Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Caute, od stvrtku mam gc 7.9 al... po 50km mi zacalo pukat v prednom naboji.... je to v jednom mieste otacky... ale obcas aj vynecha a nepukne, cim to moze byt? Su tam priemyselne loziska predsa, kolesa mavic crossride....
Caute, od stvrtku mam gc 7.9 al... po 50km mi zacalo pukat v prednom naboji.... je to v jednom mieste otacky... ale obcas aj vynecha a nepukne, cim to moze byt? Su tam priemyselne loziska predsa, kolesa mavic crossride....
moze to byt vyplet, rafik, lozisko. Tipoval by som skor vyplet. Skontroluj loziska, namaz ich - postupne vylucovacou metodou zistis, vela stastia
Dnes mi prišiel mail z českej servisnej podpory Canyonu, že nemeckí kolegovia majú problém so stiahnutím peňazí z Pay Pal-u a že mám zistiť, kde je problém. Nechápem tomu, 14.6 večer som objednal, na další deň po 16-tej peniaze stiahlo z účtu a odvtedy v statuse objednávky svietil stav platby "rezervované". Myslel som so už, že všetko je v poriadku keď bicykel poslali a prišiel.....Čo teraz ? Neviem nejak moc dobre po anglicky totiž.
Tak problém spôsobuje ako inak...banka. Teraz nabehli peniaze späť. Doteraz to bolo ako rezervácia na účte a nemcom to nešlo stiahnuť. Dohodnem sa s nimi ako im ich zase pošlem a hádam to už prebehne jak má.
Ano rezervacia kartou sa uvolnuje po 10 dnoch automayxky pokial si ju obchodnik nezuctuje. To je aj dituacia paypalu. Ked xe sa peniaze vratili bude nejaky problem. Vacsinou su to limity platobnej karty, technicke xlihanie platobnej brany a ine. Odporucam ti xavolat do svojej banky na preverenie.
Napísal som im, že problém je naskôr v banke a peniaze už sú späť na účte. Spýtal som sa, akou formou mám teraz uhradiť platbu. Najistejšie by bolo asi prevodom, myslím si. Ale nechápem kde mohol byť problém, keď limit karty je 2500 €
Teraz bývam do 18:30 v práci tak na vybavovačky s bankou nemám čas...
martin936 Zavolaj zákaznícku linku banky tam ti sú schopní zistiť prečo sa platba vrátila aby si aj ty vedel túto skutočnosť. Niekedy banka ako samotná oddelením rizikových transakcii platbu zamietne.,to hlavne pay pal. Ten je totiž najviac náchylný na zneužitie.
Zdravím Vás,
Rád by som sa informoval, či niekto z Vás nevie kedy približne býva vypredaj.
Minulý rok som registroval výpredaj na off, stránke ale neviem si spomenúť presne obdobie kedy to bolo.
Mal by som záujem o Aeroad CF SLX 8.0 prípadne v Di2 verzii
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Každopádne ja jazdím skoro stále open, aj rovinu len ozaj strmé asfaltové kopce potocim aby pritvrdila
Pokial viem, tak PIKE nema nastavenie high speed compresion ani v RC ani v RCT3.
moze to byt vyplet, rafik, lozisko. Tipoval by som skor vyplet. Skontroluj loziska, namaz ich - postupne vylucovacou metodou zistis, vela stastia
Tak problém spôsobuje ako inak...banka. Teraz nabehli peniaze späť. Doteraz to bolo ako rezervácia na účte a nemcom to nešlo stiahnuť. Dohodnem sa s nimi ako im ich zase pošlem a hádam to už prebehne jak má.
Teraz bývam do 18:30 v práci tak na vybavovačky s bankou nemám čas...
Rád by som sa informoval, či niekto z Vás nevie kedy približne býva vypredaj.
Minulý rok som registroval výpredaj na off, stránke ale neviem si spomenúť presne obdobie kedy to bolo.
Mal by som záujem o Aeroad CF SLX 8.0 prípadne v Di2 verzii
https://www.canyon.com/sk/kraftwerk/?utm_source=sk-newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=kraftwerk-june-2017&sc_src=email_1780074&sc_lid=113042187&sc_uid=4JJX4nyCdF&sc_llid=377&sc_eh=88eac0e724063c3f1
Kraftwerk - Tour De France 03 (live) [HD]Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.canyon.com/cs/specials/breakaway/
zlava vyuzita
Ocakavana expedicia je 3-7.7, tak sa tesim.