Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Zjavne sa stratila logika oznacovania. Kedysi to myslim celkom sedelo. Ono uz ta AM verzia "M" by mala mat oznacenie 1800 a enduro verzia "E" by mala mat oznacenie 1900. V podstate su to tym padom nic nehovoriace cisla...
Karbon kolesa maju oznacene 1200
Top AL kolesa 1500
Stredna trieda je 1700
A 1900 su najlacnejsie sety kolies co robia + este to znacia podla pouzitia X M a E kde sa meni len sirka rafiku
Ako som uz pisal - kedysi to mali oznacovane podla hmotnosti. To bolo celkom logicke. To, ze zaviedli tento novy system som nejak neregistroval kedze ponechali v nazvoch cisla, ale mne osobne to logicke nepride (preco by mal karbon mat oznacenie 1200?). Ale OK.
P.S. Tak ci tak nechapem, ako Miso dospel k tomu, ze kolesa X1700 by mali vazit 2080 gramov...
Tie iste kolesa som mal na canyone a mali myslim 1790g bez ventilov. Inak kolieska to boli slusne, 22,5mm rafiky, nalepena bezdusova paska a vyzerali fakt paradne.
Keby som chvilu predtym nekupil crossmaxy tak by som si ich urcite nechal..
Tie iste kolesa som mal na canyone a mali myslim 1790g bez ventilov. Inak kolieska to boli slusne, 22,5mm rafiky, nalepena bezdusova paska a vyzerali fakt paradne.
Ano presne tolko vazia tie kola. Ano musim povedat, ze vyzeraju velmi dobre. Pockame na sezonu a uvidim co dalej. Sedlo by som tiez mohol, ale jazdim dlhe vyjazdy a chcem najskôr toto vyskusat. Ak bude dobre, tak ho necham. V kazdom pripade nemam potrebu mat 9 kg bike... Uz teraz som spokojny
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
su to X1700ky hmotnosť udávaju 1680g čo je docela slušné
https://www.dtswiss.com/Wheels/MTB-Wheels/X-1700-Spline-TWO-29
Tak ako pise zihadlo,ja som pozeral 27.5
https://www.dtswiss.com/Wheels/MTB-Wheels/X-1700-Spline-TWO-29
https://www.dtswiss.com/Wheels/MTB-Wheels/M-1700-Spline-TWO-29
https://www.dtswiss.com/Wheels/MTB-Wheels/E-1700-Spline-TWO-29
Top AL kolesa 1500
Stredna trieda je 1700
A 1900 su najlacnejsie sety kolies co robia + este to znacia podla pouzitia X M a E kde sa meni len sirka rafiku
Podla mna to maju dobre oznacene
P.S. Tak ci tak nechapem, ako Miso dospel k tomu, ze kolesa X1700 by mali vazit 2080 gramov...
Ano presne tolko vazia tie kola. Ano musim povedat, ze vyzeraju velmi dobre. Pockame na sezonu a uvidim co dalej. Sedlo by som tiez mohol, ale jazdim dlhe vyjazdy a chcem najskôr toto vyskusat. Ak bude dobre, tak ho necham. V kazdom pripade nemam potrebu mat 9 kg bike... Uz teraz som spokojny
MAXXIS High Roller II 26x2.30 kevlar EXO TR DC
MAXXIS High Roller II 26x2.30 kevlar TR 3C Maxx Terra
Overene kombo. Nahadzujem ale az zlezie ta biela spina.
demencia