To príde tiež. Teraz pomaly banky budu zvyšovat sadzby na hypotekach a kedže sa naposkytovali úvery „na tesno“, tak ludia nebudu mat na splatky. Budu dražby, nehnutelnosti budu skupovat investične skupiny a tí to budu prenajímat. Bude previs ponúk na prenájom. V lehote 5 rokoch to tu bude.
ponúk na prenájom ale za šialené ceny ako dnes.. pochybujem že začnú pýtať o 50-70% menšie ceny..
a preto v zahranici vsetko vlastni zopar ludi a ludia nemaju nic
to si asi myslel nejak obrazne alebo ako...ja som pri navsteve a pobyte v krajinach na zapad od nas rozhodne nemal pocit, ze ludia nemaju nic. To skor u nas.
ponúk na prenájom ale za šialené ceny ako dnes.. pochybujem že začnú pýtať o 50-70% menšie ceny..
Ponuka bude len na taku sumu, aku budu ludia ochotní dať. Ja som napísal len prvu časť, o tych dražbach. Lebo to už je nad slnko jasné. Uvidime, čo to prinesie.
Vzhladom na to ze v BA je v poslednom case normalne pytat za jednu izbu v 4 izbovom byte kludne 400€ absolutne sa necudujem ze ludia radsej splacaju hypoteku za byt ktory bude raz ich....
Ďakujem zúčastneným na mojej malej ankete
Slová "bazmek" aj "izé pi*ovina" som navrhoval aj ja ale vraj by to neprešlo verejným obstarávaním
Vyzerá to tak, že víťazom bude "kovanie".
Ponuka bude len na taku sumu, aku budu ludia ochotní dať. Ja som napísal len prvu časť, o tych dražbach. Lebo to už je nad slnko jasné. Uvidime, čo to prinesie.
no tým by som si nebol tak istý.. ludí u nás nezaujíma hodnota nehnutelnosti alebo reálna cena ale oni majú predstavu koľko chcú peňazí a za to predávajú/prenajímajú.. a vôbec ich netrápi že to visí v ponuke na predaj či prenájom už 3 roky..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to si asi myslel nejak obrazne alebo ako...ja som pri navsteve a pobyte v krajinach na zapad od nas rozhodne nemal pocit, ze ludia nemaju nic. To skor u nas.
Slová "bazmek" aj "izé pi*ovina" som navrhoval aj ja ale vraj by to neprešlo verejným obstarávaním
Vyzerá to tak, že víťazom bude "kovanie".
no tým by som si nebol tak istý.. ludí u nás nezaujíma hodnota nehnutelnosti alebo reálna cena ale oni majú predstavu koľko chcú peňazí a za to predávajú/prenajímajú.. a vôbec ich netrápi že to visí v ponuke na predaj či prenájom už 3 roky..
http://www.remab.sk/product/sk/uzaver-na-sperk-32-20-motylik-103310315
http://www.mojekolo.cz/ghost-ram-lawu-3-grey-purple-darkgrey-2015 , tvrdi mi, ze meria 168, myslite, ze jej ta 18tka bude ok ?