Heh ja len dodam, ze po sezonnom servise som mal obidve taketo matice naopak nasrobovane... To uz fakt neviem, kto vsetko robi v tych servisoch. Navyse ona je z jednej strany naschval "zubata", bola tym zubatym von... Si spravim volaky kurz a okrem vidly, si vsetko urobim doma a nebudem musiet nic po dementoch kontrolovat.
Ako naopak, veď ona tam ide dať len jednou stranou, inak ju tam nenaskrutkuješ. Zubatým ide von, veď za to sa zaťahuje kľúčom na stredové misky. Ale asi skôr vôbec nechápem čo myslíš .
Ja to mam presne tak, ako vo videu. A tato ide aj nasrobovat aj naopak, bohuzial Fulcrum Red Metal Wheels - Assembling center lock disc brakeOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Podla mna je v tom videu taka ista matica ako si linkol. Resp. nie je uplne rovnaka vizualne, ale mnohohran je rovnaky, tzn. na jej dotiahnutie / odtiahnutie sa pouziva tiez ten isty kluc co na misky HTII / GXP.
No ano, je plochsia, ale stale nerozumiem, preco by nemala pasovat. Miesta na naboji po dosadaciu plochu na oske je mrte, takze ak je rovnake aj stupanie zavitu, tak samozrejme mozes pouzit aj Shimano maticu. Akurat ta Tvoja bude prepokladam lahsia a to je aj jediny dovod, preco je tensia. Ale zas ma aj mensiu hlbku / plochu tych zarezov na mnohohrane, takze ak sa "zakusne", moze byt väcsi problem ju dat dole - lahsie sa mozu deformovat tie dosadacie plochy mnohohranu.
Som zvedavý či si bratislavský magistrát a mestská polícia priznajú, že zákaz používania pyrotechniky na území mesta a jeho následná vymožiteľnosť a kontrola boli totalnou blamážou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mám na jedných kolesách tie isté náboje.
savings Shimano SM-HB20 Center Lock matica pre pevnú os, 15/20 mm
5,90 € savings
MOC 10,99 €Fulcrum Red Metal Wheels - Assembling center lock disc brakeOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ahoj, tak nemám. Mám len tie obyčajné, čo sa používajú aj na kazetu.
Dobre vidis, to som si nevsimol. No, takze je Sesulak odkazany len na tie ich. Niet nad to, ked si kazdy vytvara vlastny "standard".
Si si isty, ze by zavadzala?
http://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/brzdy/brzdove-kotuce/shimano-sm-hb20-centerlock-matica.html
savings Shimano SM-HB20 Center Lock matica pre pevnú os, 15/20 mm
5,90 € savings
MOC 10,99 €