Lokalizácia
Formulár sa odosiela
radsej vpredu little albert 2,1 vzadu smart sam 2,1

ale mne ide o rychloost, a ten Albert by mi vtom len pritazil, inak super plast, ale ja by som ho nevyuzil... tak preto kedze mi ide o rychlost,, ale zaroven i zaber, tak RR mi pripada lepsie na tom nez NN. a co sa tyka opotrebenia su na tom cca rovnako
Zobraziť komentár 14.01.2008 - 20:35:39
00
radsej vpredu little albert 2,1 vzadu smart sam 2,1

ale mne ide o rychloost, a ten Albert by mi vtom len pritazil, inak super plast, ale ja by som ho nevyuzil... tak preto kedze mi ide o rychlost,, ale zaroven i zaber, tak RR mi pripada lepsie na tom nez NN. a co sa tyka opotrebenia su na tom cca rovnako

mam vpredu NN a vzadu RR, je pravda ze ked NN je vpredu, tak lepsie drzi stopu, ale dam asi aj dopredu RR, aby bol bike rychlejsi, lebo citit ten NN vpredu...
Zobraziť komentár 14.01.2008 - 20:38:41
00
a ved to mozes kombinovat podla terenu kam pojdes!!! Ved neni problem vymenit plast. :wink:
Zobraziť komentár 15.01.2008 - 18:10:39
00
a ved to mozes kombinovat podla terenu kam pojdes!!! Ved neni problem vymenit plast. :wink:

Ver ze pokial ten plast neni kevlar je to problem vymenit fuj ble :!:

btw: Martinus ja to nejak nechapem ked som mal Kellys Quartz Dsc na Nobby Nic + Avid Juicy Seven...atd atd a riesil som RS Reba vsetci do mna montovali ze na moj bike sa to neoplati /a mali pravdu !/ ... tebe nikdo nic hm hm hm
Zobraziť komentár 15.01.2008 - 21:06:14
00

ked ho mam vpredu tak je to ok, ale akonahle ho dam dozadu, no hroza, hucim jak tank a idem ako slimak...
Zobraziť komentár 15.01.2008 - 21:13:27
00

ked ho mam vpredu tak je to ok, ale akonahle ho dam dozadu, no hroza, hucim jak tank a idem ako slimak...

ved ja nevravim, aby si ho mal v zadu, v zadu maj RR, ale v predu mozes striedat RR s NN.
Zobraziť komentár 15.01.2008 - 22:24:56
00

Ver ze pokial ten plast neni kevlar je to problem vymenit fuj ble :!:

btw: Martinus ja to nejak nechapem ked som mal Kellys Quartz Dsc na Nobby Nic + Avid Juicy Seven...atd atd a riesil som RS Reba vsetci do mna montovali ze na moj bike sa to neoplati /a mali pravdu !/ ... tebe nikdo nic hm hm hm

tak si sa nemal dat a neriesit ich, pretoze co by si aj tak stoho mal,, nic,, a takto mas aspon stoho pozitok ktory ty sam chces. no nie? nejde o to ci to stoji za to abo nie, ide o pocit a potesenie stoho vsetkeho. A neposlednom rade o radost zo vseho... :?
Zobraziť komentár 15.01.2008 - 22:27:34
00
len tak rozmyslam ama napadlo co tak dat do predu continental explorer a do zady continental gravity?aka by to bola kombinacia?mohlo by to ist?
Zobraziť komentár 15.01.2008 - 23:10:47
00
radšej do predu survival a dozadu vapor.ale teraz by som aj tak bral tie nové mount king či ako sa volajú.
Zobraziť komentár 16.01.2008 - 10:00:09
00
radšej do predu survival a dozadu vapor.ale teraz by som aj tak bral tie nové mount king či ako sa volajú.

.......

Prílohy:

Komentár súboru: plaste Mountain King 2.2
img-4278.jpg
img-4278.jpg 52.34 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 16.01.2008 - 18:38:31
00
Tie Mountain King 2.2 vyzeraju fajne.
Az mi dosluzia tie moje minioy tak asi kupim taketo nieco..[/url]
Zobraziť komentár 16.01.2008 - 18:58:31
00
2Martinus: tie king mi pripadaju drezenom ako NN, az sa mi nechce verit, ze valivy odpor v testoch maju na jednotku...
Zobraziť komentár 16.01.2008 - 19:57:23
00
2Martinus: tie king mi pripadaju drezenom ako NN, az sa mi nechce verit, ze valivy odpor v testoch maju na jednotku...

aj ja sa tomu cudujem ale skor asi preto ze NN ma ten stred hranaty a tieto MK maju ten stred trojuholnikovy... vidno ze zaber musi byt jednoznacne u nich dobry, by som povedal ze mozno v kazdom terene. Minimalne mi pripomina trocha Alberta. Ale i ked je dobry, dost bude zalezat kolko vydrzi-jeho zivotnost.
Zobraziť komentár 16.01.2008 - 20:03:01
00

aj ja sa tomu cudujem ale skor asi preto ze NN ma ten stred hranaty a tieto MK maju ten stred trojuholnikovy... vidno ze zaber musi byt jednoznacne u nich dobry, by som povedal ze mozno v kazdom terene. Minimalne mi pripomina trocha Alberta. Ale i ked je dobry, dost bude zalezat kolko vydrzi-jeho zivotnost.

clovece si mi dal riadneho brouka do hlavy... zatial u mna RR/MK=49%/51%...
Zobraziť komentár 16.01.2008 - 20:06:27
00
Viem, že tu je písané o plášťoch dosť, no zaujímalo by ma, či si meníte plášte v priebehu roka viackrát? Napr. v lete iné, v zime iné. Príp. ak je sucho alebo mokro. Ja som jazdila NN vpredu a Smart Sam vzadu či už bolo sucho, blato, sneh.. a necítila som potrebu ich (vy)meniť. A pravdupovediac, asi by ma dosť rýchlo omrzelo meniť si plášte každú chvíľu.
Zobraziť komentár 18.01.2008 - 16:26:35
00
keyboard_arrow_up