Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
savings Cyclision Corph 2 MK-II 29 bicykel, midnight lime
849,90 €
savings
MOC 1 229 €
-25% Rock Machine Catherine 40-29 dámsky bicykel, ružová/červená
779 €
-25%
MOC 1 059 €
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
-33% Bianchi METHANOL CV FS 9.3 29 bicykel, celeste CK16/black
3 599 €
-33%
MOC 5 399 €
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon 4 29 bicykel, jungle green
3 499 €
-12%
MOC 4 849 €
Akcia Novinka -22% Rock Machine Whizz FS I 90 AXS 29 bicykel, panama yellow
4 049 €
-22%
MOC 5 499 €
-39% Orbea OCCAM SL H30 29 bicykel, slate blue/orange cloud
od 2 399 €
-39%
MOC 3 949 €
tiez ho pozdravujeme.
ver tomu že to stare bolo lahsie ...
ta vidla mi tam neštimuje
Dumbo: ake sklo pouzivas?
Proti gustu..
matheos:Stare do 2004 vratane(gitara), alebo stare od 2005?
to matheos: pouzivam take zakladne sklo od canonu EF 90-300mm 1:4.5-5.6, vela ludi ho "opluvalo" mne staci na skrotenie eos 400d, casom pojdem do lepsieho....
dnes som stym nieco nafotil http://dolekop.com/fotky/36740-dnes i v tmavsom lese sa da ale treba cakat na prenikajuce luce, http://dolekop.com/fotky/36739-dnes
Proti gustu..
matheos:Stare do 2004 vratane(gitara), alebo stare od 2005?
toto
Matheos: ano plechovka
toto
Matheos: ano plechovka
Pekne. Ten tam je legenda. Nechapem jeho rozhodnutie to vymenit za ten novy kram:)
Vedel by som o jednom takom S-Worksovom anodizovanom Endure vo velkosti L, ak by sa nasiel zaujemca ...
tak som vcera a dnes mal moznost vyvetrat Zesty aj v terene. Musim uznat ze v serioznejsich zjazdoch su vlastovky velmo slusne ale na rovine a vo vyslapoch
este stale to rovne istia
tak som vcera a dnes mal moznost vyvetrat Zesty aj v terene. Musim uznat ze v serioznejsich zjazdoch su vlastovky velmo slusne ale na rovine a vo vyslapoch
este stale to rovne istia
Jazdi ich, jazdi ich, jazdi ich, uvidis, ze casom to pride:) Zavisi tiez co si viac uzivas. Ja zjazdy, preto rovne a este s rohami nemozem. To by som bol o cca 20km/h pomalsi a o par krat viac zlomeny: ) No a este by to na reignovi vyzeralo dost zle: ))
Jazdi ich, jazdi ich, jazdi ich, uvidis, ze casom to pride:) Zavisi tiez co si viac uzivas. Ja zjazdy, preto rovne a este s rohami nemozem. To by som bol o cca 20km/h pomalsi a o par krat viac zlomeny: ) No a este by to na reignovi vyzeralo dost zle: ))
Djickova ofenzívna kampaň "rovné rajdy SUX"
Ale ak prides na stretko do Varina dam sa ti povozit...
A aby som nezabudol. Veeelka vdaka pratri Ferovi Grulovi za to, ze mi dnes vyplietol predne koleso.