Zakladám túto tému, nakoľko vidím, že aj tu sa nájde dosť priaznivcov whisky a iných destilátov. . Chcel by som poprosiť, tých ktorý majú svoju obľúbenú, nech dajú nejaký tip, ideálne ak aj s nejakým popisom. Možno niekoho inšpirujete vyskúšať niečo nové . Moja obľúbená a asi najlepšia whisky akú som pil je 12 ročná Glenfidish, jemná pre mňa fakt skvelá, ideálna aj pre začiatočníkov. Patrí medzi napredávanejšie singel malt whisky na svete Tak verím, že sa podelíte a dáte sem niečo
No mal som nakupit viac flasiek.Padli by na uzitok.
Pred rokmi v jednej knižke o škotskej whisky som čítal, že je výborná a vyzerá to byť teda pravda
Len je dosť vzácna, ani v tunajších končinách na e-shopoch sa moc nevyskytuje...
Ja si uz ani nepamatam,kde som ju kupil.Viem ze to bolo tam u nas v Abeerdene ked som tam robil,a nejaky Skotak ju odporucil.Aeste spominal ze ktora ma take male razitko na etikete,tak ta ze je fajn.Neviem co je na tom pravdy.Ja som tam frcal na Smirnofke,tak whisky bola out.Ale z odstupom casu vodku nemusim a tej vcerajsej whisky aj flasku denne.
Jasné ono to láka,no tiež to radšej investujem inde ako do chlastu, aj keď nekupujem zas tak často, takže v pohode. Pôvodne som myslel že pôjdem do nejakej whisky, bolo tu spomenutých pár zaujímavých tipov, no akosi som zvedavý na ten rum, dúfam že sa potom celkom nepreorientujem len naň
a sranda, vytiahol som s krabice flašku a krabicu dal do pivnice a potom mi otec hovorí, že som tam mal krabičku cigariet som si ju ani nevšimol, ale aj tak nefajčím, tak niekomu ju podarujem
Tak degustácia je za nami, všetkým doma chutilo je to fakt niečo celkom iné ako nejaký morgan a úplne inšie ako whisky, no aj tak, pitie je to síce dobré, no za Glenfiddich by som to nemenil a nabudúce si doprajem nejakú whisky, tá je môjmu srdcu a chuťovým bunkám trochu bližšie
Hej chutil, je to fajne pitie, rodičia si chválili a som si istý, že im zas toto chutí viac ako whisky, ale je to celkom príjemná zmena, aj som sa trochu obával, aby som tomu neprepadol no u mňa to asi nehrozí, ale čo sa týka alkoholu, tak na 1. mieste bude asi aj tak domáce, to sa pije na rôznych akciách najčastejšie a pri nejakej príležitosti, alebo len tak občas na chuť si asi najviac vychutnám pohárik dobrej whisky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pred rokmi v jednej knižke o škotskej whisky som čítal, že je výborná a vyzerá to byť teda pravda
Len je dosť vzácna, ani v tunajších končinách na e-shopoch sa moc nevyskytuje...
v konecnom dosledku by si asi este usetril