Skor je otazka kde zihadlo kupil tie naboje,teda povod.(ebay, alieexpres, Polsko ) Jazdime uz dlho na novatecoch a pri tom najazde co mame sme mali len jednu prasknutu osku a dva prasknute orechy. Cize stale mi vychadzaju ako najlepsi pomer cena vykon.
Odpocitaj km najazdene v MK .. inak mne to vychadza tak, ze je lepsie kupit nieco o 50e drahsie, ako nosit bajk 30km po horach z dovod prasknuteho (cohokolvek).
Jezus : neviem ci je uplne vyhra mat odolne telo , odolny orech, nizku cenu a rozsypane neodolne gulicky v konuse Konusy som raz mal, dakujem, neprosim. To uz radsej ten Novatec. Ocelovy
Odpocitaj km najazdene v MK .. inak mne to vychadza tak, ze je lepsie kupit nieco o 50e drahsie, ako nosit bajk 30km po horach z dovod prasknuteho (cohokolvek).
Lubo skoda sa bavit,ano jazdim len v karpatoch ako vidno aj z nasej web stranky.
Jo a odratam este metre co som letela vzduchom
A este treba odpocitat km co sa nosi bike na pleci
Skor je otazka kde zihadlo kupil tie naboje,teda povod.(ebay, alieexpres, Polsko ) Jazdime uz dlho na novatecoch a pri tom najazde co mame sme mali len jednu prasknutu osku a dva prasknute orechy. Cize stale mi vychadzaju ako najlepsi pomer cena vykon.
su kupene v Deme výmena naboja znamená aj nový výplet, alebo už rovno nové koleso, alebo obe?
mám aj 712ku na HT a tam to drží zatial
pravda už som 85kg špekáček, takže možno na limite...
Shimano naboje su smrrrrt, uz by konecne mohli prejst na priemyselne loziska...
To máš pravdu, kamošovi sa posralo koleso zo zee nábojom, čo by namal byť až taký šmejd a úplne mu blokovalo koleso, tak sa mu tie konusy dotiahli, že to nemohol ani povoliť, zlaté priemyslelné ložiská, vdaka tomuto sne nedali Ponitrianskú magistrálu a museli sme to predčasne ukončiť, aj keď kondička vtedy na to bola.
Ja mam na zakladnych konusovych Shimanach (Acera / Alivio bez tych gumovych utesneni) odjazdene tisice km v srackach typu voda, blato, sneh, Transalp, Garda, Fatra a ziadny problem. Rozobral som ich po rokoch az teraz v lete 2016 a zistil som, ze uplne zbytocne a mohol som jazdit dalej. Zato tie "super" priemyselne loziska v zadnom Novatecu zomreli po jednom trapnom blatovom etapaku Beskidy MTB trophy a par vyjazdoch k tomu. Nasledna vymena styroch lozisk stala tolko, co cely novy zadny XT naboj, nehovoriac o stracani casu zhananim lozisk a chodenim do servisu. Takze tolko moje skusenosti a idem teda logicky zase do Shimana na novom sete kolies. Btw. o hlucnosti orechov ostatnych nabojov v porovnani so Shimanom radsej ani nepisem...
DT Swiss mam tiez, tie zatial drzia v pohode. Aj predny Novatec drzi v pohode. Ale DT jazdia len v suchu a Novatec uz dlho nejazdi. Tak ci tak ale nemienim investovat do nabojov taku sumu a potom cakat kedy praskne oska alebo orech a pod. Mne budu XT plne vyhovovat a moznost servisu kdekolvek za par minut tiez.
Tak novatec sb722 co je v podstate ich najlahsi zadny naboj ma pri verzii s XD orecho extremne tichy chod co mna odobne dost nemilo prekvapilo... milujem hlucne naboje potom clovek nemusi kricat "pardon" a podobne veci....
ja mam tak ako jezus rad tichy orech, a ani zvoncek nepotrebujem, na plasenie zavadzacov uplne staci podhusteny NN 2,25 vpredu a podhusteny Trailking 2,2 vzadu, sirsie uz pre tento ucel ani netreba.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lubo skoda sa bavit,ano jazdim len v karpatoch ako vidno aj z nasej web stranky.
Jo a odratam este metre co som letela vzduchom
A este treba odpocitat km co sa nosi bike na pleci
su kupene v Deme
mám aj 712ku na HT a tam to drží zatial
pravda už som 85kg špekáček, takže možno na limite...
Ale zas zistil to až, keď sa to rozobralo.
Tá pevná oska to držala pohromade.
To máš pravdu, kamošovi sa posralo koleso zo zee nábojom, čo by namal byť až taký šmejd a úplne mu blokovalo koleso, tak sa mu tie konusy dotiahli, že to nemohol ani povoliť, zlaté priemyslelné ložiská, vdaka tomuto sne nedali Ponitrianskú magistrálu a museli sme to predčasne ukončiť, aj keď kondička vtedy na to bola.
P.S. Nikomu neberiem vieru v jednorazove neservisovatelne priemyselne loziska (ved je doba konzumna) a v hlucne orechy.