Nechces to s Fox tlmicom ? Zda sa mi,ze su o kusok lahsie, ale s tymto to vyzera lepsie. A co tak DT Swiss karbonovy tlmic ? Inak ta vaha bude asi bez hlavoveho, co je +100g cca, ci ?
marecejTo ale nie je odpoved na moju otazku /ale uz ju ani nepotrebujem/ .. btw, tam nie je externe hlavko, mozno si si vsimol .. no ale vidim, ze nie si schopny normalnej debaty, fakt na teba sedi ten animovany gif z ineho vlakna , staci len nepatrne naznacit hoc aj nechtiac na tvoj komponent nieco , co by zavanalo niecim negativnym a je zle Tak uz len posledna vec, tentokrat umyselne .. vies kolko vazi folia, ktorou sa karbonove ramy olepuju ? Jezusvyzera to ako cinske rajdy za 10e , ale zas nemozes chciet aby to vyzeralo , pretoze lak a folie vazia pekelne gramy .. na druhej strane to checkuju ultrazvukom, tak zlomeniny budu aspon certifikovane podla ISO normy
ziadna normalna debata nezacala, takze nebolo v com pokracovat, polozil si odveci otazku tak si dostal odveci odpoved
fakt na teba sedi ten animovany gif z ineho vlakna , staci len nepatrne naznacit hoc aj nechtiac na tvoj komponent nieco , co by zavanalo niecim negativnym a je zle
zle je vtedy ked niekto reaguje skusenostami s uplne inym komponentom a snazi sa kazdeho presvedcit, ze je to to iste
Tak uz len posledna vec, tentokrat umyselne .. vies kolko vazi folia, ktorou sa karbonove ramy olepuju ?
neviem aku foliu si si vycucal z prsta tento krat, ale nebudem stat v ceste rozkvetu tvojej fantazie
Jezusvyzera to ako cinske rajdy za 10e , ale zas nemozes chciet aby to vyzeralo , pretoze lak a folie vazia pekelne gramy .. na druhej strane to checkuju ultrazvukom, tak zlomeniny budu aspon certifikovane podla ISO normy
hviezdoslavov kubin
btw > je to toto http://www.textreme.com
ale verim, ze ty by si to zkonstruoval za 150e
no neviem presne co tym mysleli, to mi napisali ked som im pisal, ze je to hnusne
ale predstavujem si to ako nejaky polopriehladny lak cierny, jak ked sa kukas cez slnecne okulare
s 3K weave by to bolo o 250g tazsie takze tie stvorceky nejak predycham
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sokujuce!
Jezusvyzera to ako cinske rajdy za 10e
ukaz mi jedneho vyrobcu co vazi ramy s hlavovym
zle je vtedy ked niekto reaguje skusenostami s uplne inym komponentom a snazi sa kazdeho presvedcit, ze je to to iste
neviem aku foliu si si vycucal z prsta tento krat, ale nebudem stat v ceste rozkvetu tvojej fantazie
hviezdoslavov kubin
btw > je to toto http://www.textreme.com
ale verim, ze ty by si to zkonstruoval za 150e
jj, <> by boli relevantne pre tuto <>vinu
ale predstavujem si to ako nejaky polopriehladny lak cierny, jak ked sa kukas cez slnecne okulare
s 3K weave by to bolo o 250g tazsie takze tie stvorceky nejak predycham
zaujima ma co sa zmenilo ked si to pred tyzdnom obhajoval a dnes su "hnusne"
Kristina a ten Felt sa predava za tretinovu cenu tohto hyperluxusneho zazraku
A teda mne vadia stvorceky vsade. Aj na rajdoch co mi dosli s bicykom mi vadia, ale nechce sa mi kvoli tomu vyhadzovat 100+ € za rajdy s UD finishom.