Kategórie
Bike-techbajkovanie v okoli Banskej Bystrice a Zvolena # cykloturistika # cyklonavigácia # mapy # cyklotrasy # trasy # skúsenosti # poradenstvo # cyklovýjazdy
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
-25% Rock Machine Catherine 40-29 dámsky bicykel, ružová/červená
779 €
-25%
MOC 1 059 €
Akcia -17% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
569 €
-17%
MOC 779 €
Akcia -17% GHOST Nirvana Universal 27.5 bicykel, navy blue/dirty blue
1 539 €
-17%
MOC 1 849 €
Výpredaj GHOST Lector Base 29 bicykel, svetlosivá/matná čierna
od 2 199 €
MOC 2 799 €
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
Výpredaj -18% CamelBak Rogue Light dámsky batoh, 7 l, castlerock/seafoam
61,99 €
-18%
MOC 75,99 €
na Polanu (vrchol kopca) je to skôr turistika
zjazd z Poľany na Priehybinu celý čistý, na opačnú stranu treba po Strungu asi 5x prekladať, nič hrozné, po Kopce je to ale zlé, viacero nových spadnutých suchárov, neodporúčam
zjazd je ok, ale smerom hore je to skor turistika
hreben sa samzrejme tiez da prejazdit, ale tam uz dost zalezi od typu bikera - ci che jazdit, alebo skor objavovat a zdolavat. v minulosti ma to celkom bavilo (a kedze som byval na Hrochoti, tak Polana bol moj casty ciel), teraz mam casu menej a radsej idem na istotu, ale stale tam poznam dost "skratiek"
inak, treba aj spomenut, ze to su trasy zakazane pre bicykle (nemyslim asfaltky okolo Kysliniek)
Co sa tyka medvedov, tak som isiel v poslednej dobe uplne sam cez miesta, kde je ich vyskyt castejsi nez inde. Ale Polana mi pride, ze je level inde.
Co sa tyka medvedov, tak som isiel v poslednej dobe uplne sam cez miesta, kde je ich vyskyt castejsi nez inde. Ale Polana mi pride, ze je level inde.
hej, je to len CHKO, ale vrámci nej je prakticky celý hrebeň NPR Zadná Poľana, 5. stupeň ochrany