Lokalizácia
Formulár sa odosiela
skôr ako iné plášte by som si tam mal dať duše a kašlať všetky tmely. s malým ročným nájazdom ako mám ja na biku sú s tým akurát zbytočné starosti a náklady... a požadovaný efekt nulový, lebo v hentakom suchom stave to asi ťažko fungovalo po defekte a pchať do toho dušu niekde v lese by bola chuťovka.. písal som inak kamoške že čo tam liala a robil jej to niekto a ten že má svoj osvedčený "recpet" nejakej zmesky tmelov + ona tam niečo dolievala, ja niečo a po cca troch rokoch bez rozobratia to takto dopadlo..
Zobraziť komentár 14.02.2017 - 08:24:26
04
Veru veru. Hod tam dusu a mas pokoj.
Zobraziť komentár 14.02.2017 - 08:51:01
00
ja som si chystal bajk na sezonu akontroloval som aj mlieko.... takmer po roku je uplne v pohode a je ho dost..... takze ak mas dobry plast a poriadne mlieko, ziadne starosti by s tym nemali byt :-)
Zobraziť komentár 14.02.2017 - 09:12:00
00
Ja by som to zhrnul tak, že pokiaľ niekto používa štandardné plášte na bezduše tak pórovitosťou plášťa sa mlieko v takomto nevhodnom plášti správa prirodzene tak, že niektoré tmely skôr tuhnú a vytvárajú povlak alebo ježkov v plášti výrazne viac.
Zobraziť komentár 14.02.2017 - 09:28:24
01
Tesak: Az na jeden malicky detail. Bud mas mlieko, co lepi, ale vyschne,alebo mlieko co nevyschne ale nelepi :lol:
Turbi: mne NoTube lepiaci tmel (nie ta somarina nelepiaca) robila jezkov a povlaky v original UST plastoch a to napriec znackami. Nelepiaci tmel nerobi jezkov a povlak max. v plasti, ktory sa na bezdusu nema pouzivat.
Zobraziť komentár 15.02.2017 - 15:33:01
00
tak tam idem ***** kliniec nech teda vidime ci zalepi alebo nie :-)
Zobraziť komentár 15.02.2017 - 16:32:32
05
Napíšem moju skúsenosť s Caffe latex. Dolievam zvyčajne 2x za sezonu s tým že 1. dávka je okolo 60ml. Všimol som si ,že pravdepodobne počas rotácie kolesa sa vo vnútri vytvára pena ,lebo keď po chvíli koleso zastane,tak nepočuť pri potrasení žiadne žblnkanie. Raz som demontoval plášť, v ktorom som dlho nedolieval mlieko a vo vnutri to bolo podobne zaschnuté ako na predchádzajúcich fotkách. Ale ten povlak bol stále pružný a mám pocit,že pokiaľ by bol plášť prepichnutý niečim krátkym,tak ten povlak by prekryl dierku. A mám praktickú skúsenosť . Raz na zvážnici v lese som na niečo vyšiel a pichol som aj predne a hneď aj zadné koleso.Samozrejme som doma zabudol náhradnú dušu aj pumpu...Ale po pár sekundách jazdenia,plášte prestali fučať a zostalo tam dosť vzduchu aby som v pohode došiel domov.A druhý prípad, minulý rok ,večer pre pretekmi v Súľove ,som si vyšiel do lesa na krátku jazdu,samozrejme bez pohotovostnej výbavy. Ešte kamarátovi vravím aby sme nešli ďaleko a on sa so smiechom spýtal ,kedy som dostal naposledy defekt.Ja som sa nadýchol, že dávno nie,ale to som už nevyslovil ,lebo začal fučať predný plášť! Tak som to otočil dole kopcom a zase pár sekúnd a defekt zalepený ! Takže ja som s Caffe latex spokojný, hoci je pravda, keď som dal plášť dole a bolo tam mlieko, tak to dosť lepilo prsty. Ale to je asi dobre, keď hneď lepí.
Zobraziť komentár 15.02.2017 - 17:37:20
00
arrow_leftTesak napísal:
tak tam idem ***** kliniec nech teda vidime ci zalepi alebo nie :-)

Rob to tak ze ked niekoho stretnes v lese len sa spytaj ci maju bezduse a hned im tam ten klinec ehm j*bni. Bude viac dat na vyhodnotenie. :-)
Zobraziť komentár 15.02.2017 - 17:51:58
01
alebo bude tráviť Tesak viac času v nemocnici :D
Zobraziť komentár 15.02.2017 - 18:52:00
00
ja chcem prepichnut svoj plast nech vidim ci Joes Super Sealant funguje ked je tam rok alebo nie :-D
Zobraziť komentár 15.02.2017 - 18:58:36
00
To som zvedavý na ten pokus :) , rád by som šiel aj na novej 29 ine znovu do bezdušákov, no asi počkám, kým 1. x pichnem :), ja som mal od nich Racers a rád by som pri ňom aj ostal :) .
Zobraziť komentár 15.02.2017 - 19:06:19
01
Tesak na toto som vážne zvedavý..pretože mne celý jeho obsah vyfŕkal na zadnú stavbu 3 krát až som sa nasral a kúpil notubes a od vtedy pohoda :)

sprav video ;)
Zobraziť komentár 15.02.2017 - 19:07:23
02
arrow_leftjhle napísal:
Všimol som si ,že pravdepodobne počas rotácie kolesa sa vo vnútri vytvára pena ,lebo keď po chvíli koleso zastane,tak nepočuť pri potrasení žblnkot.
tak co viem, tak prave tento tmel ma uvedene, ze ho treba pred aplikaciou pretrepat, aby napenil. takze asi pena vznika aj pri jazdeni. sam ho mam na cestaku. som zvedavy ako bude vyzerat asi za mesiac po trojmesacnom nejazdeni.
dam fotky a podotykam, ze je ustajneny v betonovej garazi. takze pri teplotach cca o 5 stupnov vyssich ako vonku.
Zobraziť komentár 15.02.2017 - 19:24:47
00
Včera som sa pekne pošmýkal na zvážniciach okolo horárne Zabité a veľmi som ocenil podhustené X-King 2,4" na čistom ľade. Ako to drží, som si uvedomil, až keď som sa pokúsil urobiť na rovnakom povrchu pár krokov pešo.

Ale iné som chcel. Objednával som teraz na Aliexprese nejaké veci a vyskočil na mňa tento tmel. Blbosť? Či má niekto pozitívnu skúsenosť?

ae01.alicdn.com
Zobraziť komentár 20.02.2017 - 11:55:45
00
Neriskoval by som. Zly tmel dokaze pridat tolko roboty az to pekne nieje.
Zobraziť komentár 20.02.2017 - 11:59:56
06
keyboard_arrow_up