Kategórie
Bike-tech
-6% adidas TEMPO BOA tretry, off white/cloud white/off white
od 136 €
-6%
MOC 180 €
Akcia -31% Sportful INFINIUM návleky na tretry, čierna
od 56,99 €
-31%
MOC 91,99 €
savings Sportful Roubaix Thermal návleky na tretry, čierna
30,99 €
savings
MOC 50,99 €
Skúšal som si GIRO (myslím že to bol MTB model Cylinder - v shope čo mám "pod nosom" mal iba tento v 45 ke), a napriek tvrdeniu že sú to pomerne voľné strihy, mi boli úzke v mieste kĺbov (kde začína klenba/priehlavok, alebo vzniká halux), na dĺžku OK. Vopred dík za rady.
EDIT: tak som sa potúlal po blave, nakonies som si v ŠPORTSERVISE v podunajských po premeraní nôh ( chodidlo ~ 290 mm so šírkou ~116) kúpil http://www.wiggle.co.uk/giro-savix-road-shoe/, len biele - a dokonca ich nemajú ani na webshope. len aby som sa zmestil na šírku, tak museli byť o číslo väčšie. To som bol v cca 2/3 plánovanej trasy, a rozložených na skúšanie bolo asi 8 krabíc (ďakujem predávajúcemu za trpezlivosť). Kufre nahodené, a zajtra môžem dolaďovať.
riesim problem rovnaky ako v nazve temy. Nie som ziaden pro jazdec, jazdim len par krat do mesiaca lesne cesty a pod. Zatial som ziadne tretry nemal ale po poslednej jazde s kamosom som sa rozhodol ze si ich zaobstaram. Kedze nemam ani patricne pedale potrebujem aj tie. Rozmyslam o kupe tychto aj s klietkou:
Shimano SPD PD-M530
Co sa tretier tyka tak pokukujem po tychto:
Shimano SH-M089L MTB
Northwave Mission Plus 2016
Fizik tretry M6 B
Do tretier chcem investovat max 150E ale neviem ktory system zapinania si mam zvolit. Tie Fizik ci uz nie su zbytocna pehanka pre mna... Chcem nieco v com sa dobre jazdi ale aby mi nerobilo problem zosadnut z biku a najst kde su nejaku kesku. Pripadne co ine by ste mi doporucili? Skusal som aj SCOTT (na model si nespomeniem) z BOA zapinanim a tiez sa mi celkom pozdavali. Dlzku chodidla mam 27 cm. Bezne nosim obuv 43 ale ked som si skusal scotty tak 43 ma trosku tlacili, 44 uz boli fajn ale tam som mal pocit ze su mi zase velke.
Ja mam tieto http://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/mtb-tretry/shimano-sh-mt34l-mtb-panske-tretry-cierne.html ,co je v podstate to iste.len maju iny vzhlad.Neviem ako myslis tu bolest noh.Asi ci netlacia kufre.Nikdy som nic take nepocitil.A v pohode sa da prejst aj po asfalte.Kufre su hlbsie zapustene,takze neklopkajju,ani sa nezoderu.Taktiez na dlazbe sa nesmykaju,takze su vhodne aj na pripadne nakupovanie.A v terene sa v nich tiez dobre ide,ked treba zosadnut a potlacit.Boli to moje prve tretry a som spokojny,Hoci teraz uz ich mam len do roboty.
A myslim,ze turisticke sa s nejak moc tvrdou podrazkou ani nerobia.
Ja som tiež zháňal niečo širšie vpredu a zaujali ma Northwave Blaze Plus. Som s nimi veľmi spokojný. Nič netlačí. Zobral som od nich aj zimné Celsius Arctic 2 Gore-tex a tiež maximálna spokojnosť.
A myslim,ze turisticke sa s nejak moc tvrdou podrazkou ani nerobia.
to som potreboval vedieť diki za info
Skoda tych Pearl Izumi, nemaju pre mna moju velkost a ten najdrahsi model sa mi nepaci. Viem, ze tu nejde o krasu ale nepacia sa mi. Prezeral som si rozne typy ale pozdavaju sa mi teraz tieto:
Shimano tretry SHME500 v kombinacii s Shimano XT PD-M8020 Trail
Snad to s tymi tretrami nebude zle, stupen tvrdosti maju 6/12 cize zosadnutie a presun za keskou by mohol byt znesitelny. Rozhodne s nimi na tury neplanujem chodit. Niekde ich oznacuju ako SH-ME5 a niekde ako SH-ME500 tak dufam ze ide o ten isty model. Mate niekto s nimi nejake skusenosti?