Arrival je top filmarcina, a treba to vidiet v kine.
Paradoxne, asi najviac prijemne prekvapi ne-fanusikov SciFi, kvoli temam ake riesi a sposobu akym to robi. No a prave ti ho asi vynechaju vzladom na svoje mylne ocakavania.
Btw, literarna predloha je tiez super. Vysla aj v cestine.
Presne, je to inteligentna a da sa povedat, ze skoro az komorna filozoficka drama bez akcie, ale vobec to nie je na skodu, prave naopak. Fanusikovia Interstellaru musia slintat a Nolan Villeneuve-mu mozno aj trosku zavidi, ako sa mu to podarilo urobit
Na uplne docenenie fimu a pochopenie vela detailov by to chcelo druhu projekciu.
Snazim sa nepozerat trailery k filmom, na ktore som skutocne zvedavy, hlavne nie tie finalne, par dni pred tym, nez si film pozriem, lebo vzdy je tam az prilis vela spoilerovych zaberov a potom ked pozeram samotny film, tak prichadzam o velke prekvapenia a wau efekty
Uplne mi staci pozriet si prvy teaser, napr. tento na Inception mi utkvel v pamati. Par zaberov, ktore v kombinacii s odzbrojujucim zvukom splnili ucel uplne dokonale.
Inception Teaser Trailer!! **OFFICIAL** HDOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Nebudem klamat, Inception povazujem za precenovanu ptakovinu. Teasovali to hadam aj rok dopredu a tvarilo sa to ako state-of-the-art cinema, no mal som pocit, ze ked to konecne prislo, triky ako preklapajuce sa ulice a "nadnasacie" sceny boli uz v hocakej reklame.
A nie, nechce sa mi lustit hadanky typu “sen vo sne“ a hladat v tom kadejake roviny a podtexty, ked film posobi maximalne sterilne, nema postavu, s ktorou by sa chcelo cloveku stotoznit, ani zapletku, ktora nejako emocionalne zaangazuje. Tu upachtena nahanacka v ulickach, tam priserna strielackova scena na snehu a la najhorsie z jamesa bonda...
Jedine plusy: Marion Cotillard a Dicapriova Berreta PX4 Storm
nimm_zwei
No ja som tak trochu na Nolana zatazeny, pacilo sa mi od neho zatial vsetko od Following az po Interstellar, vratane Inception. Ano, bolo okolo toho velke halo, ktore sa mi podarilo celkom uspesne ignorovat a mozno aj preto som si film v kine o to viac uzil (a nebral som to nikdy ako nieco artove, to teda vobec nie, skor ako blockbuster s pridanou hodnotou )
To, ze som si pri tom musel trochu ponamahat mozgove zavity bolo plus, ale suhlasim s tym, ze s hlavnou ani inou postavou sa nedalo nijako extra stotoznit a snehova "james bond" pasaz bola fakt trochu mimo, najslabsia cast filmu. Marion Cotillard bola skvela volba (ide jej to aj s mikrofonom)
Btw. uz sa tesim na Dunkirk
Zrodenie hrdinu, dost dobrý film..len skoda, ze slovenske kina nemajú poriadne ozvucenie...
V akom kine si bol? Ja som bol včera na tom filme v Cinemax Trnava City Arena, film premietali s Dolby Atmos, a zvuk stál za to.
Jeden z tých filmov, ktorý treba vidieť a počuť v kine.
vcera som konecne dokukal Narcos, ten herec Wagner Moura urcite musi dostat Emmy, on sa pre tu rolu Escobara snad narodil.
je super ze bude aj 3. a 4. seria.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.csfd.cz/film/363324-mokrina/prehled/
Paradoxne, asi najviac prijemne prekvapi ne-fanusikov SciFi, kvoli temam ake riesi a sposobu akym to robi. No a prave ti ho asi vynechaju vzladom na svoje mylne ocakavania.
Btw, literarna predloha je tiez super. Vysla aj v cestine.
Presne, je to inteligentna a da sa povedat, ze skoro az komorna filozoficka drama bez akcie, ale vobec to nie je na skodu, prave naopak. Fanusikovia Interstellaru musia slintat a Nolan Villeneuve-mu mozno aj trosku zavidi, ako sa mu to podarilo urobit
Na uplne docenenie fimu a pochopenie vela detailov by to chcelo druhu projekciu.
http://www.filmovenovinky.sk/sci-fi/ghost-in-the-shell-2017-trailer-scarlett-johansson
Uplne mi staci pozriet si prvy teaser, napr. tento na Inception mi utkvel v pamati. Par zaberov, ktore v kombinacii s odzbrojujucim zvukom splnili ucel uplne dokonale.
Inception Teaser Trailer!! **OFFICIAL** HDOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A nie, nechce sa mi lustit hadanky typu “sen vo sne“ a hladat v tom kadejake roviny a podtexty, ked film posobi maximalne sterilne, nema postavu, s ktorou by sa chcelo cloveku stotoznit, ani zapletku, ktora nejako emocionalne zaangazuje. Tu upachtena nahanacka v ulickach, tam priserna strielackova scena na snehu a la najhorsie z jamesa bonda...
Jedine plusy: Marion Cotillard a Dicapriova Berreta PX4 Storm
BATTLE: LOS ANGELES - TrailerOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Prometheus Full Length Trailer [HD]Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
--
a svojho casu som si rad pustal aj tento, najma kvoli skvelemu soundtracku
Avatar Trailer The Movie (New Extended HD Trailer)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
http://www.filmovenovinky.sk/fantasy/beauty-and-the-beast-kraska-a-zviera-2017-trailer
No ja som tak trochu na Nolana zatazeny, pacilo sa mi od neho zatial vsetko od Following az po Interstellar, vratane Inception. Ano, bolo okolo toho velke halo, ktore sa mi podarilo celkom uspesne ignorovat a mozno aj preto som si film v kine o to viac uzil (a nebral som to nikdy ako nieco artove, to teda vobec nie, skor ako blockbuster s pridanou hodnotou
To, ze som si pri tom musel trochu ponamahat mozgove zavity bolo plus, ale suhlasim s tym, ze s hlavnou ani inou postavou sa nedalo nijako extra stotoznit a snehova "james bond" pasaz bola fakt trochu mimo, najslabsia cast filmu. Marion Cotillard bola skvela volba (ide jej to aj s mikrofonom)
Btw. uz sa tesim na Dunkirk
V akom kine si bol? Ja som bol včera na tom filme v Cinemax Trnava City Arena, film premietali s Dolby Atmos, a zvuk stál za to.
Jeden z tých filmov, ktorý treba vidieť a počuť v kine.
je super ze bude aj 3. a 4. seria.