Ako je to s číslovaním Lectorov? Nie tak, že čím vyššie číslo tým lepšia výbava? Lebo tak mi to sedí u väčšiny modelov až na 3ku a 5ku.
Tam mi vychádza výbava lepšia na 3ke ako na 5ke. Takisto aj cena je na 3ke vyššia ako na 5ke. misopetrovic nevieš?
Ako je to s číslovaním Lectorov? Nie tak, že čím vyššie číslo tým lepšia výbava? Lebo tak mi to sedí u väčšiny modelov až na 3ku a 5ku.
Tam mi vychádza výbava lepšia na 3ke ako na 5ke. Takisto aj cena je na 3ke vyššia ako na 5ke. misopetrovic nevieš?
Po prve odkedy je shimano xt vYssia vybava ako sram gx? 😂 Ved to su v podstate obdobne sady od konkurencnych znaciek..... zbytok je temer totozny vidlica, ram.....
Vyssia cena 3ky je len preto ze 5ka bola v roku 2016 velmi predavany model a z toho dovodu tento rok na nu spravili akciovu cenu....
A ano plati ze cim vyssie cislo tym vyssi model
3 a 5 su vynimka pretoze to je to iste len jedno je na shimane druhe na sram gx (a ten je tento rok za akciovu cenu)
Sry, v Srame sa až tak nevyznám. No išlo mi hlavne o cenovku. Lebo všetky modely od toho World cup modelu idú pekne dolu aj s cenou, len tieto dva modely sú zamenené cenovo.
Tak preto som sa pýtal.
drbnuta otazka a mozno dostanem drbnutu odpoved,neviem, v 2 servisoch mi nepomohli: otazka znie:
su dualy na dlzku uchopu oba rovnako zrkadlovite dlhe? zistujem,ze na lavy uchop nemam tak velky priestor ako pre pravy: dualy zoservisovane,kedze nahadzovali novu omotavku a mam psycho problem furt ked jazdim na dualoch mat tam ruky a stale sa pocas jazdy tomu venujem som myslel,ze mi to fixnu a zjavne to nefixli
drbnuta otazka a mozno dostanem drbnutu odpoved,neviem, v 2 servisoch mi nepomohli: otazka znie:
su dualy na dlzku uchopu oba rovnako zrkadlovite dlhe? zistujem,ze na lavy uchop nemam tak velky priestor ako pre pravy: dualy zoservisovane,kedze nahadzovali novu omotavku a mam psycho problem furt ked jazdim na dualoch mat tam ruky a stale sa pocas jazdy tomu venujem som myslel,ze mi to fixnu a zjavne to nefixli
to bude len blby pocit, resp dlzka ruk moze byt malinko rozlisna to je asi tak ako ked ja mam pocit ze mam spicku sedla trosku dolava, ale ked to pozriem je to presne na stred...takze asi mam nesumernu rit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neboj, uz urcite vznikla okolo toho nova konspiracna teoria ku ktorej sa hlasi 150 tisic ludi...
Toľko penazí, deti v Afrike by ho zjedli. Mašina neskutočná ale tie farby
BATMETAL RETURNSOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Po prve odkedy je shimano xt vYssia vybava ako sram gx? 😂 Ved to su v podstate obdobne sady od konkurencnych znaciek..... zbytok je temer totozny vidlica, ram.....
Vyssia cena 3ky je len preto ze 5ka bola v roku 2016 velmi predavany model a z toho dovodu tento rok na nu spravili akciovu cenu....
A ano plati ze cim vyssie cislo tym vyssi model
3 a 5 su vynimka pretoze to je to iste len jedno je na shimane druhe na sram gx (a ten je tento rok za akciovu cenu)
Tak preto som sa pýtal.
su dualy na dlzku uchopu oba rovnako zrkadlovite dlhe? zistujem,ze na lavy uchop nemam tak velky priestor ako pre pravy: dualy zoservisovane,kedze nahadzovali novu omotavku a mam psycho problem furt ked jazdim na dualoch mat tam ruky a stale sa pocas jazdy tomu venujem
dakujem
su dualy na dlzku uchopu oba rovnako zrkadlovite dlhe? zistujem,ze na lavy uchop nemam tak velky priestor ako pre pravy: dualy zoservisovane,kedze nahadzovali novu omotavku a mam psycho problem furt ked jazdim na dualoch mat tam ruky a stale sa pocas jazdy tomu venujem
dakujem
myslis tuto dlzku vyznacenu modrou? pripadne tu je link http://cdn.mos.bikeradar.imdserve.com/images/news/2015/07/22/1437441511090-ukvcolfcl52v-630-80.jpg na cisty obrazok nakresli, lebo asi nikto poriadne nevie o com pises