nechcem uraziť...ale je hódne základný model bicykla...
asi najlepšie by bolo naozaj vziať peniaze.. priložiť to čo by si vrazil do komponentov tj 300€ a za 800-900€ zoženieš bajk ktorý bude podstatne lepší a hlavne kompletne nový.... to už je cenová kategória kde sú vzduchové vidlice recon gold a podobne (pri nejakej akcii sa možno aj reba zašťastí)
V tejto cenovke a recon gold či reba......moc nie, majú už len malinké rámy pod 18", mám to obkukané hore dolu, lebo akurát zháňam niečo nové. Recon silver v tejto hladine.....
V tejto cenovke a recon gold či reba......moc nie, majú už len malinké rámy pod 18", mám to obkukané hore dolu, lebo akurát zháňam niečo nové. Recon silver v tejto hladine.....
a prečo by mal brať tohtoročné výbehové bajky keď už prichádzajú 2017?
s tou rebou som to trochu prehnal samozrejme musel by natrafiť na model 2014 vo výpredaji.....
ale recon ako taký je funkčnosťou super vidla, len je trochu ťažší takže by som sa vôbec nebál ísť doňho
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
SR Suntour: How to convert travel - Epicon 07-08Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ano nad dva roky to mozu aj pozvarat.... do dvoch rokoch, musi dostat presne to co si kupil..samozrejme ak sam nesuhlasi inak...
vzhľadom na to že pri zmene velkosti rámu sa vyskytne problém s dĺžkou bowdenow, laniek, kolesami, vidlicou by som určite šiel do vrátenia peňazí
tak ako bolo povedané za 800-900€ kúpiš solídny horák
a ctm delta..ako nechcem uraziť...ale je hódne základný model bicykla...
asi najlepšie by bolo naozaj vziať peniaze.. priložiť to čo by si vrazil do komponentov tj 300€ a za 800-900€ zoženieš bajk ktorý bude podstatne lepší a hlavne kompletne nový....
a prečo by mal brať tohtoročné výbehové bajky keď už prichádzajú 2017?
s tou rebou som to trochu prehnal samozrejme musel by natrafiť na model 2014 vo výpredaji.....
ale recon ako taký je funkčnosťou super vidla, len je trochu ťažší