Staré, ale dobré Ďakujem. Ešte niekto? Robím si takú zbierku filmov o cestnej cyklistike, messengeroch a pod. Ale nie životopisné filmy a dokumenty na spôsob Amstronga.
Ja odporúčam tieto movies (čo som v poslednej dobe videl): The Nice Guys - oddychovka na piatkový večer, Bone Tomahawk - dosť netradičný western (kovboji vs.kanibali)...
Na tomahawku som sa dobre bavil - nízkorozpočtovka, natočená prakticky na jednej lúke,
starý šerif ( Kurt Russel ) ktorý ledva chodí + pomocník šerifa asi 2 x taký starý - dokonalé
tak teda pozrel som si ten "zakazovany" dokuemnt cooltura a teda nic moc,, podla mna nic take zasadne sa v nom nedozvieme iba klasicke veci. ktore mozno niekoho prekvapia kto napr. nezil nikdy alebo nebol u babky na dedine. alebo aj to ako je slovensko vymlete
Arrival je top filmarcina, a treba to vidiet v kine.
Paradoxne, asi najviac prijemne prekvapi ne-fanusikov SciFi, kvoli temam ake riesi a sposobu akym to robi. No a prave ti ho asi vynechaju vzladom na svoje mylne ocakavania.
Btw, literarna predloha je tiez super. Vysla aj v cestine.
petrik zrovna som to dopozeral a mám podobný názor... zo zákulisia Modrého z neba mi prišlo zle (aj keď ma to vôbec neprekvapilo), zvyšok nič nového a záverečný koncert si mohol autor odpustiť... monológ z traileru by sa skôr hodil na záver filmu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vyhľadávanie na csfd.cz s tagom "cyklistika" tu
dobré, nečakaný koniec filmu
matej.gubis Veľký závod musí byť, jak inak. Ale to filtrovanie na csfd mi bolo neznáme. A Dvojnici skvelá komédia.
The Nice Guys - oddychovka na piatkový večer,
Bone Tomahawk - dosť netradičný western (kovboji vs.kanibali)...
starý šerif ( Kurt Russel ) ktorý ledva chodí + pomocník šerifa asi 2 x taký starý - dokonalé
Práve dopozerané, ani som nedýchala, odporúčam
Je to s titulkami ale toto dabovať by bol hriech, tie pôvodné zvuky sú bomba
No videl som iba trailer, ale hneď mi bolo čudné jak toto môže fungovať ako horror, keď akože zloduch - slepý čiperný dedo - je v podstate sympaťák
T2 Trainspotting Official Trailer – At Cinemas January 27Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
no ale na co sa fakt tesim, je novy Villeneuve a mozno aj novinka Mela Gibsona bude viac nez pozeratelna
Paradoxne, asi najviac prijemne prekvapi ne-fanusikov SciFi, kvoli temam ake riesi a sposobu akym to robi. No a prave ti ho asi vynechaju vzladom na svoje mylne ocakavania.
Btw, literarna predloha je tiez super. Vysla aj v cestine.