ale no ! nerobte zas z toho kovbojku jazdit jazdit jazdit ,ako povedali ujo lenin ...a ked ani potom ? nevadi...a to uz je teraz vyjazdene "dohladka" alebo sa uz az tolko nebojim , predtym to bolo este trosku inde ...ale na dratie platniciek dobre
Tak 90% som presiel ale niesom zvyknuty na to ze idem dolu kopcom vedla biku (asi na troch miestach), zisiel by sa rychloupinak na teleskopku chcelo to sedlo este nizsie. ?
Per a ked ides von na hodinku a prides domov po 6 vyhladovany, rozbity, zapraseny .... mavam niekedy problem donutit sa ist von a ked sa konecne donutim nastava problem dostat sa domov
Laro22 dam ti sprostu otazku vzhladom na tu tatru tam hore - da sa ist z od Brezna hore legalne? Ja som si to pred par rokmi "vyslapal" z Liptovskej strany - ale to bolo sutrovisko nie cesta - viac ako polovicu som tlacil. Uz vtedy bola hore cesta aj od Brezna a zdala sa mi krajsia.
Gusto - to sa ma pytal aj jeden čech hore a vravím mu " ked mohla tatra môžem aj ja!" ...a nech mi skúsi niekto povedať že som tam nemal čo robiť...no neviem ako je to zo severu ale vraj tam je to lepšie...tu bolo na dvoch miestach tažko zjazditelné a nie ešte vyšlapať ako po povodni...ale to bolo asi len na dvoch zákrutách...musím skúsiť sever a ty juh a porovnáme
Dnes podvečer zaujímave stretnutie s pretekárom závodu 1000 Miles Adventure. Potreboval poradiť kde sa má ubytovať trošku bol dezorientovaný gps mu neukazovala najpresnejšie trasu tak som ho zaviedol k hotelu Lopušná dolina kde už bola početná skupina spolu pretekárov. Máju za sebou 2 dni ale ako som ich videl tak už boli dosť rozbitý vraj dnes prišla taká mala kríza a to neje ani v polke Slovenska Najlepší to vraj dá za 7 on za cca 9 dní.
Celkom pekne sme si pokecali čo a ako celkom ma to všetko zaujímalo. Iba taká perlička. Váha celého jeho biku ako bol naložený cca 22kg bol to alu full na dušiach. Celý pretek ide na jednoplacke 30/ 11-46 poprial som mu veľa šťastia a vietor do chrbta bude to potrebovať
Dneska sa celý deň makalo (oco má slovenskú dovolenku)
ale večer sme si našli dve na bike
DST: 37,91 km
TIME: 2:09 min.
AVG: 17,66 km/h
MAX: 32,47 km/h
UP: 404 m
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Laro22 dam ti sprostu otazku vzhladom na tu tatru tam hore - da sa ist z od Brezna hore legalne?
double choď si to dať niekedy znovu. Bol si to naposledy dávno, dosť si sa posunul. Zistíš, že to vôbec nie je také náročné.
Celkom pekne sme si pokecali čo a ako celkom ma to všetko zaujímalo. Iba taká perlička. Váha celého jeho biku ako bol naložený cca 22kg bol to alu full na dušiach. Celý pretek ide na jednoplacke 30/ 11-46
ale večer sme si našli dve
DST: 37,91 km
TIME: 2:09 min.
AVG: 17,66 km/h
MAX: 32,47 km/h
UP: 404 m