Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Specialized musí byť fakt bomba. V sobotu som stretol na ceste 10 kusov cyklistov a všetci na Specialized-e. Originalita ako hrom, až to bolo úsmevné.
Zobraziť komentár 01.12.2016 - 13:25:56
01
asi to trenoval nejaky tim.
Kristina , ale my sme len ukazali moznosti a rozhodoval sa medzi 2 bianchi, kazdy s inou geometriou. Oltre na 105 za 2700 a nasiel sa aj taky isty oltre na 105 za 1900. tak ktory si vybrat? a pisali sme mu, ze sa musi rozhodnut sam, a ze niekedy je aj najlepsia prva laska aby nemusel banovat. a nebojim sa, za by si jazdila Canyon, sak nerobia titan.
Zobraziť komentár 01.12.2016 - 16:08:26
02
Chápem :) vždy sa ukazujú možnosti. Ale on sa pýtal na Bianchi a nakoniec bol presmerovaný na Canyon a rozhodol sa pre Spešl :) Poviem radšej, že väčšina (a nie všetci) čo radili pritom IMHO ani na jednom z tých modelov Bianchi seriózne nesedeli ;)
Osobne nemám nič proti Canyon. Taký ENDURACE CF SLX 9.0 DI2 by mi vôbec nevadil :)
Zobraziť komentár 04.12.2016 - 17:46:48
00
a sak dobre sa nakoniec rozhodol, ci chces povedat, ze nie? :-)
Este na zaciatku padla otazka, ci je to Bianchi podmienka, odpoved bola, ze nie... To ze bol presmerovany na Canyon nie je presne, postli sme mu tu desiatky moznosti vratane Canyonu. Mimochodom uz v auguste o Canyone aj sam rozmyslal.
Je pravda, ze ja osobne som na Bianchi nesedel. Pravidelne sedavam na Focuse, a? Ale to ani z jedneho z tych Bianchi dobru kupu nerobi ;-) Zvlast pre zaciatocnika s obmedzenym rozpoctom.
Zobraziť komentár 04.12.2016 - 18:17:12
03
keyboard_arrow_up