Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
caute, keby mal niekto zaujem o Spectral AL 6.0 velkost L tak nech sa ozve, kupoval som ho cca pred mesiacom, mam 189cm a teraz by som radsej zobral XL, nedavam ho zatial do bazaru (nie je to az take zle) ale keby sa nasiel vazny zaujemca tak by som ho posunul a zobral XLko...
Kolegovia, čo vy naň? Nájde sa v tej cene niečo lepšie? Farbu a dostupnosť(2mes.) nekomentujem, čierna hnus, červená trochu menší hnus Ide mi o osadenie, geometriu, pomer cena-hodnota. Použitie na bežné túlačky lesmi, možno skúsim nejaký pretek.
Ďakujem.
OK je to teda standard na spectral, nemam to tak odsledovane. Len ma zaujalo, ze ine biky v podobnej kategorii niekedy ani s karbonovym ramom nedosiahnu taku peknu hmotnost...
O tom praskaní som počul, ale praskali aj Gianty Štve ma len tá farba jedna horšia ako druhá a veľkosť. Pri 183cm a 82,5cm nohám som medzi M-L. Mko je vraj dosť krátke a pri Lku sa bojím aby nebol Reverb zasunutý LTT nadoraz až po objímku...
Ked som videl tie prasknute AL fully od Canyonu tak sa tej vahe ani necudujem
to bol Nerve - ludia kupia prvy full, zacnu jazdit prasaciny a ten bajk na to nie je stavany... Spectral nepraska o nic castejsie ako ostatne AM bicykle
tiez som uvazoval o spectrale, ale tam mi robilo problem,ze to je kategoria 3 a tie biky " sú určené pre drsnejšie terén a občasné skoky z maximálnej výšky 60 cm". Co je to iste ako pre Hardtaily,cize nejake pravideln skokove traily a obcasne bikeparky nepripadaju do uvahy
tiez som uvazoval o spectrale, ale tam mi robilo problem,ze to je kategoria 3 a tie biky " sú určené pre drsnejšie terén a občasné skoky z maximálnej výšky 60 cm". Co je to iste ako pre Hardtaily,cize nejake pravideln skokove traily a obcasne bikeparky nepripadaju do uvahy
Len sa ty neboj, tie rámy znesú dosť. To sú len také kecy, ale na bikeparky radšej Strive.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kolegovia, čo vy naň? Nájde sa v tej cene niečo lepšie? Farbu a dostupnosť(2mes.) nekomentujem, čierna hnus, červená trochu menší hnus
Ďakujem.
Sram je kompatibilný aj s dvojplackou vpredu, alebo by som musel meniť celú sadu?
to bol Nerve - ludia kupia prvy full, zacnu jazdit prasaciny a ten bajk na to nie je stavany... Spectral nepraska o nic castejsie ako ostatne AM bicykle
Nagasaki, maju predsa v ponuke aj strive a v zlave
kvoco na terajšom bajku mám sedlo od stredu len cca 735mm, nebude ten Reverb fakt natesno??
Ešte by som si rád niekde sadol na to CTM, za tú cenu vyzerá super.
Len sa ty neboj, tie rámy znesú dosť. To sú len také kecy, ale na bikeparky radšej Strive.
Mko by som ale asi nebral, neviem skusit radej inu znacku