mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
5stupen ochrany je aj vtacnik a je tu samoststna téma zalozena
Niekde som to tu ž spomínal, keď sme raz šli z Vtáčnika, tak sa nás jedná pani pýtala či neviem, že sa tam nesmie jazdiť , hlavné že priamo na hrebeni sa ťaží a to je v poriadku, je to smutné, no na Slovensku je to bohužiaľ tak. Keď sme šli vlani, tak som čumel, niekde medzi medzi Kláštornými skalami a Rúbanym, to bolo fakt vyrúbané a dorýpané od ťažkej techniky, takže realita je taká, bajk niekomu vadí a toto nie, ale nechcem tým spustiť nejaku prudkú debatu, berte to ako moje subjektívne konštatovanie
mirecpd kadiaľ by si nas ty povodil,odkial výšlap atď.?
Pokiaľ to nebude z Jankovho vršku po červenej, tak mi to je jedno , ale rád by som skúsil z Rokoša aj zjazd do Rudna, ten zjazdík na Košútovú skalu vyzerá dobrá divočina, ale to sa mi na tom páči . Ja by som bol niekedy aj za taký výjazd na Kňažinové lúky a po červenej na Jankov, to by mohla byť paráda, ak by mal niekto záujem, to len taký light výjazd bez Rokoša
mirecpd kadiaľ by si nas ty povodil,odkial výšlap atď.?
Čo najjednoduhšie a najmenej nosenia je buď od nás z Diviak alebo potom zo Súčian. Neskôr sa napojíme aj tak na modrú a potom červenú. Naspäť to isté. Dole sa dá takmer všetko už na biku
Ak na Rokoš tak určite by som chcel ísť Singel po hrebeni. Potom z Košútky dolu do Rudna...
Toto som tu raz dával aj video ten zjazd na Košútku, je to riadna strmina, ale je to zjazdné, vyzerá to fajnovo, za Rudno by som bol aj ja, Do Diviackej som to raz zjazdoval, brzdy dostali tiež dobre zabrať, no z Rokoša brzdy preveríš asi každým smerom , ale aj smer Jankov Vršok by bol super, len 1 úsek pod sedlom Rokoša je (podľa mňa) nezjazdný, ale ostatné musí byť paráda, je to krásny hrebeň, šiel som to kedysi aj pešia aj s bajkom od Jankovho, tiež viacmenej peši , ale tam by som sa nechal nahovoriť aj na viac výjazdov viacerými smermi, je to síce náročnejší bajking ako napr. na Vtáčnik, no dokonalé tam preveríš seba, svoje jazdecké schopnosti a aj bajk a všetky komponenty
co sa tyka vtacnika - tam som nevidel nikde skrtnuteho cyklistu - ci som zle videl? viem ze na strazov sa ist na biku nemoze ale len posledne vyskove metre ( kde sa cervena spaja so zelenou tusim), z rokosa mam aj takuto fotku
Vyzerá to parádne neviem či si nezoberiem na tu 1. nočnú dovolenku ale ak nie teraz tak niekedy inokedy, ak by sme sa dohodli aj niekedy v týždni, tak by to bolo super
Nebud fajnova a pridaj sa Dnes som to obehol a uplna pohodicka,prisiel som cisty bajk trosku zafrkany.Vyhoda chotarov da sa tu jazdit aj ked je mokro to pohorie je take pieskovcove pekne to saje..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vedúci daj si pozor aby si nedopadol ako Dutchman + post442035.html#p442035
doktor-40 na 99% pôjdem.
Niekde som to tu ž spomínal, keď sme raz šli z Vtáčnika, tak sa nás jedná pani pýtala či neviem, že sa tam nesmie jazdiť
Len čas venujem inde...a keď už nejazdím, aspoň rýpem
Na Rokošsi vezmem určite aj dovolenku, keby to bolo mimo víkendu
Pokiaľ to nebude z Jankovho vršku po červenej, tak mi to je jedno
Čo najjednoduhšie a najmenej nosenia je buď od nás z Diviak alebo potom zo Súčian. Neskôr sa napojíme aj tak na modrú a potom červenú. Naspäť to isté. Dole sa dá takmer všetko už na biku
Toto som tu raz dával aj video ten zjazd na Košútku, je to riadna strmina, ale je to zjazdné, vyzerá to fajnovo, za Rudno by som bol aj ja, Do Diviackej som to raz zjazdoval, brzdy dostali tiež dobre zabrať, no z Rokoša brzdy preveríš asi každým smerom
Nebud fajnova a pridaj sa