ja som mal na a novom biku 430g ralf a co výjazd to defekt, dokonca aj na asfalte... normalne nafukaný na 2. to bolo asi 10 defektov a 2x rozrezaný... papier,
conti protection 29x2,2 sa už hmotnostne bliži k ikonu exo tr , 650 vs 665g
Ja som odjazdil na bezdušovom thunder burt-e(vzadu) polku sezony bez defektu a to jazdim vo Fatrach často.Je to fakt individualne.Racing ralph vpredu je najlepsi plast asi aky som kedy mal.V tej najvyssej verzii celu sezonu bez jedineho defektu...
Tak sa zásob náhradnými dušami na každý výjazd Verzia RS je ako bezdušák absolútne nevhodná. Boky plášťa nebudeš stíhať podlepovať. A to je moja osobná skúsenosť. Schwalbe EVO lite skin sú sú oproti Conti RS ako keby boli "protection"
Tak sa zásob náhradnými dušami na každý výjazd Verzia RS je ako bezdušák absolútne nevhodná. Boky plášťa nebudeš stíhať podlepovať. A to je moja osobná skúsenosť. Schwalbe EVO lite skin sú sú oproti Conti RS ako keby boli "protection"
Pripravy na sezonu v plnom prude. Nove cierne tretry Shimano XC7 su paradne. Bal som sa ci sadnu, lebo mam siroku nohu. Necakal som, ze budu az take pohodlne. Zvoncek na plasenie zverov v lese aj na hradzi Vsetko zo Suncycle.
Fakt ťa nechcem strašiť, ale obávam sa, že to ukáže prvých niekoľko serióznych výjazdov. Tiež som plánovala jazdiť verziu RS s mliekom. Ale hoci som nikdy nepoškodila ani Schwalbe Evo lite skin tak u Conti RS som to vzdala po 2 mesiacoch a niekolkonásobnom podliepaní bočnice. Stačí ak sa bokom plášťa niečoho dotkneš pri prejazde a bočnica prestane tesniť.
Kristina tak to si ma nepotešila, tiež som conti RS plánoval nahodiť v najbližšej dobe ako bezduše, už mám doma aj mlieko a ventily...tak ich radšej zoderiem s dušami
Pripravy na sezonu v plnom prude. Nove cierne tretry Shimano XC7 su paradne. Bal som sa ci sadnu, lebo mam siroku nohu. Necakal som, ze budu az take pohodlne. Zvoncek na plasenie zverov v lese aj na hradzi Vsetko zo Suncycle.
ejha tri zvončeky...budeš cingať jak električka...
Ani mňa to nepotešilo. Na jar idem skúsiť verziu Performance.
Kristina planujes to hodit len na zadne koleso alebo na obe? Ak len na zadne, co chces dat dopredu?
Dalsou otazkou je, preco performance a nie protection.
Podla nizsie uvedeneho testu lepsie vychadza prave verzia Protection v porovnani s Performance.
Protection je strašne tvrdý a nepoddajný plášť, zle sa nahadzuje, je menej pohodlný, ale zasa veľa znesie a nežuje sa.
Performance by mohlo byť niečo medzi RS a protection, môže sa používať ako TLR. Ak niekto dokáže oželieť black chilli zmes, tak v tom nevidím problém
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
páni od jakživa jazdím rocket ron (pri 26" vážil 440gramov) teraz váži 510gramov.....a ešte som plášť nerozrezal..
ennio pred pretekom sa lepšie vyseriem
conti protection 29x2,2 sa už hmotnostne bliži k ikonu exo tr , 650 vs 665g
Tak sa zásob náhradnými dušami na každý výjazd
Sezona ukaze ako to dopadne
pre potešenie oka...
http://www.pinkbike.com/news/inside-hope-technology-following-the-manufacturing-process.html
http://www.pinkbike.com/news/inside-hope-technology-following-the-manufacturing-process.html
hej hej. pekne. kamarat mi tam robi
Fakt ťa nechcem strašiť, ale obávam sa, že to ukáže prvých niekoľko serióznych výjazdov. Tiež som plánovala jazdiť verziu RS s mliekom. Ale hoci som nikdy nepoškodila ani Schwalbe Evo lite skin tak u Conti RS som to vzdala po 2 mesiacoch a niekolkonásobnom podliepaní bočnice. Stačí ak sa bokom plášťa niečoho dotkneš pri prejazde a bočnica prestane tesniť.
ejha tri zvončeky...budeš cingať jak električka...
Kristina planujes to hodit len na zadne koleso alebo na obe? Ak len na zadne, co chces dat dopredu?
Dalsou otazkou je, preco performance a nie protection.
Podla nizsie uvedeneho testu lepsie vychadza prave verzia Protection v porovnani s Performance.
http://www.bicyclerollingresistance.com/mtb-reviews/compare/continental-race-king-performance-2015-vs-continental-race-king-protection-2015
Performance by mohlo byť niečo medzi RS a protection, môže sa používať ako TLR. Ak niekto dokáže oželieť black chilli zmes, tak v tom nevidím problém