Niekto z Trnavy kto by mi vedel povedať kde sa dá najlepšie zaparkovať pri nemocnici? Nikdy som tam nebol a zajtra mám v pláne tam ísť darovať krv a nerád by som pol hodinu hľadal parkovacie miesto. Vďaka
Tesak Mne funguje Runkeeper dobre, Runtastic zvykne padať. Spoľahlivo mi na iPhone zaznamenáva trasu aj Motion-X, to som potom cez GPX použil na vloženie záznamu napr. do Runkeepera. No a v poslednom čase už appky ani nezapínam, kompletne som prešiel na zaznamenávanie cez GPS cyklokomputer a mobil už vyťahujem len vtedy, keď potrebujem pozrieť do mapy.
Skuste mi este raz vysvetlit, preco vas sere, ze niekoho nieco sere?
Mňa serie, že niekoho serie, že niekoho niečo serie a ešte viac, že to chce niekto vysvetliť.
A teraz vážne – niektorí majú samoser. To, na čom sa začnú zavzdušňovať, je úplne irelevantné. Ak sa nič vhodné neobjaví, dajú ti po hube, lebo "nemáš ča*****". Prípadne, nenávisť potrebujú ventilovať k niekomu, kto je v nejakej odlíšenej skupine. V niektorej mysli je tento mechanizmus hlboko zakorenený.
tarpon do nemocnice alebo na polikliniku?.... do nemocnice (pri zel. stanici) mozes normalne vojst a myslim ze v areali je parkovne na nejaky cas zadara
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mňa serie, že niekoho serie, že niekoho niečo serie a ešte viac, že to chce niekto vysvetliť.
A teraz vážne – niektorí majú samoser. To, na čom sa začnú zavzdušňovať, je úplne irelevantné. Ak sa nič vhodné neobjaví, dajú ti po hube, lebo "nemáš ča*****". Prípadne, nenávisť potrebujú ventilovať k niekomu, kto je v nejakej odlíšenej skupine. V niektorej mysli je tento mechanizmus hlboko zakorenený.
Len som extrapoloval do buducnosti ako pivny ebiker dopadne
https://www.legacik.sk/legacik/eshop/0/0/5/3181-LEGO-Super-Heroes-76061-Mighty-Micros-Batman-vs-Catwoman
sice pisu ze vypredane ale nikdy nevies pisu ze im mas napisat
ale nóóóóóóóó
Je to tak, poštovné to zabíja, drobné nákupy zo zahraničia sa oplatia len z Ázie, kde sa doprava dotuje
toto je podla mna blbost, nie je to "dobre" (mozno ani zle), ale "ine"
Nevráti sa aj preto lebo už nebude vládať krútiť klasické kluky.
Zacal by som tu, ale treba mat na bricklinku zriadny ucet a pri jednej figurke to bude vdaka postovnemu stale pomerne drahe.
alebo mu je to jedno
ak ju obídeš zozadu alebo prídeš od dialnice z kruháču tak tam je vonku pred rampou dosť velký plac, ešte som nemal problém tam zaparkovať..
na modrej mrcine je jeden , máš v správe