kadia lsi siel hore, az na koniec doliny ci "predposlednou" zvaznicou a dole klasika po zelenej TZ? Uz som tam davno nebol, chatku pekne prerobili, ked som tam bol naposledy akurat prerasbali
ten moment keď sa luxusná lesná cesta zrazu zmení na koryto potoka plné haluziny a skál a nie je to kade obísť a vracať sa je ďaleko inak pekne odflákaná práca lesákov..
zopar z vikendu - sobotu som bol opat kuknut vojensky obvod Zahorie, tentoraz to bolo ovela viac o tom piesku nez pocas predoslych vyjazdov, takmer som tam aj stratil chut zit fatbike by bolo treba.
Nedelu sa mi nechcelo nic, tak som len siel trochu pojazdit blizke rakuske kopce nad Hainburgom.
kadia lsi siel hore, az na koniec doliny ci "predposlednou" zvaznicou a dole klasika po zelenej TZ? Uz som tam davno nebol, chatku pekne prerobili, ked som tam bol naposledy akurat prerasbali
Hore zo Kšinnej...nekonečná asfaltka a ptm udržiavaná cesta s kamenistým podkladom...dole zo Kšinianskej poľany - kúsok po zelenej TZ a neskôr po zvážnici cez Veľkú dolinu
Chcel by som vas vsetkych pozvat na nas novo vybudovany pravy a hravy singletrail ktory sa nadpaja na uz dlhsiu dobu vybudovany singlac Zacina na hrebeni Žiaru blizko Prievidze a konci v Pravenci dokopy 4,5km namakaneho trailovania dolu kop.com plus v blizkosti dalsie singlace.Vyslapy po zvazniciach plus jazda po turistickych znackach zarucuju za 15KM slapania 10km cistokrvneho zjazdu ltoquidoo a vsetci ostatny cakam od vas navrhy na spolocny pojazd
Ojojoj .. hreben Ziaru vravis ? Noooo . co vravis Palo TT .. dufam, ze tam nebudu znovu tie hroty proti motorkarom
Naspoledy sme tam objavili cestvy polovnicky chodnik (vybagrovany bagrikom)
Chcel by som vas vsetkych pozvat na nas novo vybudovany pravy a hravy singletrail ktory sa nadpaja na uz dlhsiu dobu vybudovany singlac Zacina na hrebeni Žiaru blizko Prievidze a konci v Pravenci dokopy 4,5km namakaneho trailovania dolu kop.com plus v blizkosti dalsie singlace.Vyslapy po zvazniciach plus jazda po turistickych znackach zarucuju za 15KM slapania 10km cistokrvneho zjazdu ltoquidoo a vsetci ostatny cakam od vas navrhy na spolocny pojazd
Nemam gps pisal som to tu kvoli nejakemu spolocnemu pojazdu kazdy chce gps...proste stratiil by si sa tam aj s gps vobec by sisi dobre nepojazdil viem to lebo sa tam stracaju aj chalani ktory to isli dva a viac krat jed chces hoci kedy napis spravim sprievodcu pokecame pojazdime
Nemam gps pisal som to tu kvoli nejakemu spolocnemu pojazdu kazdy chce gps...proste stratiil by si sa tam aj s gps vobec by sisi dobre nepojazdil viem to lebo sa tam stracaju aj chalani ktory to isli dva a viac krat jed chces hoci kedy napis spravim sprievodcu pokecame pojazdime
beriem ta za slovo ,
len treba na pocasie pockat ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/MTB-Ride-Your-Life-SK-1602747459978034/
Nedelu sa mi nechcelo nic, tak som len siel trochu pojazdit blizke rakuske kopce nad Hainburgom.
Hore zo Kšinnej...nekonečná asfaltka a ptm udržiavaná cesta s kamenistým podkladom...dole zo Kšinianskej poľany - kúsok po zelenej TZ a neskôr po zvážnici cez Veľkú dolinu
Naspoledy sme tam objavili cestvy polovnicky chodnik (vybagrovany bagrikom)
Co tam po zverine, ak sa na chodniku nejde aspon polhodku cez kosodrevinu (najlepsie do kopca :lol;), tak to nie je zaujimave
ahoj nemas pls GPX?
dakujem
beriem ta za slovo
len treba na pocasie pockat ...