Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mne nejde do hlavy, ze v nasom state, kde vsetci frflu, ako policajti len vyberaju pokuty, tak ti policajti nestoja kazdy den a nenaplnaju denny target na pokuty jednoduchym sposobom. :-)
Zobraziť komentár 27.04.2017 - 10:09:27
03
ved prave, tam sa staci na hodinu rano postavit a mas zarobene mozno aj na mesiac
Zobraziť komentár 27.04.2017 - 10:13:10
00
Raz tam nacapu "toho spravneho cloveka" a zrazu bude z PMJ obchodzkar.... Tak radsej sa do toho nehrnu
Zobraziť komentár 27.04.2017 - 10:22:20
00
Scarinko & petrik - vy ste nesvojpravni?! Neviete telefonovat? Nedokazete vytocit tri ciselka 158 / 159 ?! Jezisku na krizku tato debata je snad najvacsi fail fora...
Ved si tych debilov nafote, dovlecte to na najblizsie oddelenie PZ a viac tam nepachnu. Vy namiesto toho niekde v internetovej prdeli dakujete cloveku, ze zavolal hliadku a prosite ho, nech to spravi zas. :-o
Ja neviem, mozno mi nieco uslo a mate skutocne 5 rokov. Potom ok. Len si pls pod stromcek zelajte mobil...
Zobraziť komentár 27.04.2017 - 10:36:08
09
prosim niekde o nieco? nezda sa mi. ale ty by si na tom mieste urcite spravil poriadky :muscle: hrdina :facepalm:
Zobraziť komentár 27.04.2017 - 10:44:55
00
uz ta vidim ked ides na bajku a oproti tebe sa vyruti auto ako hned zosadas vytahujes z batohu mobil a fotis auto ktore je uz daaaavno prec
navyse pokial viem tak bez suhlasu toho koho fotis je to zakazane a nemozes to na policii pouzit, to iste tusim plati aj o videu
este nejaky tip?
Zobraziť komentár 27.04.2017 - 10:45:24
02
dakujeme ti, fízel, ze si nas zase obstastnil svojimi mudrostami
Zobraziť komentár 27.04.2017 - 10:45:42
00
toto je urcite neplati: navyse pokial viem tak bez suhlasu toho koho fotis je to zakazane a nemozes to na policii pouzit
Zobraziť komentár 27.04.2017 - 10:46:36
00
ako ruku do ohna za to nedam ale mam pocit ze je to ochrana osobnosti alebo take nieco, preto musis mat vsade na budovach kde su kamery napisy ze je to monitorovane atd
rovnako kamery v aute, nedaju sa pouzit ako dokaz, aj ked viem ze v poistovniach to uz dost casto uznavaju pri likvidacii

http://www.banos.sk/novinky/ochrana-sukromia-neopravnene-fotenie

"v zmysle ustanovení § 11 až 16 Občianskeho zákonníka má každá fyzická osoba právo na ochranu svojej osobnosti, najmä života a zdravia, občianskej cti a ľudskej dôstojnosti, súkromia, ochranu mena a prejavov osobnej povahy.( tým sa myslí napr. tanec, spev atď.)

To znamená, že nikto Vás nemôže fotiť bez Vášho vedomia a súhlasu"
Zobraziť komentár 27.04.2017 - 10:50:01
00
To je zaujímavé - dávajú pokuty, frflete. Nedávajú pokuty - frflete. Stoja na nejakom mieste - frflete. Nestoja na Vami želanom mieste - frflete. Kedy budete spokojní, keď budú policajti robiť iba to čo si želáte a ako to vám vyhovuje?
Mimochodom, notoricky známe telefónne čísla 112, 158 a 159 sú na to aby sa na ne volalo, nie na okrasu a dokonca na ich vytočenie nepotrebujete ani kredit v telefóne, ide to celkom zadarmo. Tak sa nevyhovárajte a nefrflite ale konajte. Tou cestou jazdím často aj ja z práce. Auto som tam stretol tuším raz, je to popoludní tak nie je asi tak zaujímavá pre obchádzačov.
Aj ja som toť nedávno vytočil 159 keď nejaká Cuky-Luky na malom Citroene parkovala tri večery po sebe na trávniku, na zákaze a na ten tretí deň sa postavila jedným kolesom na trávnik, navyše celým autom cez žltú čiaru na zákaz a ešte aj obomi prednými kolesami krížom cez chodník. Do hodiny prišli, založili papuču, odfotili. Ráno, keď som venčil psa, Cuky-Luky už stále zronená pri aute s mobilom pri uchu. A viac tam už nezaparkovala.
Zobraziť komentár 27.04.2017 - 10:55:21
011
Rano nemam hodinu aby som cakal kym pridu, nasledne este budu vyvolavat aby som prisiel nieco dosvedcit alebo podpisovat nejaku zapisnicu alebo vypoved.
Niekedy zaciatkom maja pojdem na dopravnu policiu vypovedat koli tej buracke tak sa ich opytam ako a co sa da robit a co mozem a nemozem, a ci oni nieco nemozu tam spravit.
Zobraziť komentár 27.04.2017 - 10:58:15
00
Co ti zaberie hodinu zavolat na 158 ze ta v zakaze ohrozilo vozidlo a ze sa ti to tam deje pravidelne?
A na verejnom pristranstve si mozes fotit koho chces aj bez jeho suhlasu. Otazne je dalsie nakladanie s danym nafotenym materialom.
Zobraziť komentár 27.04.2017 - 11:03:23
01
ziadna ochrana osobnosti neplati, ked dokumentujes priestupok alebo tr.cin
Zobraziť komentár 27.04.2017 - 11:12:52
05
na verejnom priestranstve si mozes fotit co chces, co nemozes urobit je poslat to do televizie nech to zverejnia. policii to poslat mozes. minule to riesil v spravach nejaky organ...
Zobraziť komentár 27.04.2017 - 11:54:56
03
..nehovoriac, že niekto z tejto témy už takto použil videozáznam z auta a policajtov tuším aj pochválil..
Zobraziť komentár 27.04.2017 - 12:11:37
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up