Napíšem moju skúsenosť s Caffe latex. Dolievam zvyčajne 2x za sezonu s tým že 1. dávka je okolo 60ml. Všimol som si ,že pravdepodobne počas rotácie
kolesa sa vo vnútri vytvára pena ,lebo keď po chvíli koleso zastane,tak nepočuť pri potrasení žiadne žblnkanie. Raz som demontoval plášť, v ktorom som dlho nedolieval mlieko a vo vnutri to bolo podobne zaschnuté ako na predchádzajúcich fotkách. Ale ten povlak bol stále pružný a mám pocit,že pokiaľ by bol
plášť prepichnutý niečim krátkym,tak ten povlak by prekryl dierku. A mám praktickú skúsenosť . Raz na zvážnici v lese som na niečo vyšiel a pichol som aj predne a hneď aj zadné koleso.Samozrejme som doma zabudol náhradnú dušu aj pumpu...Ale po pár sekundách jazdenia,plášte prestali fučať a zostalo tam dosť vzduchu aby som v pohode došiel domov.A druhý prípad, minulý rok ,večer pre pretekmi v Súľove ,som si vyšiel do lesa na krátku jazdu,samozrejme bez pohotovostnej výbavy. Ešte kamarátovi vravím aby sme nešli ďaleko a on sa so smiechom spýtal ,kedy som dostal naposledy defekt.Ja som sa nadýchol, že dávno nie,ale to som už nevyslovil ,lebo začal fučať predný plášť! Tak som to otočil dole kopcom a zase pár sekúnd a defekt zalepený ! Takže ja som s Caffe latex spokojný, hoci je pravda, keď som dal plášť dole a bolo tam mlieko, tak to dosť lepilo prsty. Ale to je asi dobre, keď hneď lepí.